FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samosarajvo » 08 jul 2014, 22:56

fcsforever je napisao/la:Da je to godina ili više pa fali milion...haj reko bih ..moguče. Al za 4 mjeseca da fali tolka lova..ahahahahaahaha. Tan krade sam od sebe ili toliko voli Kustu i Dinu pa im to dozvolio onako neofirno da zagrabe..baš neofirno
Ma ovo se ne moze ni ukrasti ljudi drago, teoretski ne moze.
Mora u klub doci prihoda(onih javnih, na zvanicni racun) nesto manje od 10 miliona da bi dobili dodatnih 1,3 mill duga po osnovu poreza

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 jul 2014, 22:59

Kalma,Kalma braco po boji

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 08 jul 2014, 23:02

" onclick="window.open(this.href);return false; jes im lijepo :D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 09 jul 2014, 00:28

Jao braćo jesmo grohnuli ,kone nam se smiju, šta je ovo :urnebes: :urnebes: :rol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 jul 2014, 00:33

rammstein je napisao/la: a jel mislis hilmo da ce svaki put kad dodje neko na forum klub se oglasvati ? :)
jel mislis da pored Tanovih ljudi koji su specijalisti za Finansije moze nesto se desiti a da domah ne reaguju*?

kakvi nemiri medju navijacima ? :D
sta vam je ljudi mi gradimo U BUTMIRU AKADEMIJU a da nas brinu te stvari, meni j eveca briga ona cifra od 3-4 milje na kosevu a za to nije kriva uprava ;)
Ne mislim bukvalno da se oglašavaju, nego brate mili ovo je krupna stvar.
Dug kao dug me ne brine, koliko me interesuje odakle toliki za veoma kratko vrijeme. Znači ne vjerujem da je uzrok duga javašluk u Upravi, jer to u našoj upravi nije moguće.

Nažalost to za posjetu je uprava najmanje kriva, evo i za ovu generalnu probu su uvažili glas navijača i ja opet ne očekujem više od tri hiljade ljudi...
PS. Konstruktivna rasprava na ovoj temi se može odvijati samo ako intezivno pišemo o nama... Drugi nas ne trebaju zanimati. ;)

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 09 jul 2014, 00:38

na stranu zajebancija i sve,ali ovi skretnichari "forumashi" su fakat za lobotomije

VVVBK

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 09 jul 2014, 00:47

hilmo je napisao/la:
rammstein je napisao/la: a jel mislis hilmo da ce svaki put kad dodje neko na forum klub se oglasvati ? :)
jel mislis da pored Tanovih ljudi koji su specijalisti za Finansije moze nesto se desiti a da domah ne reaguju*?

kakvi nemiri medju navijacima ? :D
sta vam je ljudi mi gradimo U BUTMIRU AKADEMIJU a da nas brinu te stvari, meni j eveca briga ona cifra od 3-4 milje na kosevu a za to nije kriva uprava ;)
Ne mislim bukvalno da se oglašavaju, nego brate mili ovo je krupna stvar.
Dug kao dug me ne brine, koliko me interesuje odakle toliki za veoma kratko vrijeme. Znači ne vjerujem da je uzrok duga javašluk u Upravi, jer to u našoj upravi nije moguće.

Nažalost to za posjetu je uprava najmanje kriva, evo i za ovu generalnu probu su uvažili glas navijača i ja opet ne očekujem više od tri hiljade ljudi...
PS. Konstruktivna rasprava na ovoj temi se može odvijati samo ako intezivno pišemo o nama... Drugi nas ne trebaju zanimati. ;)
nije kriva uprava... to su posljedice proslih sezona gdje smo igrlai llose i imalo lose rezultate ;)
sad je sve na nama, a ja garantjem da ce na kosevu biti bar 6-7 milja sa ovim englezima

sto se tice "duga" necu da raspravvljam na tu temu jer je smijesno i diskutovati o tome :)
za godinu dana necemo ni porezno dugovati marke i to je sve sto imam reci

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 jul 2014, 00:48

Da se mi malo vise brinemo o stvarima koje se ticu nas navijaca? Finansije bi trebali prepustiti ljudima koji su zaduzeni za to.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 jul 2014, 01:03

Kad vidim da navijač, čiji klubovi grcaju u problemima, se brinu za naše finansije onda se zapitam, imal smisla pisati više po ovom forumu
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 09 jul 2014, 05:33

Sarajlijc@ je napisao/la:Da se mi malo vise brinemo o stvarima koje se ticu nas navijaca? Finansije bi trebali prepustiti ljudima koji su zaduzeni za to.
:clap:

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 09 jul 2014, 07:50

Dzaba razbijate glavu glupostima. A i ja se smori citajuci vas.

Danas zadnja tekma u Sloveniji? Nadam se da nece biti onog stekanja prenosa kao prosli put na pocetku utakmice. Volio bih da odigramo u najjacem sastavu bar jedno 70% utakmice, da vidim kako funkcionisemo.

