Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
hahahhahahahhahah Ramazan , hoce da skupi sevapaANTIFA ! je napisao/la:Kaze komentator sa HRT2
I sada su se smilovali Njemci , Ozil je prije svega dobar covjek![]()
![]()
![]()
![]()
citavu tekmu je bio los, i gol su Nijemci primili zbog njegaPuma je napisao/la:Nisam ni primjetio da Oezil igra.Nista covjek nije odigrao na prvenstvu, nigdje ga nema.
Ne zezajte danas je bio odlican, slazem se da je u proslim utakmicama bio los, ali danas je dao toliko dobrih lopti..SamoOstroINaPrvu je napisao/la:citavu tekmu je bio los, i gol su Nijemci primili zbog njegaPuma je napisao/la:Nisam ni primjetio da Oezil igra.Nista covjek nije odigrao na prvenstvu, nigdje ga nema.
nedim93 je napisao/la:joj vode 7:0 i ljudi krive ozila za 7:1loš je
Da li bi ti izabrao 7:1 ispred 8:0? Upravo takonedim93 je napisao/la:joj vode 7:0 i ljudi krive ozila za 7:1loš je
Otvoriti sliku u novom prozoru... https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 0270_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;SamoOstroINaPrvu je napisao/la:citavu tekmu je bio los, i gol su Nijemci primili zbog njegaPuma je napisao/la:Nisam ni primjetio da Oezil igra.Nista covjek nije odigrao na prvenstvu, nigdje ga nema.
???SamoOstroINaPrvu je napisao/la:citavu tekmu je bio los, i gol su Nijemci primili zbog njegaPuma je napisao/la:Nisam ni primjetio da Oezil igra.Nista covjek nije odigrao na prvenstvu, nigdje ga nema.
šta se ti javljaš odozdo, ti koji si krivio Guardiolu nakon Alžiranedim93 je napisao/la:joj vode 7:0 i ljudi krive ozila za 7:1loš je
Jbg nisu oni PitariIlPrincipe je napisao/la:Ja da sam Brazilac i da sam na tribinama, uletio bi na teren i sve ih šakama udaro mislim Brazilce. Pi'cka vam materina svi da ste skinuli dresove. Za reprezentaciju se tako ne igra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.