FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 08 jul 2014, 01:50

Majke mi, ja zam se izgubio. Sjedim sat vremena samo mislim kako i ko ce igrati, nemam vise pojma. Stvarno vise ne znam hoce li biti formacija 4-1-4-1 ili 3-4-3. Hoce li Lahm u sredinu? Alaba? Hoce li Gotze jos igrati na krilu? Kako Martinez? Schweinsteiger?

Bolje da ne mislim...
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 08 jul 2014, 02:06

OfficialAgent je napisao/la:Rummenigge on Arturo Vidal: "We do not want to have players like him in Bayern Munich."

:kralj:
Neshto smo ljuti.. :roll: :roll:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 jul 2014, 02:15

Andrej je napisao/la:
OfficialAgent je napisao/la:Rummenigge on Arturo Vidal: "We do not want to have players like him in Bayern Munich."

:kralj:
Neshto smo ljuti.. :roll: :roll:
Jarane, ovo je prije tre godine rekao. Vidal u Leverkuzenu-saga.

http://www.tuttosport.com/calcio/calcio ... Juve%C2%BB" onclick="window.open(this.href);return false;

Lunedì 25 Luglio, 2011

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2014, 02:17

Kroos sve dogovorio sa Real-om. Bayern želi 30 miliona eura, Real nudi 25, valjda se nađu negdje na pola od toga.

Lijepa suma za igrača koji ima samo godinu dana ugovora.

Pep i uprava su uvidjeli ono o čemu sam pisao preko dvije godine. Možete ga voljeti koliko hoćete ali niko me ne može ubjediti da ne koči igru u Bayern-a. Ima sve osim brzine koja je toliko potrebna za atomski fudbal. Muller je to pokazao prije dvije godine upravo kada se Kroos povrijedio.

Sretno mu u Real-u sve do susreta protiv nas.

Poseban pozdrav za @Scarface-a sa cro foruma ;)

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 jul 2014, 02:25

Neutral je napisao/la:Kroos sve dogovorio sa Real-om. Bayern želi 30 miliona eura, Real nudi 25, valjda se nađu negdje na pola od toga.

Lijepa suma za igrača koji ima samo godinu dana ugovora.

Pep i uprava su uvidjeli ono o čemu sam pisao preko dvije godine. Možete ga voljeti koliko hoćete ali niko me ne može ubjediti da ne koči igru u Bayern-a. Ima sve osim brzine koja je toliko potrebna za atomski fudbal. Muller je to pokazao prije dvije godine upravo kada se Kroos povrijedio.

Sretno mu u Real-u sve do susreta protiv nas.

Poseban pozdrav za @Scarface-a sa cro foruma ;)
Jarane, Kroos je smijesan i ide mi na zivce.

Bio bi najbolji placeni sa Ribery ako je potpisao novi ugovor (12M). Nema smisla da je Kroos zaradio vise nego Lahm. Kroos ne zna sta hoce, razocarao bi se ako zna kako se zove.

BackSpace United

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 08 jul 2014, 02:32

Kroos ima trenutnu platu 3,5 mil i to je slazemo se malo za tako bitnog igraca u Bayernu.
On trazi (vise ne moze da trazi)10 mil. po sezuni sto je u rangu Lahma, Mullera, i Riberya, a taj novac on ne zasluzuje realno.
Bayern mu je nudio max. 8 mil. i preko toga nisu spremni ici,i to je definitivan razlog njegovog odlaska.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 jul 2014, 02:41

Druga stvar, meni je cudno sto Keylor Navas hoce kod nas. Nadam se da covjek zna ko je na golu? Sta ce tako dobar golman kad grije klupu? Moze on u birati klub koji hoce. Cudno... ako cujem da se ljuti....

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2014, 03:10

Tz je izbacio neki članak koji govori da je Kroos navodno želio 12 miliona eura. Apsurdno, mislim da se malo previše umislio.

Niti jedan igrač nije iznad ekipe. Ballack je svojevremeno otišao jer je htio u nove avanture i ne zamjerim mu toliko, a Kroos je očito želio više novca. Ne trebaju nam igrači koji isključivo misle samo na novac. Zamislite sada u ovoj situaciji jednog Muller-a. Ubjeđen sam da bi pristao na sve što mu Bayern ponudi.

Bayern ne bi bio Bayern da racionalno ne prave sve te silne ugovore. Dok drugi pokazuje interesovanje za neke igrače, Bayern ih tiho i bez velike medijske pažnje kupuje. Prije par godina Bayern je bio klub koji je bio zainteresiran za svakog boljeg igrača, da na kraju ne bi nikoga od tih igrača kupovali, da bi sadašnji Bayern, upravo radi racionalnog rada mogao sagledati sve opcije i kupiti igrače koji će se uklopiti u sistem koji preferira naš trener.

