FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Budućnost Banovići
U srijedu cemo znati u kojoj ligi cemo igrati naredne sezone? Sta ima u klubu? Imal pojacanja, odlazaka? Nista nisam stigao upratiti kako treba...
- ASD
- Kontakt:
Mujic u Slobodi, Kavazovic u Celiku
Ma zna se već.Hodza_manLju je napisao/la:U srijedu cemo znati u kojoj ligi cemo igrati naredne sezone? Sta ima u klubu? Imal pojacanja, odlazaka? Nista nisam stigao upratiti kako treba...
Mujić, Trumić, Husić, Mahmutović, Kavazović... su otišli, spisak je dug, sigurno je samo da ulazimo da skroz podmlađenom ekipom. Pripreme još nisu startale tako da se ne zna za pojačanja, ali većinu igrača niko još nije kontaktirao tako da je to jasan znak da će karijeru nastaviti u drugom klubu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- ASD
- Kontakt:
Situacija nije bila rijesena i nije se znalo u kojoj ce Buducnost ligi igrati, a to igracima nije svejedno.
Ako je istina ovo da Malesici odustaju onda vjerujem da ce se pola ovih vratiti u klub pa nas i ove sezone ceka grcevita borba za opstanak.
Ako je istina ovo da Malesici odustaju onda vjerujem da ce se pola ovih vratiti u klub pa nas i ove sezone ceka grcevita borba za opstanak.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ama ja vam kazem da igrate u prvoj ligi FBiH, Malesici su vam ustupili mjesto oni nece da igraju prvu ligu FBiH....
TO znam jer je reko trener Malesica..
TO znam jer je reko trener Malesica..
-
- Kontakt:
Zvanično... ostajete sa nama ove sezone.. 
Očekujemo od vas da nam vratite 6 bodova, to bi bila kao zahvalnica s vaše strane jer ipak jedan klub iz Gr je vas ostavio u ligi..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Očekujemo od vas da nam vratite 6 bodova, to bi bila kao zahvalnica s vaše strane jer ipak jedan klub iz Gr je vas ostavio u ligi..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako je nužda po svaku cijenu takmičiti se u ovoj ligi, e onda jbg. Čuo sam da je iskeširana lijepa cifra, koja je dvostruko veća od godišnjeg izdvajanja iz Budžeta za neke klubove u ovom rangu.LjumanM95 je napisao/la:Pa dobro fino su prošli, sad se finansijski mogu izdržavati još koju sezonu od tih para. Više nego što sam očekivao, al' nužda je nužda.
Zbog čega se to uradilo? Zar nije bolje i pametnije bilo taj novac uložiti u omladinski pogon, napraviti respektabilnu ekipu čiji bi kostur bili domaći fudbaleri (Banovići su uvijek imali dobru školu fudbala i dali su dosta dobrih fudbalera), pa se onda u velikom stilu vratiti?
Ovako će opet biti povuci-potegni.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- badblueboylivno
- Kontakt:
Klasični balkanski kompleks ili sindrom, kako god. Nogomet se ne igra u trećoj ligi i niže, sramota je ispasti, sramota je biti u tamo nekoj trećoj ligi sa nekakvim selima.Zoom088 je napisao/la:Ako je nužda po svaku cijenu takmičiti se u ovoj ligi, e onda jbg. Čuo sam da je iskeširana lijepa cifra, koja je dvostruko veća od godišnjeg izdvajanja iz Budžeta za neke klubove u ovom rangu.LjumanM95 je napisao/la:Pa dobro fino su prošli, sad se finansijski mogu izdržavati još koju sezonu od tih para. Više nego što sam očekivao, al' nužda je nužda.
Zbog čega se to uradilo? Zar nije bolje i pametnije bilo taj novac uložiti u omladinski pogon, napraviti respektabilnu ekipu čiji bi kostur bili domaći fudbaleri (Banovići su uvijek imali dobru školu fudbala i dali su dosta dobrih fudbalera), pa se onda u velikom stilu vratiti?
Ovako će opet biti povuci-potegni.

