Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
baš me zanima šta je Profa smislio sa Alexisom....ako ga gurne na krilo onda Cazorla gubi mjesto u startnih 11....
A.F.C. Bournemouth!
ja i dalje ne vjerujem ni 1 % , ako ćemo iskreno 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Re: $: Arsenal
+nedim93 je napisao/la:ja i dalje ne vjerujem ni 1 % , ako ćemo iskreno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
+1nedim93 je napisao/la:ja i dalje ne vjerujem ni 1 % , ako ćemo iskreno
ja necu vjerovat i kad bude sluzbeno, tek kad zabije prvi gol onda

-
- Kontakt:
Neka dovede i ovog malog Draxlera sigurno mu je pala cijena poslije lose polusezone...a dobar je igrac samo je ispao iz forme zbog povrede.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- HighburyHigh
- Kontakt:
Ma nema tu sta vise momci, ovaj transfer je veoma tesko zeznuti trenutno, to je i vise nego gotovo. Sada se okrenuti prema dovodjenju DM-a, najkrucijalnije pozicije.
Victoria Concordia Crescit.
Confirmed: Arsenal have signed Alexis Sánchez. #AFC

kažu još ko Voajer potvrdio
Više bih vjerovao da je Wenger rekao da nema pojma ko je Alexis

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- frankqqqqq
- Kontakt:
Čovječe koliko sam optimističan zbog Sanchezovog transfera
Wenger napokon shvatio da treba da troši na igrače ukoliko želi titule, i opet nije puno potrošio za igrača kojeg dovodimo u poređenju sa nekim drugim transferima ove godine. Može pokrit 2 pozicije koje su zaista kritične u našoj ekipi a to su pozicije napadača i krila. Mi ljudi ako su AOC i Theo povrijeđeni nemamo krilo koje može probit, istina Theo 1v1 nikog probit ne može ali ima pametne kretnje i zahvaljujući tome i asistira mnogo i daje golova. Sanchez je taj koji ima fenomenalnu igru 1v1, izuzetno kreativan, brz, ubojit, ja ne mogu dočekat da zaigra u našem dresu, kad ga Ramizaga i Mesutaga krenu filovat loptama 

I Artetafrankqqqqq je napisao/la:Čovječe koliko sam optimističan zbog Sanchezovog transferaWenger napokon shvatio da treba da troši na igrače ukoliko želi titule, i opet nije puno potrošio za igrača kojeg dovodimo u poređenju sa nekim drugim transferima ove godine. Može pokrit 2 pozicije koje su zaista kritične u našoj ekipi a to su pozicije napadača i krila. Mi ljudi ako su AOC i Theo povrijeđeni nemamo krilo koje može probit, istina Theo 1v1 nikog probit ne može ali ima pametne kretnje i zahvaljujući tome i asistira mnogo i daje golova. Sanchez je taj koji ima fenomenalnu igru 1v1, izuzetno kreativan, brz, ubojit, ja ne mogu dočekat da zaigra u našem dresu, kad ga Ramizaga i Mesutaga krenu filovat loptama

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- frankqqqqq
- Kontakt:
Nema Artete više, doć će Lars da ga nogira iz prve
Ja kad to budem vidio suza radosnica će mi kanuti, Arteta zdrav, a na klupi 

mislis Artetagaanell je napisao/la:I Artetafrankqqqqq je napisao/la:Čovječe koliko sam optimističan zbog Sanchezovog transferaWenger napokon shvatio da treba da troši na igrače ukoliko želi titule, i opet nije puno potrošio za igrača kojeg dovodimo u poređenju sa nekim drugim transferima ove godine. Može pokrit 2 pozicije koje su zaista kritične u našoj ekipi a to su pozicije napadača i krila. Mi ljudi ako su AOC i Theo povrijeđeni nemamo krilo koje može probit, istina Theo 1v1 nikog probit ne može ali ima pametne kretnje i zahvaljujući tome i asistira mnogo i daje golova. Sanchez je taj koji ima fenomenalnu igru 1v1, izuzetno kreativan, brz, ubojit, ja ne mogu dočekat da zaigra u našem dresu, kad ga Ramizaga i Mesutaga krenu filovat loptama

Ako dodje i Lars, onda ce Arteta popunjavati ostale pozicije u timu, a znajuci koliko rijetko mi imamo problema sa povredama, on ce opet biti standardan.

- frankqqqqq
- Kontakt:
Ja ba, sad sve nešto kontam na šta bi Aaron ličio da nije bilo povrede.. Shawcrossu nikad halalit onaj start neću
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mora on biti u prvojsuhakrpa je napisao/la:mislis Artetagaanell je napisao/la:I Artetafrankqqqqq je napisao/la:Čovječe koliko sam optimističan zbog Sanchezovog transferaWenger napokon shvatio da treba da troši na igrače ukoliko želi titule, i opet nije puno potrošio za igrača kojeg dovodimo u poređenju sa nekim drugim transferima ove godine. Može pokrit 2 pozicije koje su zaista kritične u našoj ekipi a to su pozicije napadača i krila. Mi ljudi ako su AOC i Theo povrijeđeni nemamo krilo koje može probit, istina Theo 1v1 nikog probit ne može ali ima pametne kretnje i zahvaljujući tome i asistira mnogo i daje golova. Sanchez je taj koji ima fenomenalnu igru 1v1, izuzetno kreativan, brz, ubojit, ja ne mogu dočekat da zaigra u našem dresu, kad ga Ramizaga i Mesutaga krenu filovat loptama
![]()
Ako dodje i Lars, onda ce Arteta popunjavati ostale pozicije u timu, a znajuci koliko rijetko mi imamo problema sa povredama, on ce opet biti standardan.

Captain, Leader, Legend
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
BigBigBang je napisao/la:Neka dovede i ovog malog Draxlera sigurno mu je pala cijena poslije lose polusezone...a dobar je igrac samo je ispao iz forme zbog povrede.
Nema šanse da ga Schalke pusti ispod klauzule koja iznosi 45.5 miliona eura. Ne treba im novac. Ogroman potencijal i lider ekipe koja igra Ligu prvaka (dvije godine zaredom top šesnaest). Uz to ima već 12 nastupa za Elf i 1 postignut gol. Za Schalke, 147 utakmica, 27 gola, 27 asistencija, a tek mu je 20 godina.
Ja se samo bojim da ce nama opet giroud igrat u spici.
Volim tog igraca, ali on je jednostavno curica.
Volim tog igraca, ali on je jednostavno curica.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma da je Sancheza zavrsit, odma bi se oslobodilo Giroudu dosta prostora... vremenski da moze zabijat ravama
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sve više se piše o Remyu od sinoć, navodno 8m ima klauzulu, personal terms being discussed s njim , e zamisli i njega još dovedemo, znači ode Giroud iz prve postave 100% hahaha
Szsz - Debuchy - Kos - Mert - Gibbs - Bender - Ramsey - Cazorla - Ozil - Sanchez - Remy.

Szsz - Debuchy - Kos - Mert - Gibbs - Bender - Ramsey - Cazorla - Ozil - Sanchez - Remy.

Sanchez na fejsbuk profilu objavio da je igrac Arsenala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.