FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
vec su mu nasi duzni iako je jednom pola duga oprostio...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sa Bekricem i Kajkutom bili bi ekstra ekipa.
Mnogo toga nam zavisi od prolaska,nadam se da su ansi svjesni...moglo bi se dovesti igraca , a da ne govorimo o razocarenju i posjeti koja bi uslijedila nakon NE DAJ BOŽE ispadanja 

Željeznicar za život cijeli !
ja ne vjerujem ligati nista, ali svim srcem navijam da nam se bekric vrati, potreban nam je jedan takav igrac, kreativac, valjda ce doci, molimo se svi zajedno.
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
-
- Kontakt:
Ja licno navijam za svaki nas klub u euro-takmicenjima, svim srcem. Doduse,nemam plaho jarana pitara da se podj.ebavamo al sta ima veze,sve to daje draz fudbalu. Bitno je se raja raduje i da nam fudbal malo po malo napreduje. I mislim da ogromna vecina navijaca dijeli moje misljenje po tom pitanju.
U svakom duelu sam bio srcem uz Sarajevo,Siroki,Borac,Zrinski, itd... Mislim da je to normalno.
U svakom duelu sam bio srcem uz Sarajevo,Siroki,Borac,Zrinski, itd... Mislim da je to normalno.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Je li to sigurno?BolanBolan je napisao/la:Dres 70 KM, sa imenom/brojem po želji haman 80-85 KM, to je što sam ja uspio saznati i pretpostavljam u Fan Shopu, gdje bi drugo?!
Edit:
Ako jeste, cijena je dobra!
Ako se prode u QR2 neka stave neku akciju tipa, kupi dvije karte i dobijes 20% na dres.
Ili neke akcije tipa, uz clansku kartu dva dresa za 110 KM.
Sjeca li se ko Belmina Vile,ev citam sad u rudaru iz Kaknja...Ako me sjecanje dobro sluzi nije htio potpisat za Želju otisao u Dinamo pa Hajduk...
Željeznicar za život cijeli !
Čapljinu, Budućnost iz Podgorice, Zvijezdu iz Gradačca, nije prošao probu u Čeliku...likusa je napisao/la:Sjeca li se ko Belmina Vile,ev citam sad u rudaru iz Kaknja...Ako me sjecanje dobro sluzi nije htio potpisat za Želju otisao u Dinamo pa Hajduk...
DRUG NEBI TI PUNCA
svi smo mi svojim roditeljima najbolji i najljepši. al' neki to baš bukvalno shvate pa se malo precijene...
- themaniaks
- Kontakt:
Seljacic mali je gdje mu je i mjesto
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
- Kontakt:
Znaci 100% tacno, Bekrica samo trebaju da zovnu, on je spreman da se vrati 

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Baš sve ti dajemo i opet malo koliko te volimo .. Pobijedite molim vas ! 1921 !
Brkica
-
- Kontakt:
Ono što je zanimljivo jeste da su pojedini navijači Željezničara danas doputovali na Cetinje kako bi kupili svoje ulaznice i uspjeli su u tome. Ipak iako prodaja ne ide onako kako se očekivalo domaćini najavljuju pun stadion i podršku svojim igračima, a kako sada svari stoje naš najtrofejniji klub će imati mnogo više navijača od prvobitnih 150 koliko je ulaznica dodijeljeno navijačima Željezničara.

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Obraz sacuvat
Nema izgovora.
Nema izgovora.
Memija na konferenciji za novinare
, da ne kontaju njega gurnuti u vatru.
Ovaj dan se baš razvuk'o ...

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
pa bolji je igrač od Benje trenutno,plus momak je sportista od glave do pete,ovakav Benjo nam ne može puno pomoći..Adviser je napisao/la:Memija na konferenciji za novinare, da ne kontaju njega gurnuti u vatru.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
pregledao sam sve njihove portale nigdje nesto o Lovcenu. de nam postavi konferenciju da pogledamo.
@ Željooooo Slažem se! Momku treba dati šansu, eh sad, koliko je ova utakmica prilika za to, ne znam.
Ako se ne varam, ulazio je onu jednu tekmu, izgledao mi je dobar.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Draga" naša državna televizija nas opet "poziva da redovno plaćamo pretplatu".

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Draga" naša državna televizija nas opet "poziva da redovno plaćamo pretplatu".

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Ma živi Tafa nesportski, nije bilo teoretske šanse da uspije ako će se zayebavat kao što je radio i kao što i sada radi. Garant će na kraju u visočkoj Bosni završiti..likusa je napisao/la:Sjeca li se ko Belmina Vile,ev citam sad u rudaru iz Kaknja...Ako me sjecanje dobro sluzi nije htio potpisat za Želju otisao u Dinamo pa Hajduk...

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Hrasno15 i 51 gost.