Bravo mi!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Uovom trenutku Juve jedino moze da ponudi tih 40mil sto Arsenal ponudio jedino ako prodamo Vidala ili Pogbu. To bi ti zelioCarli je napisao/la:Sančez u Arsenalu![]()
Bravo mi!
I Sanchez jos nije presao u Arsenal, jedino je Metro objavio da je na ljekarskom pregledu o Londonu, a oni su ti povjerljivi ko sport.baAndrej je napisao/la:Uovom trenutku Juve jedino moze da ponudi tih 40mil sto Arsenal ponudio jedino ako prodamo Vidala ili Pogbu. To bi ti zelioCarli je napisao/la:Sančez u Arsenalu![]()
Bravo mi!
Sabura prijatelju.Carli je napisao/la:Sančez u Arsenalu![]()
Bravo mi!
nijeCarli je napisao/la:Sančez u Arsenalu![]()
Bravo mi!
ma veze ti nemas pasa moj, to i sam znas.. nista ti nisi pisao i iznosi prije 2-3 godine, vec si bezveze baljezgo samo da se baljezga..ultrasstyle_tz je napisao/la:to je ona realna slika ekipe koja nema para, o cem ja pricam vec 2-3 godine dok ste vi vjerovali u Marotine bajke...
to je jedna velika distinkcija izmedju njih, sto ih odmah stavlja na dvije suprotne strane : Konte sigurno voli Juventus, dok je Marota jedva velika lazovcina koja vec godinama obmanjuje navijace " pozitivnim finansijskim izvjestajima" i obecanjima "bice bolje naredne godine"..a isto tako vec jednom je navukao i Kontea, vidjet cemo da li je i drugi put
jbg kod mene je tako, valjda sam tako odgojen, jednom mi mozes slagat, drugi put ne...a ovaj iz godine u godinu obmanjuje navijace...sjecam se vasih komentara prije 2 godine kad je samo nas par pisalo kako Marota prica bajke i kako nema para, neki su u medjuvremenu dosli pameti i skontali da su pojedinci bili upravu..dok samo jos najveci zaludjenici vjeruju u ovo sto TRENUTNO radi Marota..sto ne vodi nigdje, nit ima pravih pojacanja, nit se afirmisu i proizvode mladi igraci...
prvo sam mislio da se mozda radi o taktici , prikrij slabosti da konkurencija ne zna koliko ustvari nema para, pa se lagalo o finansijskom plusu, sanaciji dugova (a svaka godina sem jedne cini mi se zavrsena u minusu), bombasticnim igracima..kasnije vidis da je to cisto mazanje ociju navijacima...kod mene je Marota davno izgubio sve kredite, a vjerujem da ce i kod ostalih navijaca koji nisu zaslijepljeni ako ne ucini cudo do kraja ovog prelaznog roka...ovo mu je zadnja sansa da pokaze da nismo klub bez dugorocne vizije
Ne znaci da se nije pratilo ako se nije na forumu piskaraloItalia je napisao/la:ma veze ti nemas pasa moj, to i sam znas.. nista ti nisi pisao i iznosi prije 2-3 godine, vec si bezveze baljezgo samo da se baljezga..ultrasstyle_tz je napisao/la:to je ona realna slika ekipe koja nema para, o cem ja pricam vec 2-3 godine dok ste vi vjerovali u Marotine bajke...
to je jedna velika distinkcija izmedju njih, sto ih odmah stavlja na dvije suprotne strane : Konte sigurno voli Juventus, dok je Marota jedva velika lazovcina koja vec godinama obmanjuje navijace " pozitivnim finansijskim izvjestajima" i obecanjima "bice bolje naredne godine"..a isto tako vec jednom je navukao i Kontea, vidjet cemo da li je i drugi put
jbg kod mene je tako, valjda sam tako odgojen, jednom mi mozes slagat, drugi put ne...a ovaj iz godine u godinu obmanjuje navijace...sjecam se vasih komentara prije 2 godine kad je samo nas par pisalo kako Marota prica bajke i kako nema para, neki su u medjuvremenu dosli pameti i skontali da su pojedinci bili upravu..dok samo jos najveci zaludjenici vjeruju u ovo sto TRENUTNO radi Marota..sto ne vodi nigdje, nit ima pravih pojacanja, nit se afirmisu i proizvode mladi igraci...
prvo sam mislio da se mozda radi o taktici , prikrij slabosti da konkurencija ne zna koliko ustvari nema para, pa se lagalo o finansijskom plusu, sanaciji dugova (a svaka godina sem jedne cini mi se zavrsena u minusu), bombasticnim igracima..kasnije vidis da je to cisto mazanje ociju navijacima...kod mene je Marota davno izgubio sve kredite, a vjerujem da ce i kod ostalih navijaca koji nisu zaslijepljeni ako ne ucini cudo do kraja ovog prelaznog roka...ovo mu je zadnja sansa da pokaze da nismo klub bez dugorocne vizije
dok nije dosao Conte i dok nisi dosli rezultati ti uopste nisi ni pratio Juventus, vec si uskocio pamet prosipat prije 2 godine kad je stigo Scudetto.. dobro se sjecam, a sjecaju se i ovi stariji, da je bilo svega 4-5 redovnih clanova, dok si ti pratio neke druge sportove, jer sto pratiti klub koji se bori za evropa ligu..
istu ovu glupavu pricu si pricao i proslo ljeto.. isto je ovako bilo, nema para, nema ni igraca, pa si prognozirao kako cemo se boriti za ligu prvaka, a da ce Napoli bez problema osvojiti titulu.. kad je krenula sezona usutio si se i bacao hejt na formaciju i kako ruzno igramo.. a na kraju zavrsili sa 102. boda![]()
ako je kod tebe Morata izgubio sve kredite, onda ti je tako i Conte izgubio.. da si pratio Juventus u ono vrijeme, znao bi da je plan bio da se nakon 3. godine osvoji Scudetto i da onda idemo ozbiljnije da ligu prvaka.. a mi smo do tada uzeli 3 Scudetta zaredom.. to ni "babuka" Moggi nije mogao da namjesti Lippiju, a Conte i Marotta k'o od sale.. (konkuencija nikad slabija- vjerovatno ce ti to biti reply, isto tako, ni Juve nikad finansijski slabiji naspram ostalih)..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.