Dolaskom Denisa logicno da ce umjesto 4 para ociju biti angazovano 44 para ociju jer je pomenuti poznat kao ljubitelj novcanica od roditelja,managera itd..
Licno mislim da nema mjesta nekim brigama velikim jer kako znam(Krmpotich mi komsija),a dobro znam da apsolutno sve diriguje licno Azmir i mozda neki pojedinacni slucaj koji je na vagi prevagne sugestijom Sadikovica,ali to je sigurno rijedak slucaj,jer ima ovlastenja tako mala da ne moze uticati skoro nista vazno.
Jedini razlog zasto je Memisevic otisao je sumnja Azmirova da je Denis jaran sa Midom ida mu ovaj radi iza ledja.
Svaki igrac koji dobije javnu pohvalu od Denisa komotno ujutro neka torbu pakuje,garantujem!
Na kraju hocu reci da smo dovodjenjem M.Mujica uradili najveci posao u PL,a Muhamed ce siguran sam biti najbolji igrac PL naredne sezone. Kad sam ga gledao,bolji je nego Husejnovic iz najboljih dana.
Ostali novopridosli nisu vrijedni pomena,jer takve imamo i kod nas i oko nas koliko hoces.Radovanovic nam pojacanjem,a Jaha ne treba..........