A zašto?Loši rezultati?JosipBukal je napisao/la:Pozivam sve patriote i one kojima je Bosna i Hercegovina u srcu da bojkotuju sve nastupe reprezentacije dok Sušić ne ode sa njenog čela i dok ne podnesu ostavke oni koji su donjeli ovu sramnu odluku. Ovo se posebno odnosi na sve navijače Želje. Što je dosta, dosta je.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
TAKO JE , BOJKOT !JosipBukal je napisao/la:Pozivam sve patriote i one kojima je Bosna i Hercegovina u srcu da bojkotuju sve nastupe reprezentacije dok Sušić ne ode sa njenog čela i dok ne podnesu ostavke oni koji su donjeli ovu sramnu odluku. Ovo se posebno odnosi na sve navijače Želje. Što je dosta, dosta je.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
JosipBukal je napisao/la:Pozivam sve patriote i one kojima je Bosna i Hercegovina u srcu da bojkotuju sve nastupe reprezentacije dok Sušić ne ode sa njenog čela i dok ne podnesu ostavke oni koji su donjeli ovu sramnu odluku. Ovo se posebno odnosi na sve navijače Želje. Što je dosta, dosta je.

1946

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Nerminovic
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Ma ja cu to vec u petak navece da zaboravim, kad roknem neku dobru Svabicu iz diska. Ovdje lude zenske kako Elf tare sve pred sobom. Pa reko da iskoristim.Head je napisao/la:Evo jedna za principatusA
" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
![]()

A ti sinko i dalje drkaj na Papeta i Avdiju. Ha ja svakom ono sto voli. Have fun.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
debakl u kvalifikacijama zasigurno slijedi.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Bravo savez, bravo SusicuVirtu4l je napisao/la:OSTAJE !!!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/safet-su ... bih/135463" onclick="window.open(this.href);return false;

Sa Susicem na Euro

Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 09 jul 2014, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- TMmanija2012
- Kontakt:
Safet ce otici kad bude njemu cejf..ocekujem sledecu njegovu izjavu 

-
- Kontakt:
Ja sam već odlučio reprezentaciju odsad gledati samo preko TV-a, nema šanse da dajem lovu za to dok je Sajo selektor.
Možda odem Belgiju gledati, da se uslikam sa Origijem.
Možda odem Belgiju gledati, da se uslikam sa Origijem.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ne brinite @josipbukal, eto i Dine uskoroHead je napisao/la:JosipBukal je napisao/la:Pozivam sve patriote i one kojima je Bosna i Hercegovina u srcu da bojkotuju sve nastupe reprezentacije dok Sušić ne ode sa njenog čela i dok ne podnesu ostavke oni koji su donjeli ovu sramnu odluku. Ovo se posebno odnosi na sve navijače Želje. Što je dosta, dosta je.![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Neka bude ko prošle ja zadovoljanSTEVIE je napisao/la:debakl u kvalifikacijama zasigurno slijedi.

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Jako tezak put do EP, strcnjak je pogubio konce...
Vels, Izreal, Belgija
dvije u gostima za kraj godine..
Belgija kuci.

Vels, Izreal, Belgija

Belgija kuci.

Zadnja izmjena: MB7, dana/u 09 jul 2014, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Što se mene tiče više ne idem na utakmice reprezentacije !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- JosipBukal
- Kontakt:
mostar_mo je napisao/la:TAKO JE , BOJKOT !JosipBukal je napisao/la:Pozivam sve patriote i one kojima je Bosna i Hercegovina u srcu da bojkotuju sve nastupe reprezentacije dok Sušić ne ode sa njenog čela i dok ne podnesu ostavke oni koji su donjeli ovu sramnu odluku. Ovo se posebno odnosi na sve navijače Želje. Što je dosta, dosta je.
SAMO BOJKOT, NEMA DRUGOG RJEŠENJA PROTIV BANDE !!!!
ostaje on i poslije EP, ide na SP 2018
sjeba nam čovjek zlatnu generaciju 

**** ti Iran i sve, da nas je Iran nabio, ovaj gmaz bi otisao sigurno
"uzajamno milovanje idiotskih glava"
Odlučeno je to nakon današnjeg sastanka Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH u Sarajevu.
"Dobio sam podršku predsjednika, potpredsjednika i članova Izvršnog odbora i odlučili smo da nastavimo našu saradnju. Rekao sam da će biti teško jednog dana otići iz ove reprezentacije i taj trenutak još nije došao. Zadovoljan sam i sretan što ću da nastavim rad sa ovako ozbiljnim ljudima koji su mi dali podršku, a isto tako i sa ekipom. Probat ćemo da se kvalifikujemo na EP i da napravimo bolje rezultate nego na SP", rekao je Sušić, dodavši:
"Želim se prvo odmoriti od svega, da riješim neke stvari u Francuskoj i početkom augusta da budem tu i da pripremam ekipu za sljedeće kvalifikacije. Treba svi da budemo svjesni, bez obzira što nas smatraju sigurnim za prolaz na EP, neće biti nimalo lako jer imamo tri jako teške utakmice. Imamo Kipar, pa tri teške utakmice - Wales, Belgija i Izrael. Treba se najozbljnije pripremati za te utakmice i osvojiti dovoljan broj bodova".
Postigli smo dogovor na dvije godine, ali obećavam da neću dalje da idem.
Promjene? "Bilo je promjena igrača od kada sam došao. Srećom svake godine se pojave novi igrači, neki odu, ali prije svega ću gledati interes reprezentacije. Zvaću one igrače koji igraju dobro u svojim klubovima i koji se ponašaju kako treba i samo za takve momke bit će mjesta u reprezentaciji. Istina je da treba postepeno podmlađivati ekipu iako je relativno mlada. Nadam se da će se pojaviti još novih igrača. Mislim da već sada imamo 20-ak vrlo kvalitetnih igrača i ne treba se puno bojati za budućnost reprezentacije".

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nadam se i ja da bude ko' prosle, ali pogledaj grupu u kojoj igramoadisice je napisao/la:Neka bude ko prošle ja zadovoljanSTEVIE je napisao/la:debakl u kvalifikacijama zasigurno slijedi.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.