FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

PEP
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la PEP » 09 jul 2014, 13:55

Pale_Companion je napisao/la:Nije mi jasno kako neki ovdje su ravnodusni prema odlasku Krossa koji je velemajstor nogometne igre..

Još se neki usude i reći kako Kross i nije "neki " igrač. :shock:

Sent from my ST25i using Tapatalk

ja sam ubjedjen da nema tog forumasa na ovome forumu barem sto se tice bayernovih navijaca koji ce reci da je kros nekvalitetan igrac, svi znam njegove sposobnosti i njegove mogucnosti ,problem je njegova konstantnost i odrzavanjee na tom nekom vecem levelu duze vrijeme sa kvalitetnim i dobrim tekmama , vrhunski igrac sa odredjenim malim manama kao i svi ostali sto ih imaju,bayern da hoce zadrzati korsa zadrzao bi ga u to budite uvereni ,dosao je novi trener dosla je nova filozfija i jos mnogo stasta sta, igrac koji moze i zna igrati navedenu ali ne ne nivou koji je od njega ocekivao pep ,koji zahtjeva mnogo pokretljviji brzi nogomet ,a krosu je mana BRZINA!Bayern ima neke nover planove i to treba postovati.u svakom slucaju zelim mu sve najbolje ako ode u real jer on to zasluzuje ,real je div kao sto je ibayern osvojio je sve sto se moglo osvojiti na klupskom planu ,novi kub nova sredina nova zelja za trofejima.

Ovo sto bayern radi sa dovodenjem rodea,lewe,bernata jos ako iturbea klepimo upamtite momci , bayern pravi jedan mega sastav koji ce zariti i paliti narednih godina ,toliko maldih superkvalitetnih momaka koji trebaju tek da pokazu soj puni potencijal :rodea,lewe,bernat,taigo,strudla,javi ,gocinjo ,alibaba,djerdan ,prosjek 24,jos iturbea ako dodamo imamo perspektivnu buducnost.

Nesto citam juce moguce transfere inaikako se ne ogu oteti dojmu da se lagano pocinje stvarati neka fudbalska osovina koju ce narednu skoro deceniju ciniti bayern i real ubjedjen sam ,jednostavno ne vidim klubove koji im se mogu suprostaviti pogotovu nakon transfera ovog ljeta ,a jos ima do kraja .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 13:58

Dzoni je napisao/la:Jesil se to poceo hvalit uspjehom Borusije Dortmund? :D
Rasuli ljudi Reala te godine skoro kao sto je Real rasuo Bayerna prosle,priznajem. :D
:lol: :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 09 jul 2014, 14:23

kaze sammer postignut usmeni dogovor sa mandzukicem i atleticom,bas kao i sa atleticom i bayernom...
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jul 2014, 14:30

slika

Killer je došao. :cool:

A Mandži želim puno sreće u nastavku karijere jer puno je dao za ovaj klub.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 jul 2014, 14:39

Nerminovic je napisao/la:slika
Jedan od najboljih transfera Bayerna u zadnjih 10-tak godina.
Dobili smo svjetsku klasu u napadu, nije bilo te ekipe koja nije zeljela Lewandowskog u svojim redovima.
Momce dobrodosao u crveni dres, siguran sam da ces pokazati da si medju najboljim napdacima danasnjice. :!:

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 09 jul 2014, 14:50

anelbavarac je napisao/la: Momce dobrodosao u crveni dres, siguran sam da ces pokazati da si medju najboljim napdacima danasnjice. :!:

Verujem da ce opravdati i isplatiti svaki cent koji smo ulozili u njega.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 09 jul 2014, 15:04

Herzlich Willkommen Robert

Sad očekujemo da pokažeš da si jedan od najboljih špic igrača na svijetu i u Bayernu

Zašto nije još ozvaničen transfer Mandže? Je se čeka Mario da dođe sa odmora :D Šteta što odlazi volio bih da je ostalo i da se bore on i Lewy ko će biti prvi napadač našeg Bayerna. Sad nam preostaje da Lewy izdrži sam čitavu sezonu bez velikih povreda.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 jul 2014, 15:06

Hoce li ti biti omogucen prijenos danasnjeg prvog treninga?
Sjecam se da je prosle godine bilo to na TV-u, ako se ne varam, ali ne znam hoce li i danas to isto ponoviti?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 09 jul 2014, 15:19

Moguce da bude na Eurosportu2 ;)
04.10.2009 !!

