Oni što se hvale i prse su tipično ti što drkayu. Ti ćeš neku....

kokuz je napisao/la:
Iz tog razloga je Pape i izveo najjaci sastav protiv Irana (sem Hadzica).**** ti Iran i sve, da nas je Iran nabio, ovaj gmaz bi otisao sigurno
Sabinho je napisao/la:Ne brinite @josipbukal, eto i Dine uskoroHead je napisao/la:JosipBukal je napisao/la:Pozivam sve patriote i one kojima je Bosna i Hercegovina u srcu da bojkotuju sve nastupe reprezentacije dok Sušić ne ode sa njenog čela i dok ne podnesu ostavke oni koji su donjeli ovu sramnu odluku. Ovo se posebno odnosi na sve navijače Želje. Što je dosta, dosta je.![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
![]()
![]()
Realno ono bas kad si tzv. nosioc corakSTEVIE je napisao/la:debakl u kvalifikacijama zasigurno slijedi.
Sanjaj sinko, samo sanjaj. Fantazija ti je dobar prijatelj.fkv123 je napisao/la:Čuj princija.
Ti ćeš neku....
JosipBukal je napisao/la:mostar_mo je napisao/la:TAKO JE , BOJKOT !JosipBukal je napisao/la:Pozivam sve patriote i one kojima je Bosna i Hercegovina u srcu da bojkotuju sve nastupe reprezentacije dok Sušić ne ode sa njenog čela i dok ne podnesu ostavke oni koji su donjeli ovu sramnu odluku. Ovo se posebno odnosi na sve navijače Želje. Što je dosta, dosta je.
SAMO BOJKOT, NEMA DRUGOG RJEŠENJA PROTIV BANDE !!!!
Jos uvijek te ismijavamo, samo si sada dobio konkurenciju.JackTheStripper je napisao/la:Mene ste ismijavali kada sam predlagao bojkot još prije početka SP.
haha, to i ja kontam...Sabinho je napisao/la:Raja lakse ce biti doci do karte kad ovi pocnu bojkotovati![]()
calcio je napisao/la:Jos uvijek te ismijavamo, samo si sada dobio konkurenciju.JackTheStripper je napisao/la:Mene ste ismijavali kada sam predlagao bojkot još prije početka SP.
Hvala qrcu, dosta mi je više moljakanja tapkaroša da mi da dvije za 150 kmSabinho je napisao/la:Raja lakse ce biti doci do karte kad ovi pocnu bojkotovati![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.