Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Odlazak DJ Coopera i nije neki gubitak. Još uvijek ima vremena za angarzman novog igraca. Kontaktirati i vidjeti sa sljedecim:
1. Chris Roberts (26 godina - Pasta Reggia - 193cm - 13pts)
2. Kyle Gibson (27 godina - Giorgio Tesi - 195cm - 15pts)
3. Gerome Dyson (27 godina - Enel BIndisi - 191cm - 17pts)
4. Eric Green (23 godine - Montepaschi Siena - 190cm - 11pts)
sudac92 je napisao/la:Alen Omic na odmoru kod nene u Zivinicama. Po prici njegove sestre,velika zelja je da igra za nasu reprezentaciju ali postoje neke prepreke.
Kakve prepreke ??
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
a ima li vremena za izganjati pasos predati zahtijev FIBA-i i da sve bude na vakathz1987 je napisao/la:Odlazak DJ Coopera i nije neki gubitak. Još uvijek ima vremena za angarzman novog igraca. Kontaktirati i vidjeti sa sljedecim:

pa valjda je prepreka cinjenica da je slovenacki reprezentativac i da je pozvan za svijetsko prvenstvosudac92 je napisao/la:Alen Omic na odmoru kod nene u Zivinicama. Po prici njegove sestre,velika zelja je da igra za nasu reprezentaciju ali postoje neke prepreke.

a slovenci naravno ne daju papire

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Lotus je napisao/la:Matthew Doyle @_MatthewJDoyle 2h
DJ Cooper's agent said the report from Greece is "without basis" and Cooper "has great respect for Coach Ivanovic." Story coming.
Mike Naiditch @chitown007 2h
DJ Cooper has departed to Chicago to attend to a personal family matter. He hopes to soon return to the Bosnian national team.
Treba sacekat saopstenje iz saveza za Coopera,a ja se nadam da ce bit pozitivno i da ce igrati za nas..Jer nema sanse u ovakvom kratkom roku dobit dozvolu od FIBE za drugog stranca plus i pasos mora se prije toga izvadit..
Suplja, sve dok se odaziva Slovencima nema tu zelje da igra za nas.sudac92 je napisao/la:Alen Omic na odmoru kod nene u Zivinicama. Po prici njegove sestre,velika zelja je da igra za nasu reprezentaciju ali postoje neke prepreke.
Trebate ga nalupati u Zivinicama dobro, da mu ne padne na pamet da dodje tu vise.
Ima svoju dragu Sloveniju pa neka odmara na Bledu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Poznajem momka,inace rodjeni za isti dan u Tuzli. Po ovoj prici nikad ga niko nije konkretno kontaktirao,da li laze ne znam. 

Vidim da si dobro "upucen"..Samo te malo zeza sto je Alen trenutno u Orlandu igra ljetnu ligu za Netse inace prilicno "dobro" u ovih nekoliko utakmica nije ni ulazio u igru..sudac92 je napisao/la:Alen Omic na odmoru kod nene u Zivinicama. Po prici njegove sestre,velika zelja je da igra za nasu reprezentaciju ali postoje neke prepreke.
A to da ga nije niko kontaktirao to su price za malu djecu i on je sam sebe zajeb.. onog trenutka kad je zaigrao za Slovence,tako da oni nece nikad mu dat ispinicu..sam pao,sam se ubio..
Pa Zivinice, Orlando, Florida... Kontas...Lotus je napisao/la:Vidim da si dobro "upucen"..Samo te malo zeza sto je Alen trenutno u Orlandu igra ljetnu ligu za Netse inace prilicno "dobro" u ovih nekoliko utakmica nije ni ulazio u igru..sudac92 je napisao/la:Alen Omic na odmoru kod nene u Zivinicama. Po prici njegove sestre,velika zelja je da igra za nasu reprezentaciju ali postoje neke prepreke.
A to da ga nije niko kontaktirao to su price za malu djecu i on je sam sebe zajeb.. onog trenutka kad je zaigrao za Slovence,tako da oni nece nikad mu dat ispinicu..sam pao,sam se ubio..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
onda je samo porodica,auto sa slovenskim tablama na neninoj basci,dok sam pisao sa njegovom sestrom na fb tako je pricala sad sta je istina ne znam. Jer po njenim rijecima zelja je postojala...
kakva crna želja,da je imao želju ne bi nastupio za Sloveniju i tu se priča završava on je jedno go.vn.o dvolično i da može sad da igra za repku,koji će nam qrac pored Juke i ostalih momaka koji će poginuti za državni grb BiH..sudac92 je napisao/la:onda je samo porodica,auto sa slovenskim tablama na neninoj basci,dok sam pisao sa njegovom sestrom na fb tako je pricala sad sta je istina ne znam. Jer po njenim rijecima zelja je postojala...