Razumljivo bi bilo da klubovi koji rade tako (uključen i moj, vjerojatno sada pokojni klub) imaju neku korist od igranja ove smrdljive lige, ali nemaju. Potrošiš 200-300 tisuća maraka ni za što, osim ako nisi prvak, a za to moraš potrošiti bar pola milijuna maraka. Isto ti je, bio drugi ili jedanaesti, nema sponzora, nema TV-prijenosa, nema nekog interesa, nema nagrada, nema ničega.
Nemam ništa protiv Budućnosti, ali ako je sve ovo istina i ako su dali veliki novac za ostanak, zayebali su. Trebali su fino ostati u trećoj, a ako Podgrmeč odustane, bilo bi zanimljivo vidjeti reakciju saveza, kako bi se ponijeli prema tome i koja bi bila posljedica - bi li se smanjila liga, bi li bilo nekih akcija za dobrobit loptanja i tako.
Hayley <3
Haj molim vas ponovo pročitajte post i malo prokontajte prije nego što napišete nešto. Usput, možete i ranije postove gdje sam mnoštvo puta naglasio da sam ravnodušan na konačnu odluku.
Pod pojmom nužda sam mislio da su natjerani doslovno u 5 do 12 da iskeširaju novac, iako prvobitno nije bilo planirano. Vjerovatno su se i nadali da mogu proći dosta povoljnije, al'...
A ako nekome mislite srati onda radite to vodstvu kluba, ne meni, jer vidim da se čeka svaki post ne bi li se popljuvalo po Budućnosti. Ako negdje postoji kompleks onda je to ovdje.
I ne znam zbog čega pratite po vama najgoru ligu na svijetu kad je već takva situacija? (Ne branim nikoga, samo mislim da nije vrijedno zamaranja pisati neke stvari koje na jedno uho uđu na drugo izađu, nikakvih radikalnih promjena ne može biti, to znamo i ja i vi)
Pod pojmom nužda sam mislio da su natjerani doslovno u 5 do 12 da iskeširaju novac, iako prvobitno nije bilo planirano. Vjerovatno su se i nadali da mogu proći dosta povoljnije, al'...
A ako nekome mislite srati onda radite to vodstvu kluba, ne meni, jer vidim da se čeka svaki post ne bi li se popljuvalo po Budućnosti. Ako negdje postoji kompleks onda je to ovdje.
I ne znam zbog čega pratite po vama najgoru ligu na svijetu kad je već takva situacija? (Ne branim nikoga, samo mislim da nije vrijedno zamaranja pisati neke stvari koje na jedno uho uđu na drugo izađu, nikakvih radikalnih promjena ne može biti, to znamo i ja i vi)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
"vratio" sam vas u ovaj pdf.
eto, na vama je da vam se ovakve stvari više ne dešavaju...
eto, na vama je da vam se ovakve stvari više ne dešavaju...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
LJuman, ohladi ba malo. Imam osjećaj da svaki post napisan na ovoj temi shvataš kao da je lično tebi upućen.
Meni ste i ti i Budućnost apsolutno nebitan faktor u svemu, ali informacije koje si predočio su mi nejasne, a u neku ruku i zanimljive.
Kuliraj ba malo, biće ti lakše.
Meni ste i ti i Budućnost apsolutno nebitan faktor u svemu, ali informacije koje si predočio su mi nejasne, a u neku ruku i zanimljive.
Pa koga si citirao?Zoom088 je napisao/la:LJuman, ohladi ba malo. Imam osjećaj da svaki post napisan na ovoj temi shvataš kao da je lično tebi upućen.
Ohladio sam ja davno, još od "ispadanja".

Citirao tvoj post samo zato da se zna na što se odnosi.
OK. Imam kompleks od Banovića, Budućnosti, plaćanja ogromne sume za ostanak u ovom rangu takmičenja.
Vjerovatno je kompleks i to što sam napisao da Banovići imaju odličnu školu fudbala i da u to treba ulagati.
Mah..ne vrijedi. Uživaj
OK. Imam kompleks od Banovića, Budućnosti, plaćanja ogromne sume za ostanak u ovom rangu takmičenja.
Vjerovatno je kompleks i to što sam napisao da Banovići imaju odličnu školu fudbala i da u to treba ulagati.
Mah..ne vrijedi. Uživaj

Baš mi je drago što ste se vratili jer zaslužujete da igrate 1.ligu FBIH.Kakvi ste sa igračkim kadrom za ovu sezonu?Mujć(Sloboda),Trumić,Ikanović(Bratstvo),Čergić završio karijeru.Jel još koji igrač gdje otišao?
Ok. Ne vrijedi. Uživaj.Zoom088 je napisao/la:Citirao tvoj post samo zato da se zna na što se odnosi.
Mah..ne vrijedi. Uživaj

@BLUTUD
Rasuo se kadar poprilično, podmlađena ekipa će biti. Sutra počinju pripreme pa ćemo više znati.
Hocemo li konacno vidjeti ledja Kumanu ili on ostaje dozivotni sef "strucnog" staba 

RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
-
- Kontakt:
Bojim se toga da nista dobro nismo rijesili opstankom u ovoj ligi...vrijeme ce pokazati. Kratkorocno super, dugorocno cista nula....
- ASD
- Kontakt:
Zasto bi ga tjerali, covjek ima rezultate.Van Klomp je napisao/la:Hocemo li konacno vidjeti ledja Kumanu ili on ostaje dozivotni sef "strucnog" staba
- ASD
- Kontakt:
Igracki kadar se rasuo i bolje da se odlucilo igrati 3.Ligu jer i ove sezone se valja boriti za opstanak.BLUTUD je napisao/la:Baš mi je drago što ste se vratili jer zaslužujete da igrate 1.ligu FBIH.Kakvi ste sa igračkim kadrom za ovu sezonu?Mujć(Sloboda),Trumić,Ikanović(Bratstvo),Čergić završio karijeru.Jel još koji igrač gdje otišao?
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.