NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
zmajevac,ko je dobio otkaz za los rad u mladjim kategorijama...pozz hvala
Sukur vodi/trenira skolu fudbalazmajevac je napisao/la:Sacekajte malo da pocnu pripreme i prvenstvo za mladje kategorije pa cemo viditi rezultate novih trenera.Odmah gdje je ovaj gdje je onaj.Neki su dobili otkaz za los rad.Prava informacija je da je pionire preuzeo Sukur i da se broj djece u toj kategoriji drasticno poveco u odnosu na proslu sezonu kada ih je bilo 12-13 i zavrsili u donjem dijelu tabele tk.Kadete i juniore trenutno trenira Amir Klopic koji je sa pionirima svojevremeno bio drugi u drzavi i to je najveci uspjeh mladjih kategorija poslije rata.Sef omladinskog pogona je Denis Taletovic covjek sa najvisim fudbalskim obrazovanjem.Zato pustite malo da vidimo hocel ove promjene dati bolje rezultate i treba dati podrsku ovim ljudima koji su dobili ovo povjerenje u ovim teskim vremenima.voliosamzvijezdu je napisao/la:trenira li mahir lav koga dole? sta je sa trenera kadije,nema ga dole trenutno...svakakvih sam informacija cuo,al nista konkretno...
ljudi ima li kakvih novosti informacija pricali se sta tko bi nas mogao pojacati i da li ce ostati ova djeca sto su na probi da li ce se uskoro sta raditi na stadionu jer evo slavija rudar su krenuli navodno su dobili pare od saveza
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Bez konkretnih pojačanja,sa postojećim kadrom i našom djecom, možemo na domaćem terenu možda pobijediti 6.ekipa.Travnik,Drina,Vitez, Slavija, Radnik i Mladost.Mada,i sa njima daj Bože pobjede domaće da ostvarimo.Nisam pesimista,al realno treba gledati.Dakle,maksimalno 18.bodova što nas stavlja u glavne favorite za niži rang.Al hajd,valjda ne dođe do toga.
pa niste nas dobili s jacom ekipom prosle sezone,da nas s takvom dobijetevatreni je napisao/la:Bez konkretnih pojačanja,sa postojećim kadrom i našom djecom, možemo na domaćem terenu možda pobijediti 6.ekipa.Travnik,Drina,Vitez, Slavija, Radnik i Mladost.Mada,i sa njima daj Bože pobjede domaće da ostvarimo.Nisam pesimista,al realno treba gledati.Dakle,maksimalno 18.bodova što nas stavlja u glavne favorite za niži rang.Al hajd,valjda ne dođe do toga.

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
nek nam vrate vedu omeragica. nema jeftinijeg a boljeg pojacanja 

Potpisao za Velež....dok se naši nagode ljudi pokraše talente oko naše kuće....Pretprošle godine Letić,sada Škahić.....Škahić je trebao prošle godine u Velež al zbog ljubomore na curu ostao u Srebreniku.fukaratz je napisao/la:Ibrahim Skahic vas je napustio

