FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fcsforever
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fcsforever » 08 jul 2014, 17:14

Dino napolje i povedi Kustu...kako te Mr Tan nije stid...fuj fuj fuj. Ovo je kraj, ovo moj klub neče preživjeti...bankrot, nema druge

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 jul 2014, 17:24

Koja gomila levata
NO PYRO NO PARTY

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 08 jul 2014, 17:52

pa-pa-paranoja :rol:

nego, sta je sa tv-prijenosom, inace, ova tvcg ima i satelit i zemaljski tv kanal, pa sad koji ce prenosti, koji nece, pih.. sta je sa linkićima...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 08 jul 2014, 17:53

Adviser je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Ipak laze, moze vise od 3 godine. ;) A nije mu ni prvi ni zadnji put. :lol:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/nemanja- ... vom/135389" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo Nemanja ima 17 godina,i potpisao je na 4 godine.
Ti baš ko kakvo derište (tako bar izgleda), gledaj mu komentara (mislim na boldirano). Možeš li komunicirati bez provociranja?

Sumnjam da laže, nema razloga. Vjerovatno je razlika u ugovorima, možda je taj vaš potpisao PRO ugovor a ovi naši amaterski. Garant je to razlika!
Za AMYPITAR

Jel ti ikako palo na pamet da je prva godina ugovora potpisana amaterskim ugovorom a ostatak profesionalni ugovor?

Propis nogometnog saveza o amaterskim ugovorima clan 2 http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... amater.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Medjutim nemoj zaboravit i ovo: "Kada svi odlučimo da je neko talentovan onda smo sigurni da je pravi potez ponuditi im ugovore. Drago mi je što roditelji imaju razumjevanja za ovo što mi radimo. Ovo je još jedan od dokaza da smo na pravom putu. Ugovori sa svim igračima su potpisani na tri godine, jer je to maksimalni vremenski period na koji mogu potpisati maloljetni igrači uz saglasnost roditelja, kazao je Amar Osim."
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 08 jul 2014, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 08 jul 2014, 17:55

fcsforever je napisao/la:Dino napolje i povedi Kustu...kako te Mr Tan nije stid...fuj fuj fuj. Ovo je kraj, ovo moj klub neče preživjeti...bankrot, nema druge
momak fino iznese i zalijepi linkove koliko ste duzni a trubite drugima, mislim libo nas ko malo poznaje stanje u drzavi zna kako je i u klubovima, ali je ovo za one koji nemaju pojma a citaju vase postove stabilnog klub.
i onda pogledate odgovor jednog pacijenta s koseva na post s cinjenicama.i hajd recite da je normalan lik, nema sanse! uzaludno se trudite da komunicirate s ovako inteligentnim likovima poput ovog.
Zadnja izmjena: emirati, dana/u 08 jul 2014, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 08 jul 2014, 17:59

Ravno stotinu godina nas pokusavaju ugasiti. Prvo su to pokusali uraditi preko bandita sto su na glavi nosili petokraku tako sto stvorise Torpedo i naredise da kompletna ekipa predje "anamo". Ali ne moze... Ostade nekolikocina hrabrih i odvaznih..Zatim to uradise cetnici koji nam zapalise dom 1992... I sta bi? Nista. Igramo i dalje dole i akobogda, ako bas budemo htjeli, samo nasim donacijama napravicemo je uzainat svima... I na kraju... pokusase to uraditi i banditi s fesom koji su nas htjeli preimenovati u Djerzelez ali... nema.. ode Djerzelez u vjecna lovista.
K.RAC svima
Ne da se Zeljkan... Ne da se Zeljkan nikome.
I kao sto je iz rata izasao kao klub u kome su igrala djeca kojima su nekakvi Zmajevi uvaljivali po 9 komada, nakon nekoliko godina Zeljkanu donesose titule. Za razliku od patritota sa Koseva koji sa tatom Granovom odose da oslobadjaju okupirane teritorije Saudijske Arabije i Kuvajta,... A izasao je i Kunto i Panto i Suljo i Mujo i Balja i Bola.... i sta bi? Nigdje njanjajeva stotinu godina
I sada dodjose i Jovan i Nenad i Nemanja i Alija i Balija i Uros i Milun.. i sta ce biti? K...c. Eto sta.
A sta ocekivati od kluba svijetle tradicije koji je svoju cast prodao nekakvim koji su se ljubili u usta sa Arkanom, zatim nekakvima koji su pljuvali po muslimanskoj majci nekakvim Adilovicima... i da ne nabrajam dalje...
Znam ja sto vas najvise vrijedja - Zubandan i juni 98...i opet ce biti tako...