Pljuvao sam po Yupp-u nakon prve sezone. Yupp je pokazao u svojoj drugoj sezoni sav trenerski raskoš.
Protiv Pep-a nisam ništa posebno pisao, osim da sam očekivao više i da mi smetaju rotacije i pozicija Lahm-a (razumijem Lahm-a, ne želi slučaj Maicon, ipak ulazi u neke godine), ali druga sezona je sezona istine. Samo da se ne desi slučaj Magath, ne daj Bože kada smo osvajali Bundesligi, mislim i kup, dok bi u Ligi prvaka lagano ispadali. Prioritet je naravno Bundesliga za petu zvijezdicu na dresu, ali ova generacija zaslužuje još jedan trofej Lige prvaka, s tim prije što posjeduje najveći potencijal u Evropi.

Jedino mi se ne sviđa plata Pep-a, malo su pretjerali.

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 08 jul 2014, 09:32

Ma razumijeo bih da je Kroos nosio igru i da je frtalj pruzao sto je Robben pa trazi 12mil, lik odigra jedno na svjetskom nivou, a deset tekmih ga nema na mapi, i jos nade prilikom zamjene da baca rukavice, ma mrs balavcu jedan.
Zelim mu svako dobro, ali malo ko je se probio u Realu! I tamo nece imati milosti prema njemu kao u Minhenu, danas je fudbal atomski, a on je dizel. Drago mi je sto ce sada igra kod nas biti brza a i za finu cifru ide, sa obzirom da mu ugovor istice za 1god.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 08 jul 2014, 10:04

Juan Bernat potpisao za Bayern

http://www.fcbayern.de/en/news/news/201 ... bernat.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo gledam klipove, mali je brz kao munja...

" onclick="window.open(this.href);return false;

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 jul 2014, 10:30

Ocekujem da ce Bajern biti slabiji u narednoj sezoni.

Po imenima ce biti jaci, to je vec izvjesno. Levandovski je dosta bolji igrac od Mandzukica. Kros ce vjerovatno otici, sto je svakako hendikep. Vjerujem da ce jos nekoga dovesti. Dakle, mogli bi imati po imenima nesto bolju ekipu.

Problem su godine, zasicenost i rovitost kljucnih igraca. Riberi jos uvijek place zato sto je Ronaldo opravdano dobio nagradu za najboljeg igraca. Da nagradu ne zasluzuje, pokazala je i prethodna sezona. Daleko je on ispod Ronalda koji se dizao nakon ko zna koliko samarcina od Barse i Mesija. Pored mentalne dubioze, Riba ima probleme i sa povredama. On ce ici silaznom putanjom, samo je pitanje kojim intenzitetom. Roben se trosi ko lud na SP. Igra zaista odlicno. Kada je spreman, bez konkurencije najbolji igrac Bajerna. Problem ce biti umor i emotivna potrosenost nakon SP. Nadati se da nece biti povreda, mada se sa njim nikad ne zna. Svajn je igracina, daleko najbolji veznjak Bajern. I on ide lagano dole i u buducnosti ce biti sve slabiji. Motorika ga lagano izdaje. Ima probleme i sa povredama. Al cvrst je on momak, nece se lako predati. Tiago je nepoznanica. Valjda bude spreman pa da vidimo koliko moze. Mene do sada nije impresionirao.

Pep ubija u pojam jednog sjajnog igraca, Havija Martineza. Nevjerovatno koliko ga je unazadio u prethodnoj sezoni. Pitanje je da li ce se vise ikada psiholoski oporaviti i igrati kao nekada. Da je pametan, insistirao bi na odlasku ako ga Pep planira koristiti kao i prosle godine. Gecea je isto tako prilicno ubio seljakanjem po pozicijama koje njemu ne odgovaraju najbolje. Valjda ga ove sezone iskoristi na pravi nacin. Jos jedna sezona stagnacije bi bila pogubna. Grijeh je Lama stavljati u sredinu. Ni tu nije los, naprotiv, ali je na beku CAR. Necu pogrijesiti ako kazem da je najbolji desni bek svih vremena. Bolji je od Kafua. Gvardiola ima dva strasna beka, to bi trebala biti velika prednost Bajerna u odnosu na konkurenciju. Bezveze 'majmunise'.

Boateng je tropa od igraca. Sreca pa je Bajern jak na sredini i u napadu, pa se ne primjeti koliko je limitiran ovaj igrac. Dante je dosta bolji, ali bi i on mogao oscilirati u narednoj sezoni.

Bajern ce i pored svega poslije Barse i Reala imati najjacu ekipu u Evropi. Kako ce to izgledati na terenu, ostaje nam da vidimo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 08 jul 2014, 11:15

Valencia je napisao/la:Ocekujem da ce Bajern biti slabiji u narednoj sezoni.
nakon ovog presto sam citati, momak zna da ce Bayern biti slabi u narednoj sezoni. Znaci Bayern ovu sezonu moze slobodno preskociti ,pauzirati i poceti se pripremati za 2015/16 osim ako vrsni strucnjaci sa ss.ba foruma ne zakljuce da ce 15/16 biti jos slabi..... :roll:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 08 jul 2014, 11:33

Stipu Valensiju. Meni su baš simpatične njegove jeftine provokacije. Nešto slično k'o i Romario koga je ona sedmica emotivno slomila i koji je vjerovatno završio u košulji. Čovjek ne voli Bayern u tolikoj mjeri da piše poeziju o Realu i Barci. No dobro, nije da nismo navikli.

