NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

BLUTUD
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la BLUTUD » 09 jul 2014, 03:00

GracanicaAA je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Zvanicno u Bratstvo su stigli : Mirza Hamzabegovic i Rijad Pljevljak (Jedinstvo Bihac), Emir Ikanovic (Buducnost Banovici), Admir Cehajic (Gradina Srebrenik), Nadil Buljubasic (FK Ibar,Crna Gora), Blazenko Stjepanovic (Sloboda Tuzla). Sutra se ocekuje dolazak Eldina Trumica (Buducnost Banovici)

Takode ocekuje se i dolazak jednog spica a kao najozbiljniji kandidati za dolazak su Uros Stojanov , Bajro Spahic i Alen Turbic...

Svaka cast upravi, stvarno sjajna ekipa i nadam se da ce to Grbesic sve fino poslozit :D :clap:
Ma joj brate nista od Stojanova,potpisat ce on za Zvijezdu kako se cini...Po meni Spahic da se dovede,inace Spahici su mi rodbina :)
Šta ti dođe rahmetli Rahman Spahić iz piskavice i Rahmetli Omer Spahić sa Korića Hana :lolno:

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 09 jul 2014, 03:41

Cehajic je fudin igrac..on ga je i u gradinu doveo..oekivao sam vise od njega koliko su ga falilo..prosjecan igrac..a za turbu ne vjerujem da ce vam doc..trenira on djecu u gradini..prima lijepe.pare i ne vjerujem da ce ostavit taj posao zbog jedne,dvije sezone koje su mu ostale u karijeri..
OFK Gradina Srebrenik

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 jul 2014, 03:46

BLUTUD je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Zvanicno u Bratstvo su stigli : Mirza Hamzabegovic i Rijad Pljevljak (Jedinstvo Bihac), Emir Ikanovic (Buducnost Banovici), Admir Cehajic (Gradina Srebrenik), Nadil Buljubasic (FK Ibar,Crna Gora), Blazenko Stjepanovic (Sloboda Tuzla). Sutra se ocekuje dolazak Eldina Trumica (Buducnost Banovici)

Takode ocekuje se i dolazak jednog spica a kao najozbiljniji kandidati za dolazak su Uros Stojanov , Bajro Spahic i Alen Turbic...

Svaka cast upravi, stvarno sjajna ekipa i nadam se da ce to Grbesic sve fino poslozit :D :clap:
Ma joj brate nista od Stojanova,potpisat ce on za Zvijezdu kako se cini...Po meni Spahic da se dovede,inace Spahici su mi rodbina :)
Šta ti dođe rahmetli Rahman Spahić iz piskavice i Rahmetli Omer Spahić sa Korića Hana :lolno:
Dodu mi 100KM :salut:

slika

slika

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 09 jul 2014, 14:58

Nije valjda da pojedinci priželjkuju dolazak"troprstaša" na stadion 7april :?: :cry: :o Od pomenutih napadača mislim da bi Haubica bio najbolje rješenje za nas :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 09 jul 2014, 15:17

Uros Stojanov otpada kao moguce pojacanje jer je pred potpisom za gradačačku Zvijezdu...

Ja se nadam da ce doci kakav provjeren i jak spic a ne neki pokusaj spica :!: :D
www.nkbratstvogracanica.com

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 09 jul 2014, 17:41

Vidimo se u 12 kolu u Bihacu :D
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 09 jul 2014, 17:49

Bihac96 je napisao/la:Vidimo se u 12 kolu u Bihacu :D
AkoBogda al prvo kolo nemojte se zezat protiv GOSKA ! :D

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 09 jul 2014, 17:53

Moze li neko napisat kompletan raspored Bratstva ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 09 jul 2014, 17:55

1.kolo Bratstvo - Capljina
2.kolo GOSK - Bratstvo
3.kolo Bratstvo - Turbina
4.kolo Rudar - Bratstvo
5.kolo Bratstvo - Podgrmec
6.kolo Gradina - Bratstvo
7.kolo Bratstvo - Branitelj
8.kolo Gorazde - Bratstvo
9.kolo Bratstvo - Igman
10 kolo Radnicki - Bratstvo
11 kolo Bratstvo - Mladost DK
12 kolo Jedinstvo - Bratstvo
13 kolo Bratstvo - Metalleghe BSI
14 kolo Bratstvo - Orasje
15 kolo Buducnost - Bratstvo

