FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samir_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samir_tm87 » 26 feb 2010, 16:59

Željovac je napisao/la:Radošević - Bučan, Radovanović, Kerla, Mešić - Višća, Ćulum, Bekrić, M. Bešlija - Popović, Mešanović
Ovo je malo realnije. Boldirani su sigurni. Mjestu u prvih 11 se nada i Haris Bešlija. Amar je spominjao da neće igrati oni koji ne znaju po blatu. Eh sad na koga je mislio... Garant šuplja da se promijene ovi što su izgurali cijele pripreme, a nisu pokazali mnogo. Pretpostavljam da je mislio na Popovića, jer on ne zna igrat' ni po travi :mrgreen: Umjesto njega Rovčanin, možda Stanić, a možda i H. Bešlija. Ne znam ni da li je Svraka izletio iz prvih 11. Možda bi mogao prije Ćuluma...

i sta ti sad kao pametan??

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 feb 2010, 16:59

TheManiacs je napisao/la:Seyo mescini i tebi treba coroskop :mrgreen: :mrgreen:
ni najmanje...nego naslov nisi stavio a ni citav tekst... ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 26 feb 2010, 17:01

Ayane, to isto možeš sa istoka, jeftinije je, al nedaju nam tamo :mrgreen:
Ma tekma će biti nabrijana u to sam siguran, sve osim pobjede Želje bi bilo iznenadjenje. Što se tiče očekivanja Čelikovaca, ja volim kad su protivnici optimisti, pa i ako nas pobjedi Čelik sutra, onda bi volio da Čelik osvoji titulu, jer bi to značilo da bi smo izgubili od šampiona :D
Naravno, to je naučna fantastika ko Matrix.
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

sorrow
Kontakt:

Post Postao/la sorrow » 26 feb 2010, 17:27

Wert je napisao/la:Ayane, to isto možeš sa istoka, jeftinije je, al nedaju nam tamo :mrgreen:
Ma tekma će biti nabrijana u to sam siguran, sve osim pobjede Želje bi bilo iznenadjenje. Što se tiče očekivanja Čelikovaca, ja volim kad su protivnici optimisti, pa i ako nas pobjedi Čelik sutra, onda bi volio da Čelik osvoji titulu, jer bi to značilo da bi smo izgubili od šampiona :D
Naravno, to je naučna fantastika ko Matrix.
sutra ce celik da izgubi od buduceg sampiona ;)

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 26 feb 2010, 17:32

Ne pisem puno,ali sve citam i nesto mi je posebno upalo u oci...

http://www.fkzeljeznicar.com je oficijelna stranica istoimenog kluba....

Kako to da sportsport.ba i drugi sportski mediji izbace sastanak o nastavku sezone i prvoj utakmici sa celikom,a oficijelna,dugonajavljivana,azurna stranica naseg voljenog kluba i dalje ima clanak od srijede????

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 feb 2010, 17:46

Nek je tebi to upalo u oci a nista drugo, aferim...
nastavi da ne pises puno...dovoljni su nam drugi sto blate...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 feb 2010, 17:47

WeLLy je napisao/la:Ne pisem puno,ali sve citam i nesto mi je posebno upalo u oci...

http://www.fkzeljeznicar.com je oficijelna stranica istoimenog kluba....

Kako to da sportsport.ba i drugi sportski mediji izbace sastanak o nastavku sezone i prvoj utakmici sa celikom,a oficijelna,dugonajavljivana,azurna stranica naseg voljenog kluba i dalje ima clanak od srijede????
X
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 feb 2010, 18:20