Bandovic

Berberovic-Dupovac-Mitrevski-Protic

Radovac-Cimirot

Duljevic-Stojcev-Okic

Velkoski

Radovac je zasluzio da igra, bio je jedan od najboljih na propremama, al vidjet cemo sta ce Dzeno da odluci. Ni ovaj Kostic nije los, ali Radovac... :tokralju:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 jul 2014, 08:00

E fakat pustite PU, i finansije ljudima u klubu. :idea: Pa kone od briga zaboravise na svoje probleme. :D Ima Tan i njegovi ljudi, i tu stvar oni resavaju. ;)
Danas je poslednja utakmica u Sloveniji igramo protiv ekipe iz Ukrajine, i nadam se da ce zapoceti najjaci moguci sastav, koji ce igrati i protiv Norvezana.Danas ocekujem slican sastav kao protiv zadnje ekipe koje smo igrali,samo bi ja volio da umjesto Okica uleti Duljevic.
Ono sto me je sokiralo da smo veliki favoriti i na kladionicama pa se kof.krece ovako Metalurg-Sarajevo 1. 3,10 x 3,79 2 1,90 .
Postali smo ekipa koju izgeda svi respektuju, iako dolazimo iz Premijer lige BiH. :shock:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 09 jul 2014, 08:30

Šta ovo i kladionice nam daju veče šanse za pobjedu...na nas 1.95

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 jul 2014, 08:40

fcsforever je napisao/la:Šta ovo i kladionice nam daju veče šanse za pobjedu...na nas 1.95

Kazem ti postali smo ekipa sa respektom, iako dolazimo iz Premijer lige BiH.Ljudi nas sad vise respektuju,cijene,postuju.Nisu kladionice lude, i one dobro ocjene snagu neke ekipe.Postali smo mnogo jaki. :D

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 09 jul 2014, 08:57

amypitar je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Šta ovo i kladionice nam daju veče šanse za pobjedu...na nas 1.95

Kazem ti postali smo ekipa sa respektom, iako dolazimo iz Premijer lige BiH.Ljudi nas sad vise respektuju,cijene,postuju.Nisu kladionice lude, i one dobro ocjene snagu neke ekipe.Postali smo mnogo jaki. :D
A taman sam mislio tovarit na nas kad sezona pocne. :kafa: Međutim ako je ovakva kvota protiv Metalurga, kakva ce tek biti protiv ovih nasih lipića, 1.04 :eh: Sarajevo-Velika Obarska :facepalm:

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 09 jul 2014, 09:40

Selimovicu ne laprdaj.
Malo si arogantan postao i previse samouvjeren, to nikad ne izadje na dobro ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 jul 2014, 09:42

Selimović: Nema razloga za brigu.

Nova lista zaključena je sa datumom 31. 5. 2014. godine, a ono što je zanimljivo jeste da se dug FK Sarajevo u odnosu na listu napravljenu mjesec dana ranije povećao u iznosu od 1.284.075 KM. Od toga se glavnica povećala za 978.357 KM, a kamata 305.712 KM.

Direktora FK Sarajevo, Dino Selimović za SportSport.ba potvrdio je visinu duga i istakao kako nema razloga za brigu, te da je PU dug utvrdila krajem prošle godine.

"Krajem prošle godine inspekcija je utvrdila koliki je ukupan dug FK Sarajevo. Ne radi se o povećanju duga. Taj dug je nastao mnogo prije našeg dolaska u klub. Nije u pitanju ništa zbog čega bi se trebalo brinuti. To je dug koji smo imali u knjigama i ranije, samo ga je PU tek evidentirala i stavila u knjige," kaže Selimović i dodaje:

"Proteklih osam do devet mjeseci u FK Sarajevo boravile su sve moguće inspekcije. Mene samo interesuje da li će i da li imaju namjeru da prekontrolišu i ostale fudbalske klubove širom Bosne i Hercegovine," kaže Selimović.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 jul 2014, 09:44

Hordas Doboj je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

A taman sam mislio tovarit na nas kad sezona pocne. :kafa: Međutim ako je ovakva kvota protiv Metalurga, kakva ce tek biti protiv ovih nasih lipića, 1.04 :eh: Sarajevo-Velika Obarska :facepalm:

Prvu igramo protiv Zvijede.
Bice na kladionicama 4 i vise gola -2 kof. 1,60 .Na nasu pobjedu plafon 1,10 :D

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 09 jul 2014, 10:04

pisac je napisao/la:Selimovicu ne laprdaj.
:?: :?:

fening
Kontakt:

Post Postao/la fening » 09 jul 2014, 10:05

pisac je napisao/la:Selimovicu ne laprdaj.
Sta je to ovdje arogantno,i treba da bude samouvjeren ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kyle88, Taree i 40 gostiju.