1/2 finala: Brazil-Njemačka; Holandija-Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 1/2 finala: Brazil-Njemačka; Holandija-Argentina
mogu da se ku.ce nema Italije, no dzaba im sve ovo kad Argentina uzima, "Italijani" ih cekaju i u finalu Palacio 2 i Higuain 1, to ce biti dovoljno 

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Cudna utakmica.Njemci su na pocetku imali srece da im prakticno poklone gol i tada se Brazil potpuno raspao.
Svako ko bolje poznaje ovu igru zna da je za ovakav Brazil i ulazak u polufinale ogroman uspjeh,da ne kazem podvig.
Drugo su medijska napuhivanja.
Kad realno sagledas stvari koje to vrhunske igrace Brazil danas ima?Hulk,Oscar,Luiz,Fernandinho,Fred,stari Maicon,Marcelo,Dante?
Ma ni blizu,medijski izvikani igraci samo zato sto su Brazilci.
I na kraju,o glavu im se obilo izostavljanje Ronaldinha,Kake,Robinha i jos nekih igraca,ovi nabrojani se jos uvijek ne mogu poredit s njima.
Svako ko bolje poznaje ovu igru zna da je za ovakav Brazil i ulazak u polufinale ogroman uspjeh,da ne kazem podvig.
Drugo su medijska napuhivanja.
Kad realno sagledas stvari koje to vrhunske igrace Brazil danas ima?Hulk,Oscar,Luiz,Fernandinho,Fred,stari Maicon,Marcelo,Dante?
Ma ni blizu,medijski izvikani igraci samo zato sto su Brazilci.
I na kraju,o glavu im se obilo izostavljanje Ronaldinha,Kake,Robinha i jos nekih igraca,ovi nabrojani se jos uvijek ne mogu poredit s njima.
Argentina ako osvoji SP, ja ću sebi **** odsjeći
Mogla bi vrlo lahko igraju vrlo cvsto i disciplinovano.Chinaglia je napisao/la:Argentina ako osvoji SP, ja ću sebi **** odsjeći
Khedira u prvih 13 utakmica u sezoni za Real je odigrao 10 u prvom timu, tj. prvih jedanaest. Dvaput nije bio nikako u timu, a jednom je ušao sa klupe. Poslije toga je došlo do teške povrede zbog koje je propustio skoro pa cijelu sezonu. Odigrao je samo dva posljednja kola gdje je bio opet u prvoj ekipi.
U Ligi prvaka, prve četiri utakmice, četiri puta starter, tri je odigrao do kraja, u jednoj je izašao u 74 minuti. Poslije toga teška povreda, da bi bio u prvoj ekipi totalno van forme u finalu protiv Atletica Madrid-a. Toliko o tome koliko mu Carlo vjeruje. Izašao je u 59 minuti, povreda je naravno ostavila posljedica po igri Khedira.
Khedira se gubio malo na početku prvenstva, vidjelo se da mu fali utakmica. Kako odmiče prvenstvo on postaje sve bolje. Ovo večeras mu je najvjerovatnije utakmica karijere.
U Ligi prvaka, prve četiri utakmice, četiri puta starter, tri je odigrao do kraja, u jednoj je izašao u 74 minuti. Poslije toga teška povreda, da bi bio u prvoj ekipi totalno van forme u finalu protiv Atletica Madrid-a. Toliko o tome koliko mu Carlo vjeruje. Izašao je u 59 minuti, povreda je naravno ostavila posljedica po igri Khedira.

Khedira se gubio malo na početku prvenstva, vidjelo se da mu fali utakmica. Kako odmiče prvenstvo on postaje sve bolje. Ovo večeras mu je najvjerovatnije utakmica karijere.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 09 jul 2014, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.
Mogu jedino da ih sudije poguraju,eventualno uz dozu nevidjenje srece. U realnosti trebaju proci nesto slicno ko brazil veceras .Chinaglia je napisao/la:Argentina ako osvoji SP, ja ću sebi **** odsjeći
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Pa nije umro čovjek da njegov dres drže za vrijeme intoniranja himne.TariqAli je napisao/la:
Onda ,super , sto, nedostaje, ,syntax,.Suki46 je napisao/la:Ovo da se nama desilo , to bi mrtvih glava bilo ,a Susic i kompanija bi vec na lomaci bili.