bh_navijac je napisao/la:Nakon dugo vremena sutra je opet tekma . nakon dugo vremena nasi ce momci istrcati na teren !!! kao se samo covjek pozeli da cuje taj huk oooooooo hocemo taj gooo nanannana hajde zabi ga ooooo hocemo taj gooooo pa to nije normalno koliko se covjek pozeli otici !!! Dolaze nam mali smogovci koji mi stvarno nisu interesantni naravno kao i svakom pravom navijaču Želje jer ja i mi idemo zbog Želje i manijaka oni su mistvarno neinteresantni dok je njima to nesto veliko . neki dan se zadesim u Ze poslovno i vozim se u taxiju kad na radiu govori neki igrač čelika mislim da je Isakovic neki aj nije ni vazno i kaze taxista **** li im djecu mrtvu da nam ih je dobit i stadion im srusit !!! on naravno nije znao da sam sarajlija i zeljovac al to nije ni vazno !!!!!! tek onda shvatim koliko smo m ispred njih jedno 10000000000 godina !!! osjetim sazaljenje prema tom covjeku i htjede mu rec aj jarane dodji na tekmu samnom otidji na cevape na tekmu da gledamo uvjek sam na juug al et ovu tekmu npr. sa njim da odem da gledamo ko ljudi jer ja tom covjeku ne zelim nista lose ni njima jednostavno MI JE ŽAO TIH LJUDI!!! nisam mu to rekao jer bi vjerovatni ispao gori od njjga ak bi usao u raspravu!!!

Dosadno pa se malo napisao mislim da nije lose . Živjeli svi :!:
Prvo pozdrav iz Zenice, svima vama normalnima, ne tebi naravno. Zasto?

Ja necu da negiram, da je taj taksista to i to izjavio, ali ne trebas zbog tog pojedinca da olajavas jednu citavu skupinu(grad Zenicu i navijace Celika). Ja osudjujem tog majmuna od taksiste i tvrdim ti da nismo svi isti i da ne djelimo isto misljenje. Osudjujem tvoj post, jer je to jednostavno klica za nove sukobe izmedju RZ 88 i TM 87. Ja se nadam da su sukobi prestali nakon smrti Vedrana Puljica, da je izmedju glavesina TM 87 i RZ 88 postignut dogovor i svi mi bi ga se trebali pridrzavati i osudjivati one koji drugacije misle(posebno one medju nama), dakle manijaci trebaju smirivati manijake a robijasi robijase, na obostrano zadovoljstvo. DOSTA FRKE BA!

Tvoj termin "mali smogovci", pokazuje da nisi ni ti mnogo odmakao od tog zenickog taksiste. Nazalost!

Pozdrav za sve normalne TM 87, izvinjavam se na ovom svom "upadu", on je ipak u sustini dobronamjeran ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 feb 2010, 19:03

Uoči susreta Željezničar - Čelik
slika

Napokon, nakon najduže pauze u Evropi započinje i Premijer liga BiH. Na Grbavicu u prvom kolu proljeća dolazi zenički Čelik, isti onaj Čelik kojeg je Željo savladao u Zenici u prvom kolu ove sezone. Tada je pogodio Mešanović za pobjedu, a navijači se nadaju da bi se nešto slično moglo dogoditi i sutra. Povodom sutrašnje utakmice danas je u Plavom salonu stadiona Grbavica u kojoj su menadžer i stoper plavog tima, Amar Osim, odnosno Elvis Mešić govorili o proljetnoj Premijeri. Iz Čelika su najavljivali da u Sarajevo dolaze po sva tri boda.

"Pa i mi igramo da uzmemo sva tri boda. Skoncentrisani smo na ovu utakmicu, još uvijek ne znamo koji će sastav istrčati sutra. I sastav će zavisiti od vremena. Nakon večerašnjeg treninga na glavnom terenu ćemo najvjerovatnije znati, jer ni mi nismo izašli na teren od kako smo u Sarajevu.", rekao je Amar Osim.

Plavi će sutra biti oslabljeni neigrranjem Ibrahima Šehića i Denisa Selimovića, koji će pauzirati zbog kartona, dok će zbog povrede meč propustiti desni bek Benjamin Čolić. Stanić se oporavio i bit će spreman za Čelik.

"Stanić je zadnjih dana trenirao kao da mu ništa nije bilo. Išao e odlično i moguće da ćemo mu pružiti priliku. Svi ostali su u kombinaciji, jer niko ne zna koji će sastav istrčati. Imamo još nekoliko dilema oko toga. I novi igrači že biti u konkurenciji", kaže Osim.