Trenutno se dosta radi na poboljsavanju omladinskog pogona, sto je velika stvar. Ukupno 7 momaka iz juniora igrat ce sa prvim timom. Danas sam gledao utakmica kadeta protiv reprezentacijom regiona. Vidi se da momci imaju talenta i potencijala. U svakom segmentu su nadigrali "repku".. Mali Serbecic kao i uvijek se izdvaja. Čujem da su doveli Gorana Ristica kao novog trenera kadeta. Goran je inače vodio SF Obudovca.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
jedino sa pojačanim radom omlad.selekcija mi imamo kakvu takvu budućnost,nadam se ipak određenim pojačanjima jer ova mladost još uvijek nije spremna za PL....Garfield je napisao/la:Trenutno se dosta radi na poboljsavanju omladinskog pogona, sto je velika stvar. Ukupno 7 momaka iz juniora igrat ce sa prvim timom. Danas sam gledao utakmica kadeta protiv reprezentacijom regiona. Vidi se da momci imaju talenta i potencijala. U svakom segmentu su nadigrali "repku".. Mali Serbecic kao i uvijek se izdvaja. Čujem da su doveli Gorana Ristica kao novog trenera kadeta. Goran je inače vodio SF Obudovca.
-
- Kontakt:
kakvo poboljsanje ,cuj ristic sf obudovac,lako zaboravljate kadica nihada ,tarika halilovica(labuda),esefa jasarevica,facica(brlju) opet neko maglu navlacizmaj348 je napisao/la:jedino sa pojačanim radom omlad.selekcija mi imamo kakvu takvu budućnost,nadam se ipak određenim pojačanjima jer ova mladost još uvijek nije spremna za PL....Garfield je napisao/la:Trenutno se dosta radi na poboljsavanju omladinskog pogona, sto je velika stvar. Ukupno 7 momaka iz juniora igrat ce sa prvim timom. Danas sam gledao utakmica kadeta protiv reprezentacijom regiona. Vidi se da momci imaju talenta i potencijala. U svakom segmentu su nadigrali "repku".. Mali Serbecic kao i uvijek se izdvaja. Čujem da su doveli Gorana Ristica kao novog trenera kadeta. Goran je inače vodio SF Obudovca.
-
- Kontakt:
durgutovic trese sam sebi rad tj stolicudesetkamarakane je napisao/la:kakvo poboljsanje ,cuj ristic sf obudovac,lako zaboravljate kadica nihada ,tarika halilovica(labuda),esefa jasarevica,facica(brlju) opet neko maglu navlacizmaj348 je napisao/la:jedino sa pojačanim radom omlad.selekcija mi imamo kakvu takvu budućnost,nadam se ipak određenim pojačanjima jer ova mladost još uvijek nije spremna za PL....Garfield je napisao/la:Trenutno se dosta radi na poboljsavanju omladinskog pogona, sto je velika stvar. Ukupno 7 momaka iz juniora igrat ce sa prvim timom. Danas sam gledao utakmica kadeta protiv reprezentacijom regiona. Vidi se da momci imaju talenta i potencijala. U svakom segmentu su nadigrali "repku".. Mali Serbecic kao i uvijek se izdvaja. Čujem da su doveli Gorana Ristica kao novog trenera kadeta. Goran je inače vodio SF Obudovca.
Sto ti desetkamarakane mene dovede do suza ti i sudije nudis.desetkamarakane je napisao/la:kakvo poboljsanje ,cuj ristic sf obudovac,lako zaboravljate kadica nihada ,tarika halilovica(labuda),esefa jasarevica,facica(brlju) opet neko maglu navlacizmaj348 je napisao/la:jedino sa pojačanim radom omlad.selekcija mi imamo kakvu takvu budućnost,nadam se ipak određenim pojačanjima jer ova mladost još uvijek nije spremna za PL....Garfield je napisao/la:Trenutno se dosta radi na poboljsavanju omladinskog pogona, sto je velika stvar. Ukupno 7 momaka iz juniora igrat ce sa prvim timom. Danas sam gledao utakmica kadeta protiv reprezentacijom regiona. Vidi se da momci imaju talenta i potencijala. U svakom segmentu su nadigrali "repku".. Mali Serbecic kao i uvijek se izdvaja. Čujem da su doveli Gorana Ristica kao novog trenera kadeta. Goran je inače vodio SF Obudovca.
-
- Kontakt:
a cuj radimo na poboljsanju u mladjim selekcijama,a doveli covjeka koji je u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri vodio SF Obudovac...a ovaj je dobro rekao zaboravljamo brzo ljude koji su puno dali zvijezdi,vise nego sto ce iko u blizoj buducnosti i dati,i durgut je medju njima,al eto on je radnik kluba. neko je ovdje pisao da je bilo otkaza zbog losih rezultata,a mene je trener kadija trenirao,i u prosloj sezoni je trener imao cilj da popravi disciplinu u kadetima i juniorima,jer je receno da klub puno para daje za kazne,a proslu sezonu smo bili prvi po Fair Playu,kadeti prvi juniori drugi u BiH,ukupno prvi...to i nije los rezultat.
Imam osjecaj da ti o sebi pises hehehe.voliosamzvijezdu je napisao/la:a cuj radimo na poboljsanju u mladjim selekcijama,a doveli covjeka koji je u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri vodio SF Obudovac...a ovaj je dobro rekao zaboravljamo brzo ljude koji su puno dali zvijezdi,vise nego sto ce iko u blizoj buducnosti i dati,i durgut je medju njima,al eto on je radnik kluba. neko je ovdje pisao da je bilo otkaza zbog losih rezultata,a mene je trener kadija trenirao,i u prosloj sezoni je trener imao cilj da popravi disciplinu u kadetima i juniorima,jer je receno da klub puno para daje za kazne,a proslu sezonu smo bili prvi po Fair Playu,kadeti prvi juniori drugi u BiH,ukupno prvi...to i nije los rezultat.
-
- Kontakt:
Zmajevac pa i jest smijesno ,sudije nudi da koje su imale bogatu golmansku karijeru,koje su pantere na golu i dan danas koje mogu da uce profi igrace kako se brani gol,da ne prozivam baburu trenera sadasnjeg bilo bi smijesno poredit ga s tarikom
-
- Moderator
- Kontakt:
Polako, saće pojačanja ne sikirajte se 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Stojanov bi trebao da nas pojaca
Je li ti to Ordaga došapnuoBenjo_AFC86 je napisao/la:Polako, saće pojačanja ne sikirajte se

Jakovljevic se vraca,i vodi brata sa sobom,i jos par igraca ce da dodje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.