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Omic je realno miljama iza Jusufa, mozda on kod nas ne bi ni imao neki prostor za igru. Dobro bi nam dosao, ali nije neophodan. Ne vjerujem ja bas da se u njegovom slucaju moze koristiti taj izraz "sam pao, sam se ubio". Momak je hodao po nekim nasim klubovima i dobijao je odgovore u fazonu "imamo mi na stotine takvih". Otisao je u Sloveniju, ljudi mu pruzili sve uslove zbog kojih i jeste postao jedan solidan centar. Slozicemo se da je i nas kosarkaski savez do prije 2-3 godine bio ocajan, a logicno je da mu Slovenci nece dati ispisnicu jer su bas deficitarni na poziciji petice.Lotus je napisao/la:Vidim da si dobro "upucen"..Samo te malo zeza sto je Alen trenutno u Orlandu igra ljetnu ligu za Netse inace prilicno "dobro" u ovih nekoliko utakmica nije ni ulazio u igru..sudac92 je napisao/la:Alen Omic na odmoru kod nene u Zivinicama. Po prici njegove sestre,velika zelja je da igra za nasu reprezentaciju ali postoje neke prepreke.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
apsolutna istina, seleskovic je njega i tada apsolutnog nepoznatog nurkica (sa kojima je radio to ljeto) nudio i kk slobodi i kk bosni i ksbiH i niko ni haberasudac92 je napisao/la:Poznajem momka,inace rodjeni za isti dan u Tuzli. Po ovoj prici nikad ga niko nije konkretno kontaktirao,da li laze ne znam.
njega su primjetili kada je izvrsno odradio U18 EP
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
To je to! Ja za Nurkica znam, a iz provjerenih informacija sam to isto cuo i za Alena.nerminh74 je napisao/la:apsolutna istina, seleskovic je njega i tada apsolutnog nepoznatog nurkica (sa kojima je radio to ljeto) nudio i kk slobodi i kk bosni i ksbiH i niko ni haberasudac92 je napisao/la:Poznajem momka,inace rodjeni za isti dan u Tuzli. Po ovoj prici nikad ga niko nije konkretno kontaktirao,da li laze ne znam.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
da nemamo jusufa, omic bi nam bio zlata vrijedankobe24 je napisao/la:Omic je realno miljama iza Jusufa, mozda on kod nas ne bi ni imao neki prostor za igru. Dobro bi nam dosao, ali nije neophodan. Ne vjerujem ja bas da se u njegovom slucaju moze koristiti taj izraz "sam pao, sam se ubio". Momak je hodao po nekim nasim klubovima i dobijao je odgovore u fazonu "imamo mi na stotine takvih". Otisao je u Sloveniju, ljudi mu pruzili sve uslove zbog kojih i jeste postao jedan solidan centar. Slozicemo se da je i nas kosarkaski savez do prije 2-3 godine bio ocajan, a logicno je da mu Slovenci nece dati ispisnicu jer su bas deficitarni na poziciji petice.Lotus je napisao/la:Vidim da si dobro "upucen"..Samo te malo zeza sto je Alen trenutno u Orlandu igra ljetnu ligu za Netse inace prilicno "dobro" u ovih nekoliko utakmica nije ni ulazio u igru..sudac92 je napisao/la:Alen Omic na odmoru kod nene u Zivinicama. Po prici njegove sestre,velika zelja je da igra za nasu reprezentaciju ali postoje neke prepreke.
on ce postati jedan solidan EL centar, znaci nista neka klasa, ali ce zatvarati svoj reket, dosta doprinostiti u skoku i odbrani, dok ce u napadu dosta pomagati oko otpadaka
sto vise kada bio ga mogli vratiti bio bi bas dobra zamjena jusufu pogotovu sto se nadopunjuju u nekim segmentima
seleskovic je prvo trenirao solo alena, pa je onda upoznao i jusufa i skoro sve sto je naucio jusuf dok je bio u sloveniji naucio je to ljeto sa seleskovicemkobe24 je napisao/la:To je to! Ja za Nurkica znam, a iz provjerenih informacija sam to isto cuo i za Alena.nerminh74 je napisao/la:apsolutna istina, seleskovic je njega i tada apsolutnog nepoznatog nurkica (sa kojima je radio to ljeto) nudio i kk slobodi i kk bosni i ksbiH i niko ni haberasudac92 je napisao/la:Poznajem momka,inace rodjeni za isti dan u Tuzli. Po ovoj prici nikad ga niko nije konkretno kontaktirao,da li laze ne znam.
Da mu je ponudjena prilika da zaigra pod nasom zastavom on bi sad bio tu,zasto se niko nije potrudio da se to desi ostaje pod upitnikom. Alen i Juka... Bili bi rijeseni pozicije centra dugo vremena. 

-
- Kontakt:
Pa znači vraća se ubrzo, ipak će igrati.Lotus je napisao/la:Matthew Doyle @_MatthewJDoyle 2h
DJ Cooper's agent said the report from Greece is "without basis" and Cooper "has great respect for Coach Ivanovic." Story coming.
Mike Naiditch @chitown007 2h
DJ Cooper has departed to Chicago to attend to a personal family matter. He hopes to soon return to the Bosnian national team.

Neno javi se, da se mi ne patimo ovdje.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Upravo tako. Ja od njega ocekujem da bude nivo jednog Mirze Begica. Ako bude imao srece i nekog dobrog menadzera, mozda zavrsi u jednoj od boljih ekipa u Evropi, pa bude imao 15-20 minuta u prosjeku. Po karakteristikama se totalno razlikuje od Begica. Mirza ima poprilicno dobar napadacki arsenal, a kod Omica se vecina poena svodi na te otpatke. U skokovima i odbrani bi nam bas dobro koristio, jer je upravo to ono sto najvise nedostaje Kikanovicu, a realno je ocekivati da Kikan bude Jukin back-up u narednim godinama.nerminh74 je napisao/la: da nemamo jusufa, omic bi nam bio zlata vrijedan
on ce postati jedan solidan EL centar, znaci nista neka klasa, ali ce zatvarati svoj reket, dosta doprinostiti u skoku i odbrani, dok ce u napadu dosta pomagati oko otpadaka
sto vise kada bio ga mogli vratiti bio bi bas dobra zamjena jusufu pogotovu sto se nadopunjuju u nekim segmentima
Od Omica nema nista, to je davno zavrsena prica.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Neno a sta je sa DJ-om?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.