Stari forumasi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Stari forumasi
Habib jesil ti bio @haas
pa i mislim da nisi ti, al ovaj jesus mi pravo kopira tebehabib je napisao/la:
nije bogami ja imo sam nekolko nikova prije habib al nije ono ja

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Gdje je Djole, Džoka kako li mu je išao nick sa Željine teme? Mislim da je tu od 2009 ili 2010. godine.
Recimo na mene je veliki utisak ostavio @devil.Puno dobrih stvari se moglo od njega pročitati. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gdje onaj No1e? Taj je na pdf tenis vadio statistike samo da dokaže da je Nole najbolji. Čitavu wikipediju je kopirao, sve statistike sa ATP stranice. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Ja msm da jeste, vidjao sam da igra SS.ba ligu. Kad se forum tek osnovao on i admin su diskutovalihabib je napisao/la:a csh jel on isad na forumu

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
obris'o mi admin avatar davnoQUARESMA 18<<< je napisao/la:gdje je TheGame mensčini? onaj sa gifom sise

a tu sam ja, ponekad nesto napisem

- Contentissimo
- Kontakt:
odlicna tema 

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Pozdrav za staru ekipu sa pdf kladionica,kada je tema bila u procvatu...Citize,Emir-Zenica,Willy,Devil itd..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma bio je naporan ali bas i znao je lupat gluposti sam takvePasha je napisao/la:"Drinin vuk" tada nije bio samo jedan čovjek. okupio je još ekipu ljudi i minirao forum. sa tim da je to bila ekipa opasnih hakera, al' da sad ne idem u širinu sa pričom.
ja sam dosta prije nego se sve otkrilo uočio dosta tih njegovih(njihovih) profila, al' kako niko posebno nije obračao pažnju na ostale sem Drininog vuka nije me nešto specijalno bilo briga.
mada moram priznati da je i mene prilično iznenadio obim svega toga.
pojavi se povremeno, sada kao pojedinac. valjda mu bude dosadno...
Navijači Borca su bili kao ugroženi, iako su dobili moderatora vrlo brzo prije pet - šest godina. Ne znam šta se tačno desilo, no dogovor je bio takve prirode da su svi u isto vrijeme prestali pisati na ovom forumu, većinom tema Borac.
Svako je imao "svog" moderatora, ovdje mislim na Ustav BiH
Svako je imao "svog" moderatora, ovdje mislim na Ustav BiH

alfaPuma je napisao/la:Jedan od Vukovih profila bio je i onaj @alfarouqaminu, mozda i najveci trol kojeg sam u zivotu vidio.

hahaha, kralj smajlija

Sjetio sam se još jednog navijača Marseilla. Stari forumaš @Wert. Ne piše već neko vrijeme.
@Neno svi znamo, insajder koji ima najnovije informacije koje naravno ne želi reći. Uvijek ostaje pitanje što nam govori da ih zna (a zna mnogo toga), pa onda samo šuti.
Ima tu još starih forumaša koji pišu na košarkaškim temama.
@Neno svi znamo, insajder koji ima najnovije informacije koje naravno ne želi reći. Uvijek ostaje pitanje što nam govori da ih zna (a zna mnogo toga), pa onda samo šuti.
Ima tu još starih forumaša koji pišu na košarkaškim temama.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Gdje je onaj papa sto je navijao za monako kako sam plakao na svaki post 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Nije on stari forumaš. Možda i jest ali je pisao pod drugim akauntom.
Nik mu je @Rentiranrentan, skupio je 29 postovo, a prvi mu je bio:
"Nazaretskog mi svjetla, mogu im slobodono istovjetne dresove napraviti. Isti su. Crvene pruge na bijelim dresovima. (fra Frank)"
Tema o Englezima, valjda i sam pretpostavljaš o kome se radi
Nik mu je @Rentiranrentan, skupio je 29 postovo, a prvi mu je bio:
"Nazaretskog mi svjetla, mogu im slobodono istovjetne dresove napraviti. Isti su. Crvene pruge na bijelim dresovima. (fra Frank)"
Tema o Englezima, valjda i sam pretpostavljaš o kome se radi

Zaslužuje da se spomene još jedan kvalitetan forumaš, spielführer_21.Najstariji kojeg se sjećam je NeLsoN.
I ja sam starosjedilac, samo što mi je mrsko pisati.Šnjufam redovno po NBA temama, BiH Premijer ligi, reprezentaciji...Dobri duh foruma.
I ja sam starosjedilac, samo što mi je mrsko pisati.Šnjufam redovno po NBA temama, BiH Premijer ligi, reprezentaciji...Dobri duh foruma.

Spielfuhrer je dobio ban, sad je li se reinkarnirao poslije ne znam.
Fino ga je bilo čitati.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Mislim da se je vratio ali nisam siguran 100%Toxicity je napisao/la:Spielfuhrer je dobio ban, sad je li se reinkarnirao poslije ne znam.Fino ga je bilo čitati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.