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 jul 2014, 18:01

Ja imam dva CG kanala neki Atlas i sataltski CGTV..ako nista bice neki link..snacicemo se nekako :) Limvo Te LjoŽe!!!

fening
Kontakt:

Post Postao/la fening » 08 jul 2014, 18:07

slavko njegus je napisao/la:Ravno stotinu godina nas pokusavaju ugasiti. Prvo su to pokusali uraditi preko bandita sto su na glavi nosili petokraku tako sto stvorise Torpedo i naredise da kompletna ekipa predje "anamo". Ali ne moze... Ostade nekolikocina hrabrih i odvaznih..Zatim to uradise cetnici koji nam zapalise dom 1992... I sta bi? Nista. Igramo i dalje dole i akobogda, ako bas budemo htjeli, samo nasim donacijama napravicemo je uzainat svima... I na kraju... pokusase to uraditi i banditi s fesom koji su nas htjeli preimenovati u Djerzelez ali... nema.. ode Djerzelez u vjecna lovista.
K.RAC svima
I kao sto je iz rata izasao kao klub u kome su igrala djeca kojima su nekakvi Zmajevi uvaljivali po 9 komada, nakon nekoliko godina Zeljkanu donesose titule. Za razliku od patritota sa Koseva koji sa tatom Granovom odose da oslobadjaju okupirane teritorije Saudijske Arabije i Kuvajta,... A izasao je i Kunto i Panto i Suljo i Mujo i Balja i Bola.... i sta bi? Nigdje njanjajeva stotinu godina
I sada dodjose i Jovan i Nenad i Nemanja i Alija i Balija i Uros i Milun.. i sta ce biti? K...c. Eto sta.
A sta ocekivati od kluba svijetle tradicije koji je svoju cast prodao nekakvim koji su se ljubili u usta sa Arkanom, zatim nekakvima koji su pljuvali po muslimanskoj majci nekakvim Adilovicima... i da ne nabrajam dalje...
A gdje vam je familija Osim u koju vjerujete vise nego u Boga bila za vrijeme agresije,gdje je bio Odovic,raspitaj swe malo i o porijeklu Kosorica pa dodji da pricamo,lako je po drugome srati treba prvo pogledati svoju avliju

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 08 jul 2014, 18:10

fening je napisao/la:
slavko njegus je napisao/la:Ravno stotinu godina nas pokusavaju ugasiti. Prvo su to pokusali uraditi preko bandita sto su na glavi nosili petokraku tako sto stvorise Torpedo i naredise da kompletna ekipa predje "anamo". Ali ne moze... Ostade nekolikocina hrabrih i odvaznih..Zatim to uradise cetnici koji nam zapalise dom 1992... I sta bi? Nista. Igramo i dalje dole i akobogda, ako bas budemo htjeli, samo nasim donacijama napravicemo je uzainat svima... I na kraju... pokusase to uraditi i banditi s fesom koji su nas htjeli preimenovati u Djerzelez ali... nema.. ode Djerzelez u vjecna lovista.
K.RAC svima
A gdje vam je familija Osim u koju vjerujete vise nego u Boga bila za vrijeme agresije,gdje je bio Odovic,raspitaj swe malo i o porijeklu Kosorica pa dodji da pricamo,lako je po drugome srati treba prvo pogledati svoju avliju
Niti jedno ime koje si naveo ne moze opepeliti imenu Radovana Karadzica i zato tišina... tišina....
POgledaj ovo....ustani... pokloni se---
[youtube][/youtube]v=06tdOMS6TME

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 08 jul 2014, 18:11

zeljocity je napisao/la:
Adviser je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Ipak laze, moze vise od 3 godine. ;) A nije mu ni prvi ni zadnji put. :lol:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/nemanja- ... vom/135389" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo Nemanja ima 17 godina,i potpisao je na 4 godine.
Ti baš ko kakvo derište (tako bar izgleda), gledaj mu komentara (mislim na boldirano). Možeš li komunicirati bez provociranja?

Sumnjam da laže, nema razloga. Vjerovatno je razlika u ugovorima, možda je taj vaš potpisao PRO ugovor a ovi naši amaterski. Garant je to razlika!
Za AMYPITAR

Jel ti ikako palo na pamet da je prva godina ugovora potpisana amaterskim ugovorom a ostatak profesionalni ugovor?

