" onclick="window.open(this.href);return false;Virtu4l je napisao/la:

" onclick="window.open(this.href);return false;Virtu4l je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:Nisam znao da teleću glavu smatrate svojom, al ajde onda jeste, svojom razmišljate
Amarkony je napisao/la:Hahaha koliko pacenika je ovdje. Vrijedjaju najboljeg igraca i trenera svih vremena u BiH. Ali sasvim je normalno da tako uspjesan, samouvjeren a pri tom i covjek koji je pored svega toga ostao na zemlji i kome vidis na svakoj rijeci da je surovo iskren i neiskvaren covjek, nervira vas koji tipkate i mozete da sanjate njegova postignuca. Zavist je CUDO!
Hahaha ti sad kao pametan. Pogledaj koje pozicije moze igrati Senad Lulic:DukeOfWellington je napisao/la:Amarkony je napisao/la:Hahaha koliko pacenika je ovdje. Vrijedjaju najboljeg igraca i trenera svih vremena u BiH. Ali sasvim je normalno da tako uspjesan, samouvjeren a pri tom i covjek koji je pored svega toga ostao na zemlji i kome vidis na svakoj rijeci da je surovo iskren i neiskvaren covjek, nervira vas koji tipkate i mozete da sanjate njegova postignuca. Zavist je CUDO!
Uglavnom tvoji Hercegovci moj VahaStLucky je napisao/la:“Krivo mi je sto Sušića napadaju. Moglo je i bolje, ali on je napravio fantastičnu stvar – prvi je odveo BiH na Svjetsko prvenstvo. Ali treba pitati i ko ga napada. Strašno je teško biti selektor BiH. Ja u ovom trenutku nisam zainteresovan. Imam druge planove."
Veliki dio kretena nije navijao ni do sadaJosipBukal je napisao/la:Ostane li kreten selektor više definitivno ne navijam za reprezentaciju bih dok ne ode.
Nemoj da ja počnem nabrajati Zute Mrave, hogare, Cigrije, Rusteme, Guzonje...kokakolas je napisao/la:Počelo ovih par Papoljubaca da registruje nove profile, kako bi iluzijom (u stilu svog miljenika) zavarali ostale članove foruma
Virtu je na strani reprezentacije, uvijek bio i ostaće.nedim93 je napisao/la:e moj Virtu sa kakvim si ti idolima na toj tamo strani![]()
Vjerujem da ti je teško
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.