Neka pastrmka uvrijedit će se...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:5 utakmica od toga 3 jake pravo![]()
![]()
taman da se ekipa koliko toliko uigra i kristalizira prvih 11
joooj vec mi zao one nesretne drine u prvom kolu
![]()
![]()
ma jest qurac puni čobane
![]()
FORZAAAAAAAAAAAAA
![]()
![]()
A jest u pravu si. Puni fudbalske virtuoze iz Zvornikavm22 je napisao/la:Neka pastrmka uvrijedit će se...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:5 utakmica od toga 3 jake pravo![]()
![]()
taman da se ekipa koliko toliko uigra i kristalizira prvih 11
joooj vec mi zao one nesretne drine u prvom kolu
![]()
![]()
ma jest qurac puni čobane
![]()
FORZAAAAAAAAAAAAA
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako je rečeno da je prelazni rok za nas završen a naglašeno kako im se Merzić priključuje danas, to znači da u novu sezonu ulazimo sa armiranim betonom u odbrani.el-fighter je napisao/la:Nadam se samo da ovo znaci da su Haurdic i Merzic potpisali ugovore. Nikako nebi volio da nam se desi slucaj Skahic od prosle sezone sada kada je sve krenulo kako treba.![]()
FORZA VELEZ
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Papito gdje si yebo te Geofrey Kakadu![]()
A druze kad ga podju pogadjat Ani s desne,Vlada s lijeve a Blagoje,Janko i Haurdic mu iz sredine gurat lopte ko na tanjiru i ja bi sa 48 godina imao svako drugo kolo het trik*p!p!t@* je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Papito gdje si yebo te Geofrey Kakadu![]()
![]()
Stani, nije završen prelazni rok za nas.![]()
Salutiram druže generale. Da izvineš, ja zadovoljan ovim prelaznim rokom, samo da i Pop počne zabijati, ni Džefri nam neće trebati.
Brato imam ja za mezar sto sam ostavio pet hiljada. Ako se plasiramo to trosim pa cemo za ukop kasnije razmisljat. Ovo je vaznijedelpiero502 je napisao/la:Pastrvo, čujem da se lova počela skupljat za sljedeće ljeto, boji se neka Evropa u crveno. Znaš li ti šta više o tome ??
Evo i ja gledam brato čuči li ijedandemamo je napisao/la:pa zar nismo i nekog stopera od preko 2 metra potpisali??
Hahaha i ja sam odmah poceo prebrojavati igrace na slici. Tu su Đokić, Hodžić, Popović, Vladavić, Nikolić, Haurdić i Škahić ako sam dobro pohvatao. Izgleda da Skladar ima neku trebu dobru i da ne moze bez nje.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Evo i ja gledam brato čuči li ijedandemamo je napisao/la:pa zar nismo i nekog stopera od preko 2 metra potpisali??![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.