Valencia je napisao/la: Jel tako ?
Nije tako.
Sta cemo sa novim imenima, Lewa, Bernat, Thiago koji ce se oporaviti, novi stoper koji se ocekuje, hoce li i oni biti emotivno istroseni, moralno pojedeni ili ce ipak imati nagon ka sto vecem uspjehu?
Samim tim ce za sobom povuci i ostatak ekipe, sto ja naravno predvidjam.
Pep je u Barci radio 4 godine i uzeo hrpu trofeja, dakle igraci nisu bili moralno siti osvajanjem svake sezone po 2 ili 3 trofeja, nekad i vise, nisu bili moralno i fizicki istroseni bez obzira sto su se igrala velika takmicenja gdje je Spanska repka uzimala i sakom i kapom gdje god se pojavila.
Suditi da ce Bayern dozivjeti
krah nakon samo jedne sezone pod novim trenerom odnosno predvidjati takvo nesto je suludo, pogotovo ako znas kakve sve igrace ima ta ekipa.
Niko nece uci u sezonu bez zelje za uspjehom i slavom, unatoc tome sto istu imaju godinama.
Hocu jos da kazem da se odlaskom Kroosa Bayernov stil igre mijenja, ne mnogo ali sasvim dovoljno da to bude ubjedljivije nego prosle godine.
Onaj ko prati Bayern i ko je upratio one meceve sa Thiagom kao glavnom pokretackom snagom u veznom redu a Kroosom na klupi zna o cemu govorim.
PS: ti imas pravo na svoje misljenje i ja ga svakako postujem, ali se sigurno necu sloziti sa istim, jer mislim da zivis u zabludi kada ocekujes da Bayern u nadolazecoj sezoni dozivi pad ili pak prizeljkujes, ko ce ga znati.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!