Sent from my Windows Phone.
UH VAI MORRER
Vakat je vala da ih i napusti ta sreća više. Do sad im je ona glavni adut bila...suhi je napisao/la:Mogu jedino da ih sudije poguraju,eventualno uz dozu nevidjenje srece. U realnosti trebaju proci nesto slicno ko brazil veceras .Chinaglia je napisao/la:Argentina ako osvoji SP, ja ću sebi **** odsjeći

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nagradu za igrača utakmice je dobio Toni Kroos!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- EmirSioux89
- Kontakt:
Osvajaju 100%Chinaglia je napisao/la:Argentina ako osvoji SP, ja ću sebi **** odsjeći

Manchester United!
Khedira je dugo bio povrijedjen,vratio se tek na kraju sezone,pred finale LP.
A da je bio zdrav sumnjam da ne bi bio clan prve postave Reala.
Veceras definitivno kljucni igrac i iznenadjenje za Brazilce,pogotovo njegova ultraofanzivna uloga.
A da je bio zdrav sumnjam da ne bi bio clan prve postave Reala.
Veceras definitivno kljucni igrac i iznenadjenje za Brazilce,pogotovo njegova ultraofanzivna uloga.
Brazil je primio 5 golova u 20 minuta !

Gauchosi uzimaju Svjetsko siguran sam bez obzira na ovakvu predstavu Njemacke
Iznenadili su me dobrom i organizovanom odbranom sa 8 igraca se brane perfektno , kad se pogleda kakve zvijeri imaju u napadu i igraca koji moze jednim potezom rijesiti sve i moje simpatije idu Gauchosima uvjeren sam da prolaze Holanđane , u finalu pobjeduju Švabe ponavlja se 1986 i Meksiko , Messi kao Maradona namjesta a Pipita posprema u gol

Iznenadili su me dobrom i organizovanom odbranom sa 8 igraca se brane perfektno , kad se pogleda kakve zvijeri imaju u napadu i igraca koji moze jednim potezom rijesiti sve i moje simpatije idu Gauchosima uvjeren sam da prolaze Holanđane , u finalu pobjeduju Švabe ponavlja se 1986 i Meksiko , Messi kao Maradona namjesta a Pipita posprema u gol

Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 09 jul 2014, 02:21, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
uvijek zaboravim pitati sta je sa Agureom, imal njega sutra
Švica i Belgija nisu mjerilo, te repke nemaju kvalitet kao Njemačka, niti su pokazele napadački potencijal da zaprijete Argentiniterabajt je napisao/la:Mogla bi vrlo lahko igraju vrlo cvsto i disciplinovano.Chinaglia je napisao/la:Argentina ako osvoji SP, ja ću sebi **** odsjeći

ne bih rekao da će pregazit' Argentinu, ako dođe do tog finala, al' sigurno osvajaju SP, bez neke muke

-
- Kontakt:
Joj sa tobom se tačno nemoguće raspravljati. Igrao je i Isco na početku sezone u prvoj postavi pa je kasnije postao grijač klupe kad je Carlo promijenio formaciju i došao do dobitne formule a to je vezni red Modrić - Alonso - Di Maria.Neutral je napisao/la:Khedira u prvih 13 utakmica u sezoni za Real je odigrao 10 u prvom timu, tj. prvih jedanaest. Dvaput nije bio nikako u timu, a jednom je ušao sa klupe. Poslije toga je došlo do teške povrede zbog koje je propustio skoro pa cijelu sezonu. Odigrao je samo dva posljednja kola gdje je bio opet u prvoj ekipi.
![]()
![]()
![]()
U finalu je igrao samo zato jer je Alonso imao suspenziju. 'Aj zdravo.
Da me ne bi neko pogrešno shvatio fenomenalan je igrač, prema naprijed ograničen, ali koristan za druge stvari. Međutim, da je zamjena u Realu, jeste, bez obzira na povredu.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Zar neko poslije ovakve partije i ovakve demonstracije sile može reci da ce neko savladati Njemačku, ovo je ljudi mašiina i protiv ovoga se ne može. Ova Njemačka podsjeca na onaj Hajkensov Bajern kad su rušili sve pred sobom. Ako kojim slucajem Argentina dodje do finala njima će možda biti još gore jer oni imaju kriminalniju odbranu od Brazila.muXmania je napisao/la:mogu da se ku.ce nema Italije, no dzaba im sve ovo kad Argentina uzima, "Italijani" ih cekaju i u finalu Palacio 2 i Higuain 1, to ce biti dovoljno
Kakav bolan grijač klupe??? Čovjek povrijeđen bio, kakve gluposti lupaš jadan ne bio?
Napisao sam ti svu statistiku i opet se praviš lud.
http://www.transfermarkt.de/sami-khedir ... aison/2013
Jao lika, kako je lud
Napisao sam ti svu statistiku i opet se praviš lud.
http://www.transfermarkt.de/sami-khedir ... aison/2013
Jao lika, kako je lud

18 min.BosnaSTL je napisao/la:Brazil je primio 5 golova u 20 minuta !![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.