Raja imal' šta za Mandžu? Nešto se to meni stišalo il' sam ja nešto propustio. Jel' on zvanično u Atleticu il' mu sudbina još uvijek visi u zraku? Toni me sve više nervira, ako tamo legne ima da na koljenima moli povratak u Bayern, kad mu prije toga Ajntraht il' Herta pošalju ponudu za posudbu.

Dobar ovaj malac iz Valensije, biće nJešta od njega. Čudi me da Valencija prodaje igrače. Kako sam ja skont'o oni su dobili nekog novog vlasnika kojem keš nije problem a i potpisali su ugovor sa adidasom tako da love ne treba.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 08 jul 2014, 11:41

Bayern ce ovu sezonu biti slabiji,sto me lik nasmija. Bas ga prenosi pale kada je Bayo u pitanju.
Strucnjak!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 jul 2014, 11:44

Gdje sam napisao da ZNAM?

Ocekivati - znati

Vidis li razliku?

Cisto sumnjam!

Zalosno.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 jul 2014, 11:53

Evo i ovaj...

Da li uopste koristite mozak?

Zar ne vidite da samo prognoziram. Prognoza moze biti tacna i netacna. Ne iznosim naucno misljenje, ne kazem da znam.... Samo prognoziram.

Al komplikovano je to za vas dvojicu. Ne bih da vas dalje zbunjujem.

Onaj osjecaj kada te ljudi napadaju a da pri tome uopste nisu skontali napisano. Koja plitikost braco mila. Ne znati razliku izmedju 'ocekivati' i 'znati', izmedju 'prognoze' i 'tvrdnje' :(.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jul 2014, 12:14

Bayern ce propasti odlaskom Kroosa. :kafa:

Navodno se sad i mi povezujemo sa Iturbeom iako mislim da je samo ovo jos jedna u nizu nebuloznih spekulacija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 08 jul 2014, 12:14

According to the Italian media, FC Bayern are after the services of 21-year old Argentine forward Juan Iturbe, who is currently on the books of Hellas Verona. Iturbe, due to his diminutive stature, has been dubbed "the new Lionel Messi". Last season he scored 8 goals in 33 matches
Zar ovaj Iturbe nije dogovorio sa Juventusom

Bayern navodno želi Manolasa iz Olympiakosa
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/fc-bay ... 82721.html
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 jul 2014, 12:15

Centre, bolan,

gdje ces me porediti sa Romariom koji se proslavio glupostima :) ? Upravo sam na njega potrosio ponesto energije da mu objasnim da Pike, Buskec, Pedro i jos neki nisu najbolji igraci na svojim pozicijama. Sada mu je to jasno, valjda.

Ja sam ipak pokazao makar malu pronicljivost. Rekao sam da Bajern ne moze biti Barsa. Mogu biti jedino slaba kopija. Za tika-taku je vazno imati super kvalitetnog igraca koji moze probiti kroz sredinu (Mesi). Miler je dobar, ali nije taj tip igraca. Svajn i Kros ipak nemaju pokretljivost Cavija i Inieste. Totalno razlicit profil igraca. Bocni igraci su izvrsni, pokretljivi.... Al tika-taka zavisi od dinamike i brzine na sredini. Bajern to nema. Zbog toga ih je Real masakrirao. Vise se ne sjecam rezultata, al znam da je bilo dosta golova i jos vise prilike. Posebno porazna je bila izgubljenost i dezorjentisanost igraca Bajerna. Sa tika-take su presli na panicno izbijanje, sto protiv slabijih protivnika nisu radili. Raspali Junajted je pokazao slabosti, a Real ih iskoristio.

Pep za ovu sezonu mora mijenjati taktiku. Ok, posjed je dobar i koristan... ALIii, Bajern mora biti direktniji, mora.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 jul 2014, 12:22

Omere

Nece se raspasti, naprotiv. Ako si procitao post iznad, mogao si vidjeti da sam napisao da ce Bajern po imenima imati vjerovatno jacu ekipu. Dakle, JACU.

Problem mogu biti nosioci igre. Riberi - povrijedjen, potisten, uvrijedjen. Roben se puno trosi na SP, emotivno i fizicki. Svajna jebu povrede, otanjila motorika. Havija, Gecea i Lama **** Pep. Boateng tanak...

Nista ne mora znaciti. Mozda Riba ponovo zablista, veliki je to igrac. Mozda i ostali zablistaju.

Al po meni, vece su sanse da ce Bajern biti slabiji ove sezone iz gore navedenih razloga. NE MORA BITI TAKO, AL JA PROGNOZIRAM DA HOCE. Pa vidjet cemo, sve je moguce. Jel tako :) ?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 3 gosta.