Dzanelemi je napisao/la:Bicu iskren pa cu reci da bih vise volio da vas izbace đetići, onako radi provokacija i "dobrosusjedskih" odnosa
Ali posto je ovo vasa tema, da dam neko svoje vidjenje.
Onako gledajuci nije vam neki napad i ne ulijeva sigurnost da ce iskoristiti svaku priliku koju budete imali, pa barem hajmo reci 1 od 2 stopostotne. Ako vas bas krene ko u Plzenu to ce biti druga situacija, medjutim ako bude ko u prvoj bice malo nezgodno. Đetići neće 200% sam siguran napasti. I dalje ce oni cuvati posebno jer im 0:0 daje sansu za produzetke i penale. Faktor klime je na njihovoj strani kao i njihovog terena. Ako napadnete odmah jako i ne iskoristite prilike koje cete imati, moze se desiti da fizicki grohnete na pola utakmice i onda da primite gol na umor, pad koncetracije i...
Mislim da bi ste trebali igrati sporije, drzati loptu sa laganim pritiskom i cekati da oni pogrijese. Mislim da ne mogu odigrati 180 minuta skoncentrisane odbrane bez gresaka. Iskustvo je na vasoj strani.
Mada eto iskren da budem navijacu za đetiće kao sto gore rekoh

Gospodin ciji post citiram me natjerao na repliku.
Prvo, priča o klimi ne pije vodu... pa ne igramo u Brazilu, pa da je tolika razlika u klimi. Petrovac jeste primorsko mjesto, ali ako gledas po klimi onda je isto igrati dole kao u Trebinju ili Širokom u ljeto.
Drugo, oni ne igraju na svom terenu jer je njihov teren na Cetinju, pa je po tvome i za njih klima problem.
Treće, imaju oni iskusne igrače koji su nekada igrali euro takmičenja pa se ne moze reci da smo nesto pretjerano iskusniji.
Četvrto, vidim da pratis Zelju pa znas sa kakvim mi kvalitetom u napadu raspolazemo.
Peto i najvaznije, smatram da je Zeljo ipak kvalitetnija ekipa u svakom smislu. Treba reci da su oni na Kosevu nama bili treca utakmica od pocetka priprema, uz cinjenicu da su oni kasnije zavrsili svoje prvenstvo.
Helem jedino sto si ti svojim postom htio da kazes je da ces svim srcem navijati za Lovcen, pa si to malo kao upakovao, ali nema veze... znamo mi ko i kakvi ste vi.