Pale_Companion je napisao/la:Nije mi jasno kako neki ovdje su ravnodusni prema odlasku Krossa koji je velemajstor nogometne igre..
Još se neki usude i reći kako Kross i nije "neki " igrač.
Sent from my ST25i using Tapatalk
ja sam ubjedjen da nema tog forumasa na ovome forumu barem sto se tice bayernovih navijaca koji ce reci da je kros nekvalitetan igrac, svi znam njegove sposobnosti i njegove mogucnosti ,problem je njegova konstantnost i odrzavanjee na tom nekom vecem levelu duze vrijeme sa kvalitetnim i dobrim tekmama , vrhunski igrac sa odredjenim malim manama kao i svi ostali sto ih imaju,bayern da hoce zadrzati korsa zadrzao bi ga u to budite uvereni ,dosao je novi trener dosla je nova filozfija i jos mnogo stasta sta, igrac koji moze i zna igrati navedenu ali ne ne nivou koji je od njega ocekivao pep ,koji zahtjeva mnogo pokretljviji brzi nogomet ,a krosu je mana BRZINA!Bayern ima neke nover planove i to treba postovati.u svakom slucaju zelim mu sve najbolje ako ode u real jer on to zasluzuje ,real je div kao sto je ibayern osvojio je sve sto se moglo osvojiti na klupskom planu ,novi kub nova sredina nova zelja za trofejima.
Ovo sto bayern radi sa dovodenjem rodea,lewe,bernata jos ako iturbea klepimo upamtite momci , bayern pravi jedan mega sastav koji ce zariti i paliti narednih godina ,toliko maldih superkvalitetnih momaka koji trebaju tek da pokazu soj puni potencijal :rodea,lewe,bernat,taigo,strudla,javi ,gocinjo ,alibaba,djerdan ,prosjek 24,jos iturbea ako dodamo imamo perspektivnu buducnost.
Nesto citam juce moguce transfere inaikako se ne ogu oteti dojmu da se lagano pocinje stvarati neka fudbalska osovina koju ce narednu skoro deceniju ciniti bayern i real ubjedjen sam ,jednostavno ne vidim klubove koji im se mogu suprostaviti pogotovu nakon transfera ovog ljeta ,a jos ima do kraja .