Propis nogometnog saveza o amaterskim ugovorima clan 2 http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... amater.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Medjutim nemoj zaboravit i ovo: "Kada svi odlučimo da je neko talentovan onda smo sigurni da je pravi potez ponuditi im ugovore. Drago mi je što roditelji imaju razumjevanja za ovo što mi radimo. Ovo je još jedan od dokaza da smo na pravom putu. Ugovori sa svim igračima su potpisani na tri godine, jer je to maksimalni vremenski period na koji mogu potpisati maloljetni igrači uz saglasnost roditelja, kazao je Amar Osim."
i ti se trudis jos jednom pitaru nesto objasnjavati i jos pravdati Amara koji u ovoj ligi tata-mata za sve.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 08 jul 2014, 18:14

fcsforever je napisao/la:aaaaaa "ravno stotinu godina nas pokušavaju ugasiti"
aaaa braćo kakva boleščura
znas ti normalno komentarisati ? jesi ti normalan frajer ? daj banujte ovakve psihopate tako vam boga.

fening
Kontakt:

Post Postao/la fening » 08 jul 2014, 18:17

slavko njegus je napisao/la:
fening je napisao/la:
K.RAC svima
Niti jedno ime koje si naveo ne moze opepeliti imenu Radovana Karadzica i zato tišina... tišina....
POgledaj ovo....ustani... pokloni se---
[youtube][/youtube]v=06tdOMS6TME
Kako se nakloniti lopovu koji je kaznjavan za namijestanje utakmica :plac:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 jul 2014, 18:17

Fakat ovaj fcsforever ili klon fcsarajevo nije sastavio dva pametna slova, a da ne ubaci neku djeciju doskocicu...

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 08 jul 2014, 18:20

necu vise ni rijeci napisati dok adminitrator ne pocisti ove likove....
svasta....

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 08 jul 2014, 18:25

rekoh ja juce da na ovoj temi treba rasirit satorsko naselje za izbjeglice manje uspjesnog sarajevskog premijerligasa. :yawn:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 08 jul 2014, 18:53

Kakvih sve levata braćo draga!
Hebo ove pitare NEK rade šta hoće MI budimo uz svoj klub kao i uvijek! :guz:

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 08 jul 2014, 18:55

TMmanija2012 je napisao/la:Ja imam dva CG kanala neki Atlas i sataltski CGTV..ako nista bice neki link..snacicemo se nekako :) Limvo Te LjoŽe!!!
Već sam jednom pisao ... Najvjerovatnije neće biti prenosa! Na pregledu programa RTCG 2 piše samo "17:00
Fudbal - kvalif za LE, direktno
" tj. ne piše koju utakmicu prenose, a u isto vrijeme u Nikšiću, svoju utakmicu kvalifikacija za EL igra Budućnost. Koje su šanse da prenose našu otakmicu? Rekao bih, minimalne ili nikakve! To je isto kad bi u isto vrijeme, isti dan, u EL igrali Željo ili Sarajevo (npr. Zenici) i Široki ili bilo koji drugi klub iz PLBiH. Koju bi utakmicu prenosili? Jedina šansa nam je da bude kombinovani prijenos. Ako bude kombinovani, onda je moguće da će neka naša TV preuzeti i prenositi direktno, a ako ne bude kombinovanog prijenosa, moguće je da neće biti nikakvog. Daj bože da griješim ...

[url=mms://beotelmedia.beotel.net/tvcg]Link za RTCG SAT[/url] (samo potrebno je imati Windows media player, VLC Player ili nešto slično, ja koristim Real Player) ali, sudeći po pregledu programa RTCG SAT, na RTCG SAT neće biti direktnog prijenosa, osim ako naknadno nešto ne izmjene.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 08 jul 2014, 19:30

Ne mogu vjerovati kakvi kreteni i kakvi kretenizmi se ne uklanjaju sa foruma.
Gospodo iz SS.ba, forum vam je dno dna.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 08 jul 2014, 19:31

Daj ba ljudi,znal neko hocel bit sta od prenosa?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 08 jul 2014, 19:37

Haj da zavrsimo pricu oko prijenosa, kontaktirao sam RTCG, prijenos ce biti na RTCG2, za taj program oni nemaju stream, pa cemo se morat snalazit za to, rijetko ko ovdje ima njihov drugi program.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BarbareZeljin, Lekqqq1921, Levin, Redfire16, ristagrad i 91 gost.