1/2 finala: Brazil-Njemačka; Holandija-Argentina

Ostale reprezentacije i sve o igračima, selektorima i takmičenju na SP u Brazilu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

drummer
Kontakt:

Re: 1/2 finala: Brazil-Njemačka; Holandija-Argentina

Post Postao/la drummer » 09 jul 2014, 02:19

Ja navijam za Argentinu.
Nece Njemacka s njima tek tako ,organizovana su,kompaktna,cvrsta i disciplinovana ekipa koja zna igrati tvrdo i na rezultat.A imaju Mesija ,sasvim dovoljno razloga za strahopostovanje.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 jul 2014, 02:21

terabajt je napisao/la:
BosnaSTL je napisao/la:Brazil je primio 5 golova u 20 minuta ! :shock: :facepalm: :o
18 min.
4 za 6 :urnebes:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 02:28

Neutral je napisao/la:Kakav bolan grijač klupe??? Čovjek povrijeđen bio, kakve gluposti lupaš jadan ne bio?

Napisao sam ti svu statistiku i opet se praviš lud.

http://www.transfermarkt.de/sami-khedir ... aison/2013

Jao lika, kako je lud :lol:
Isco čovječe :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 09 jul 2014, 02:29

slika

Bez obzira na ovu visoku pobjedu protiv Brazila,ocekujem slican scenario protiv Holandije/Argentine....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 09 jul 2014, 02:39

Mozda ovo nije bas dobro za Svabe sto su ovako lako pobjedili.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 02:46

BosnaSTL je napisao/la:Mozda ovo nije bas dobro za Svabe sto su ovako lako pobjedili.
To bi bilo istinito da je neko drugi u pitanju a ne Švabe. Kod njih nema opuštanja, euforije niti potcjenjivanja.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jul 2014, 02:53

Pa dobro, kod tebe nema razliku između zdravog i spremnog igrača i igrača sa povredom ligamenata koji je u prvih trinaest utakmica bio starter deset puta, dvaput nije nikako bio u timu, od ta dva jednom zbog žutih kartona. Nema veze, jučer i danas si imao svoje "dane", pa ćemo preći preko toga :kafa:

Najgore od svega, barem ovako sa strane je činjenica što vjeruješ da bi rezerva neke ekipa, makar se ona zvala Real Madrid bila u prvih jedanaest Elf-a. Jedini igrač koji je to uspio zbog starijih zasluga je Lukas Podolski (dok je igrao u Bayern-u).

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 09 jul 2014, 03:00

slika
:rol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 03:01

Neutral je napisao/la:Pa dobro, kod tebe nema razliku između zdravog i spremnog igrača i igrača sa povredom ligamenata koji je u prvih trinaest utakmica bio starter deset puta, dvaput nije nikako bio u timu, od ta dva jednom zbog žutih kartona. Nema veze, jučer i danas si imao svoje "dane", pa ćemo preći preko toga :kafa:

Najgore od svega, barem ovako sa strane je činjenica što vjeruješ da bi rezerva neke ekipa, makar se ona zvala Real Madrid bila u prvih jedanaest Elf-a. Jedini igrač koji je to uspio zbog starijih zasluga je Lukas Podolski (dok je igrao u Bayern-u).
Pa dobro ? Samo to ? Očekivao sam ispriku za onaj fail. :kafa:

Evo ga opet, pa kažem ti sad, i Isco je u prvih 10ak kola bio starter pa je preselio na klupu jer Ancelotti još nije imao najboljih 11 za svoj sistem, tražio je dobitnu kombinaciju. Kad ju je napokon našao, taj sastav je činio vezni red, po treći put,
Modrić - Alonso - Di Maria.
Khedira da se oporavio u februaru a ne u maju, opet bi bio zamjena svakom od ove trojice, jer je taj trio funkcionisao savršeno. Prosto da prostije biti ne može.