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 09 jul 2014, 15:24

Nerminovic je napisao/la:slika
Roy Makaay :salut:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 jul 2014, 15:31

sarajlija je napisao/la:Moguce da bude na Eurosportu2 ;)
Nista ES2, nece to oni sigurno prenositi a evo i provjerio sam, nista od njih.
Moracu malo proceprkati po Njemackim kanalima, mozda neko od njih bude prenosio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 jul 2014, 16:18

Kako mu samo stoji ova devetka, strahota jedna. :tokralju: , @amidža (prvo jes' živ) a drugo znaš šta ti je činit'. adresu ćeš dobit' :mrgreen:

Momci mojne zezanja po temi, dosta je što se od pubertetskih svađica na temi EPL( a ni španci ne kaskaju) rijetko šta dobro pročita (čast izuzezcima) nećemo pravit' cirkus i ovdje.

Koliko detaljisanja oko Krosa, ovi hoće ovi neće pa opet. Preporučio bih uživanje u ovom atomskom fudbalu koji nam pruža Bayern i kvaliteti koja pršti (zaista mi nije treb'o ovaj izraz) na sve strane. Postavlja se pitanje ako Kros koji je svjetska klasa i koji bi igr'o u svakom timu na Dunjaluku u nekim varijantama je višak i smeta idealnom timu Baye onda zaista znate sa kojim mi to sve prednostima u odnosu na ostali fudbalski svijet raspolažemo. Toni je Švabo i ja sam uvije za ostanak takvih u klubu al' ako je on raščistio sa samim sobom da negdje drugo može napravit' više i bolje onda Bujrum, ne treba mu stajat' na putu.

Mene više brine Gece. Pa dobro, nije sad da je na nivou izvikanih Isca i curice Vilšira al' možda, kažem možda se dugo čeka ta njegova velika eksplozija. Nije da nisam zadovoljan al' sam očekiv'o više. Možda kako vrijeme bude prolazilo, kad se Robery oprosti, valjda mu se na neki način usadi ta uloga prima violine jer je i doveden za takve stvari, doveden je da nosi neki novi Bayern. Malo mu fali, samo da mu Pep nađe damar i eto ga, fudbalski svijet očekuje ogromna supernova.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jul 2014, 16:40

Odlaskom Kroos-a Mario će dobiti mnogo više prostora u igri Bayern-a :cool:

Svi koji sumnjate u našu upravu i planove sjetite se Javi Martinez-a. 37 miliona eura, svi smo bili šokirani i na kraju :shh:

Došao je Lewandowski, za mene je najbitnija konstantnost, dakle bolje gol na svakoj drugoj utakmici nego četiri najednom pa da nestane tri utakmice. Ogromno pojačanje za nas, posebno u Ligi prvaka. Imam osjećaj da će Robert hladno postići 30+ golova ove sezone.

Što ne spominju novog stopera, utišalo se sve :hmmmmm:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 jul 2014, 16:47

Veratti. :kafa:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 16:48

Omerbavarac je napisao/la:Veratti. :kafa:
:nene:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 09 jul 2014, 17:00

According to calciomercato and Gianluca Di Marzio, Benatia with be a Bayern player shortly....
Bayern will soon sign Mehdi Benatia. Their first offer of €33M a while back has been rejected, but Bayern are willing to improve their offer, while Manchester City stopped at €24M [Retesport]
:yawn: :yawn:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 09 jul 2014, 17:09

Neutral je napisao/la:Odlaskom Kroos-a Mario će dobiti mnogo više prostora u igri Bayern-a :cool:

Svi koji sumnjate u našu upravu i planove sjetite se Javi Martinez-a. 37 miliona eura, svi smo bili šokirani i na kraju :shh:

Došao je Lewandowski, za mene je najbitnija konstantnost, dakle bolje gol na svakoj drugoj utakmici nego četiri najednom pa da nestane tri utakmice. Ogromno pojačanje za nas, posebno u Ligi prvaka. Imam osjećaj da će Robert hladno postići 30+ golova ove sezone.

Što ne spominju novog stopera, utišalo se sve :hmmmmm:
Nekako mi se navise tu namece Manolas iz Olimpiakosa jer nebi bio skup, a postoji i varijanta da se zamjene Shaqiri i Benatia.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jul 2014, 17:16

Gledao sam mnogo puta Benatiu u Romi, odličan igrač. Imao je težak put u svojoj karijeri ali kvalitet je bio neosporan.

Roma je jedna od najtežih ekipa za transfer nekog igrača. Najbolje igrače cijene uveliko, dok polovnjake tipa Lamela, Dodo, Osvaldo hladno uvale naivnim ekipama.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 09 jul 2014, 17:18

Znal li neko kad je zadnji put neki Bayernov igrac bio najbolji strjelac Bundeslige. ?? ja mislim da je jednom bio Gomez ali ne znam koje godine
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 jul 2014, 17:20

phily je napisao/la:Znal li neko kad je zadnji put neki Bayernov igrac bio najbolji strjelac Bundeslige. ?? mislim da je jednom bio Gomez ali ne znam koje godine
Gomez prije 3-4 sezone , a prije njega mislim Luca Toni , oko 2006 ?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.