FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hilmo ...u najgora vremena, znači dok je familija vladala klubom...dug nije rasto za mjesec ili dva...skoro za milion.
moguce da je i do njih greska ko ce znati, nije nase da brrinemo o tome ja ne znsam sta se raja upusta u price o ovom stvarima koje nisu nasa materija, tako dabimaju tu ljudi tanovi ljudi dino i ostali nek rade kako misle da je najboolje, a da bude to ogledalo na terenu i odnos prema klubu...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
bravo Rule...zaboravlja se da u našem UO sjede 2 Tanova čovjeka i tačno se zna gdje svaka marka ide
čekam da mi filozof Kenan odgovori na pitanje...kako to da su nam računi od januara 2014 , deblokirani..??
čekam da mi filozof Kenan odgovori na pitanje...kako to da su nam računi od januara 2014 , deblokirani..??
ovo je vec paranoja, konstano pises o Zelji... vidi, kolega, ako ovdje pisu ljudi o FK Sarajevu, tebi to predstavlja problem, jer pisu ljudi koji ne navijaju za FKSfcsforever je napisao/la:Rule@ kome bolan objašnjavaš i zašto??
Da su pametni okrenuli bi se sebi i fukaraštini koja im vlada u klubu. Od Hasagića, Vernesa, Džele, Bukija, Guše...sadašnjih igrača, dobavljača, režijskih troškova...nema kome nisu dužni. A sve ovo plus porez.

- kenan_tm87
- Kontakt:
Pametnjakovicu a sto su vam prije bili blokirani, a dug evo ostao, a sada nisu.. sa poreskom svi sklope reprogram dugova...
FORZA ZELJO
sine, imas li ti 13 godina?fcsforever je napisao/la:Tenkre ...a kako su odblokirani ako nisu plačeni.
Uzmi nešto jače...fura te diler pravo ..uvaljuje ti fikus
- kenan_tm87
- Kontakt:
Pa zato jer ima reprogram!!! Hoces da kazes da ovi iz poreske lazu, da ste vi platili, a da oni pisu opet kontajuci glupi su Fening, Maket i Tan pa platice opet...
Dug ti se povecao na preko 2 miliona, kako????????
P.S. Babi kuci se obracaj sa tenkre, nisi bolan u svom selu, javni je forum...

FORZA ZELJO
-
- Kontakt:
Krao Dino i Kusta , pa za mjesec-dva ukrali skoro 2 mil. Jel ti lakše napačenoj faci da čuješ da idemo u bankrot. Eto čuo si..pa lijepo spavaj sa slikom podmlađene ekipe ispod jastuka
Greska je u pitanju na vasu veliku zalostkenan_tm87 je napisao/la:Pa zato jer ima reprogram!!! Hoces da kazes da ovi iz poreske lazu, da ste vi platili, a da oni pisu opet kontajuci glupi su Fening, Maket i Tan pa platice opet...Dug ti se povecao na preko 2 miliona, kako????????

ma ovo trebba uzet sa rezervom ba i premier kladara je tuzila ove jer su ih stavili u duznike a duga nisu imali.. i ljudi uzeli fine pare presudom... treba ovo jos jednom prekontrolisat nije ovo mala para da se napravi dug od milion i kusur u roku 3 mjeseca opako je ovo...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
nemoj ti o temama svega ti, bilo da je tema FKS ili FKŽ ili čak i Muški PArfemi, ti jednu te istu pricu pricas, shodno tomufcsforever je napisao/la:sonik..ti si gori od aldina..koji je zdrav u odnosu na tebe
jel ti vidiš na kojoj smo temi...a tvoji štakori su ovdje počeli kuhat...aj sad u skokovima..

Ugodan Tan
Re: Odg: FK Sarajevo
Ako se za tri mjeseca stvorilo milion maraka duga za porez, a porez je 17 posto, koliko se onda prometovalo? Deset miliona? Prosto nemoguce. Ako ima neko ko se razumije u ekonomiju, moze ovo lako pojasniti.
- SarajlijaTM
Vrlo jednostavno,u 2mjeseca ste potrosili nekih 7-8mil ,a ovaj dug je 17% poreza i to tu negdje izadje da sad ne racunam tacno.
Trosite jbg,raste i dug,a svi cekaju da se zakon pocne provoditi.
Zelji logicno da nije puno porastao,jer se nije puno sta ni trosilo...
- kenan_tm87
- Kontakt:
Cuj porez 17%... Hahhahahhahaha, vidi se da imamo ovdje djecurlije koja i ne zna sta je porez...pisac je napisao/la:Ako se za tri mjeseca stvorilo milion maraka duga za porez, a porez je 17 posto, koliko se onda prometovalo? Deset miliona? Prosto nemoguce. Ako ima neko ko se razumije u ekonomiju, moze ovo lako pojasniti.
FORZA ZELJO
-
- Kontakt:
čuj u 2-3 mjeseca potrošili 7-8 miliona...majko draga kakvi ekonomisti žive kod skretničara...a čitav buđet za god dana manji od te cifre...
Nema sanse da se potrosio taj iznos, osim recimo ako se kupila ona zemlja na Butmiru sto opet niko ne zna da se desilo.SarajlijaTM je napisao/la:Vrlo jednostavno,u 2mjeseca ste potrosili nekih 7-8mil ,a ovaj dug je 17% poreza i to tu negdje izadje da sad ne racunam tacno.
-
- Kontakt:
čuj 7-8 miliona za 2-3 mjeseca
ajfelu šta si ovo uradio sljedbenicima..sihre šta li
ajfelu šta si ovo uradio sljedbenicima..sihre šta li
Gdje se potrošilo 7-8 miliona,daj baš da čujem Bgt ?pisac je napisao/la:Nema sanse da se potrosio taj iznos, osim recimo ako se kupila ona zemlja na Butmiru sto opet niko ne zna da se desilo.SarajlijaTM je napisao/la:Vrlo jednostavno,u 2mjeseca ste potrosili nekih 7-8mil ,a ovaj dug je 17% poreza i to tu negdje izadje da sad ne racunam tacno.

- SarajlijaTM
Iskreno i meni je cudno, ali ako je cifra povećanja duga tacna, onda je to taj iznos.pisac je napisao/la:Nema sanse da se potrosio taj iznos, osim recimo ako se kupila ona zemlja na Butmiru sto opet niko ne zna da se desilo.SarajlijaTM je napisao/la:Vrlo jednostavno,u 2mjeseca ste potrosili nekih 7-8mil ,a ovaj dug je 17% poreza i to tu negdje izadje da sad ne racunam tacno.
-
- Kontakt:
za zemlju u butmiru platio se Pajin dug prema opštini Ilidža i PD BUTMIR ..ukpno plačeno 280 000 KM
..ahahaha 7-8 milions...ahahahahaahaha
..ahahaha 7-8 milions...ahahahahaahaha
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, Tarapi i 34 gosta.