Pustiću ti da pričaš te priče za Elf, ipak je ovo tvoja noć, ne želim da je kvarim, zaslužio si. :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 09 jul 2014, 03:06

drummer je napisao/la:Ja navijam za Argentinu.
Nece Njemacka s njima tek tako ,organizovana su,kompaktna,cvrsta i disciplinovana ekipa koja zna igrati tvrdo i na rezultat.A imaju Mesija ,sasvim dovoljno razloga za strahopostovanje.
Nešto sumnjam da će do te utakmice i doći. Holadnija također ima jak kolektiv, predvođen nekim zvijezdama, a uz to imaju i Van Gaala.

slika

Ako ko uspije potpuno zatvoriti Messija, onda će to biti on. A bez Messija, Argentina čini se nema ni igre, ni strijelca, ni asistenta, pa na kraju ni selektora.
FK Željezničar 1921

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jul 2014, 03:07

I na kraju balade Low će ispasti trener. Od prve utakmice mediji su kritizirali Low-a radi Lahm-a. Džabe i 4:0 protiv Portugala. Sreća po Njemačku, nesreća za Mustafi-ja je njegova povreda. Poslije toga Lahm ide na desni bek i Njemačka je napokon počela pokazivati svoj ogroman potencijal. Lahm je briljirao, fenomenalan u odbrani, baš kao i napadu. Mediji i dalje kritiziraju Low-a zbog Ozil-a.

Pa ti se brukaš od jučer (Gotze precijenjen), 19 godina i pokupio svu pamet svijeta.

Shvaćaš li ti da je Khedira bio starter u Real-u do povrede? Mogu ti dati i englesku verziju od tm-a, ako ti nije jasno na njemačkom. I opet, misliš li da bi Khedira bio starter u Njemačkoj da je rezerva u klubu? :lol:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 03:11

Bio starter, i više nije. Doviđenja i prijatno.

Očigledno da može. :wave:
Ronaldo - Isco - Bale

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jul 2014, 03:13

Bio starter do povrede, nije onda mogao igrati na jednoj nozi, doviđenja :shh:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 03:18

Evo ga hvala Bogu, živ i zdrav, pa ćemo da vidimo. A i prije je odlasku iz kluba nego ostanku. Pitam se zašto. :kafa:
Ronaldo - Isco - Bale

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 09 jul 2014, 03:19

Khedira je bio starter kod Josea, kod Carla je najvazniji igrac u ekipi Luka tsko da ne vidim poentu rasprave.Ako koga treba da izbaci iz tima to je Alonso, nikako Modric.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 03:23

Johny je napisao/la:Khedira je bio starter kod Josea, kod Carla je najvazniji igrac u ekipi Luka tsko da ne vidim poentu rasprave.Ako koga treba da izbaci iz tima to je Alonso, nikako Modric.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Poenta rasprave je da čovjek ne shvata da je Realovih najboljih 11 prošle sezone bilo bez Khedire u sastavu.
Ronaldo - Isco - Bale

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jul 2014, 03:28

Dok stoperski par čine Demichelis i Garay, Argentina ne može uzeti trofej. Napadački jako kvalitetni, taktički maestralni kao Chelsea svojevremeno, no ne vjerujem da je to dovoljno za prvo mjesto. Favoriti su protiv Holandije, no Holandija nema Safeta Sušića, ops, Marc Wilmots-a na klupi, pa da pravi taktičke greške gdje u 90 minuta nisu napravili niti jednu ozbiljniju šansu.

Najjače oružje Holandije je Van Gaal. Čovjek diktator je uspio u nečemu što je malo ko u stanju. Od otpisane Holandije kojoj su predviđali kraj već u grupnoj fazi do polufinala. Treba uzeti u obzir veliko "prijateljstvo" na relaciji njihova tri najbolja igrača. I pored toga igraju polufinale, valjda se oporavi De Jong. Cillessen djeluje jako nesigurno na golu, valjda neće napraviti neku glupost.

Poenta je što ti ne shvaćaš da je čovjek bio povrijeđen od 16.11 do 4.5. 2014 godine. Maloprije lupaš izmišljotine kako se ranije oporavio. Kreuzbandriss 16.11.2013 04.05.2014 169 Tage, propustio 39 utakmica. Dosta o Khediri, živio ti meni još sto i više godina, samo sa više pameti :wave:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 03:33

Khedira da se oporavio u februaru a ne u maju, opet bi bio zamjena svakom od ove trojice, jer je taj trio funkcionisao savršeno. Prosto da prostije biti ne može.
Stvarno moraš poraditi na čitanju, već drugi put večeras. :facepalm:
Ronaldo - Isco - Bale

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 09 jul 2014, 03:44

danas uz Argentinu :opaopa:
Švabe osvajaju aBd, ali imam neki osjećaj da će sve krenuti po zlu
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 jul 2014, 03:50

Da li su pogresili sto nisu pozvale legende ???

-Ronaldinho
-Robinho
-Pato
-Coutinho
-Kaka
-Lucas Moura

Po meni su pogresili :damn: :damn: :damn:

Odgovori

Natrag na “Protivnici”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.