Polažem nade u utakmicu za treće mjesto, tu bi trebalo biti puno golovaConsigliere je napisao/la:Kakav udar na nas prosjek danasNisam vise optimista, cak ni rani golovi ne pomazu. Trebalo bi 13 golova pasti u zadnji 5 tekmi... puno, yebote

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Polažem nade u utakmicu za treće mjesto, tu bi trebalo biti puno golovaConsigliere je napisao/la:Kakav udar na nas prosjek danasNisam vise optimista, cak ni rani golovi ne pomazu. Trebalo bi 13 golova pasti u zadnji 5 tekmi... puno, yebote
Barem 7-8 ce trebati, izgleda...Donnie Darko je napisao/la:Polažem nade u utakmicu za treće mjesto, tu bi trebalo biti puno golovaConsigliere je napisao/la:Kakav udar na nas prosjek danasNisam vise optimista, cak ni rani golovi ne pomazu. Trebalo bi 13 golova pasti u zadnji 5 tekmi... puno, yebote
Koja je revijalna?Consigliere je napisao/la:Mislim da smo se veceras oprostili od rekorda, nazalost... 13 golova u 4 tekme, bez obzira sto je jedna skoro pa revijalna... not gonna happen'
Ma, ova za trece mjesto... Napisao sam, skoro pa revijalna, naravno da ce se igrati da se uzme, ali obe ekipe dodju emotivno i fizicki istrosene, koncentracija je manja pa bude golovaBaDa12 je napisao/la:Koja je revijalna?Consigliere je napisao/la:Mislim da smo se veceras oprostili od rekorda, nazalost... 13 golova u 4 tekme, bez obzira sto je jedna skoro pa revijalna... not gonna happen'
Teško će se neko od ovih giganata utješiti trećim mjestom. Kako god, ta utakmica bi mogla biti najbolja od preostale četiri, već me hvata nostalgija za grupnom fazom.BaDa12 je napisao/la:Ah, moj previd. Ja razmišljam samo o polufinalnim utakmicama (broj 4 me odveo na broj ekipa), pa kontam da forumaš misli da će neka biti tako laka, da se okarakteriše revijalnom.
Ma nije ni to revijalna, fino je biti i treći na svijetu. Pamti se Hrvatska, Turska...
I prognozirao je samo grupe tad.Puma je napisao/la:Ima li neko link za onaj Mourinhov prediction uoci pocetka SP ? Znam da je prognozirao da ce Argentina i Nigerija proci nasu grupu, za ostalo ne znam, da vidim koliko je pogodio.
Jos petak treba.Donnie Darko je napisao/la:Polažem nade u utakmicu za treće mjesto, tu bi trebalo biti puno golovaConsigliere je napisao/la:Kakav udar na nas prosjek danasNisam vise optimista, cak ni rani golovi ne pomazu. Trebalo bi 13 golova pasti u zadnji 5 tekmi... puno, yebote
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.