Sutra počinje i bitka Željezničara za izlazak na evropsku scenu.

"Možemo reći da smo u boljoj poziciji nego nekih prethodnih sezona. Ali opet ako ne osvojimo trofej Kupa i u prvenstvu budemo treći svi će opet reći da je sve po starom. Napredak je vidljiv i u odnosu na prvi dio, ali naravno da tu ima još prostora", istakao je menadžer plavih.

Novi igrač Jadranko Bogičević, koji je stigao iz Modriče, potpisao je ugovor na godinu i pol, što će sigurno pojačati konkurenciju u zadnjoj liniji.

"Konkurencija može biti samo dobra. Na pripremama smo imali malih problema kada sam ja bio odsutan pa su Kerla i Bajić morali igrati više utakmic u nizu. Sada je tu i Jadranko i sigurno da to može biti samo bolje po klub, a i po nas. Što se tiče sutrašnje utakmice, više je stereotipno pričati dat ćemo sve od sebe. Normalno da ćemo dati svoj maksimum, jer pred našim navijačima ne možemo igrati nikako drugačije nego punom snagom. Nadam se da će doći u što većem broju i da ćemo im se odužiti pobjedom", rekao je Elvis Mešić, štoper Želje.

Treba istaći da je Uprava Željezničara potpisala ugovor sa firmom Green-oil koji će u budućnosti pomagati klubu. Čelnici ove firme su ljudima iz kluba podijelili kartice na koju će svi vlasnici imati popust od tri posto, a taj novac će biti prebačen na račun FK Željezničar.

Utakmica Željezničar - Čelik igra se sutra, 27.02. sa početkom u 17:30.

http://www.fkzeljeznicar.com/novosti/uo ... -celik.php

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 feb 2010, 20:02

[youtube][/youtube]

malo :mrgreen:

Mostar47
Kontakt:

Post Postao/la Mostar47 » 26 feb 2010, 20:18

Šta je sa Goranom Genčevim,hoće li biti potpisan ugovor?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 feb 2010, 20:29

od sada na SportSport.ba malo ozbiljnije pratimo domaća (ali i strana) takmičenja.
od večeras dostupni su vam uporedni grafikoni kao:

slika

slika

detaljnije ovdje: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-32078.htm

za sva pitanja oko korištenja grafikona, odgovaramo na ovoj temi: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 39#p353639

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 26 feb 2010, 20:38

aferim :)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 26 feb 2010, 20:53

jos nekih 18 sati evo me isto ko malo dijete haha jedva cekamm :D
Za zivot cijeli!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 feb 2010, 21:04

Ma bice ludilo sutra! :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

TMKalifornija
Kontakt:

Post Postao/la TMKalifornija » 26 feb 2010, 21:07

imali prenos za ovu utakmicu?

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 26 feb 2010, 21:11

TMKalifornija je napisao/la:imali prenos za ovu utakmicu?
nema... milion puta napisano velikim slovima "Nema prenosa prvog kola prmier lige Bosne i Hercegovine" :P :D :) :D :P

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 feb 2010, 21:13

ima kod nas, ništa se ne sekiraj.

TMKalifornija
Kontakt:

Post Postao/la TMKalifornija » 26 feb 2010, 21:15

admin je napisao/la:
ima kod nas, ništa se ne sekiraj.
Super :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 26 feb 2010, 21:39

slika

Najbolja pozicija:FK Željezničar (3)
Najgora pozicija:FK Čelik (16)
Najviše pobjeda u nizu:FK Željezničar (2)
Najviše poraza u nizu:FK Čelik (2)
Najbolja forma:FK Željezničar

Evo da odmah iskoristimo malo ovaj novitet sportsport.ba, i uporedimo naše i rezultate Čelika.Ako je vjerovati statistici pobjeđujemo 100% :mrgreen: (a i bez statistike)

p.s. ujedno iskorištavam priliku da pohvalim opciju korištenja ovih grafikona. :mrgreen:
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 26 feb 2010, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, kolezeljovac i 61 gost.