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 09 jul 2014, 18:20

Pa vama ako dodju ova pojačanja koja se spominju Vi ćete hladno prekucat ovu ligu, ali...! Uvijek postoji ono ALI :hmmmm:
075

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 09 jul 2014, 18:26

cesc4 je napisao/la:Zvanicno u Bratstvo su stigli : Mirza Hamzabegovic i Rijad Pljevljak (Jedinstvo Bihac), Eldar Ikanovic , Admir Cehajic (Gradina Srebrenik), Nadil Buljubasic (FK Ibar,Crna Gora), Drazenko Stjepanovic (Sloboda Tuzla). Sutra se ocekuje dolazak Eldina Trumica (Buducnost Banovici)

Ma ovaj Ikanovic je taraba od igraca i sigurno da je dosao zahvaljujuci Fudi jer je njegov igrac 100%, a i Lukavcani vam mogu ovo isto potvrditi da od njega nema hljeba nego eto dosao covjek samo da uzme pare

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 09 jul 2014, 19:03

SARS je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Zvanicno u Bratstvo su stigli : Mirza Hamzabegovic i Rijad Pljevljak (Jedinstvo Bihac), Eldar Ikanovic , Admir Cehajic (Gradina Srebrenik), Nadil Buljubasic (FK Ibar,Crna Gora), Drazenko Stjepanovic (Sloboda Tuzla). Sutra se ocekuje dolazak Eldina Trumica (Buducnost Banovici)

Ma ovaj Ikanovic je taraba od igraca i sigurno da je dosao zahvaljujuci Fudi jer je njegov igrac 100%, a i Lukavcani vam mogu ovo isto potvrditi da od njega nema hljeba nego eto dosao covjek samo da uzme pare
Teško da se kod nas može šlepat,valja zaradit platu,raja ne trpi glumce i šminkere odma Yebemo sve po redu :thumbdown:

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 09 jul 2014, 19:29

SARS je napisao/la:

Nikakav igrac je Ikanovic, njega nemojte ubrajati u pojacanja
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 09 jul 2014, 19:40

cestitke na osvajanju 1 lige FBiH. :clap:
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 jul 2014, 19:51

Znaci pojacanja su :clap: :clap: ,dolazi jos pojacanja saznat cete uskoro.....
Ikanovic danas na treningu bio nako i nije bas nesta,jer je imo operaciju na koljenu rece brat...

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 09 jul 2014, 20:27

Od pojacanja smatram jedino Ikanovic da se nije pokazao , ne znam sta mu je al se vidi da nema snage da hoda a kamoli da trci .... Ovo ostalo Mirza fantastican , Pljevljak isto fantastican .... Laki strasno brz i onako dobar s loptom malo slabiji u zavrsnici a Bulje isto brz s loptom al ga **** zavrsnica.... Ajde jos Trumic i taj spic i da kompletiramo ekipu.... Spic se 99 % zna ali eto dok ne dode mora ostat klubska tajna :D

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 09 jul 2014, 22:48

unavita je napisao/la:cestitke na osvajanju 1 lige FBiH. :clap:
Hvala na čestitkama al mi čvrsto sa obje noge stojimo na zemlji,nismo ni jednom nogom u PL.Od srca Jedinstvu želim da izbori opstanak u 1.ligi FBIH i ako bude trebalo opet ćemo vam dati bodove spasa kao i prije dvije sezona ;) LJudi smo nismo krajišnici :tralala:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 jul 2014, 22:57

BLUTUD je napisao/la:
Hvala na čestitkama al mi čvrsto sa obje noge stojimo na zemlji,nismo ni jednom nogom u PL.Od srca Jedinstvu želim da izbori opstanak u 1.ligi FBIH i ako bude trebalo opet ćemo vam dati bodove spasa kao i prije dvije sezona ;) LJudi smo nismo krajišnici :tralala:
hehehehehehe tako je drug :thumbup:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 10 jul 2014, 16:59

BLUTUD je napisao/la:
+2...rekoh ja biscanima imacemo mi jos finih utakmica , a oni jednom nogom pa na nos tresssss :wave:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 11 jul 2014, 13:23

Dosli su neki novi igraci danas,saznat cemo ko je dosao :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.