habib je napisao/la:djeste raja vratio sam se nakon dugo vremena reko mi brat pasvord sad sam promjenio i sad sam samo ja kad igraju norvezani i velsani
sabinho vratio sam se
Tako je habibe znao sam da nas neces iznevjeriti

Ne zasluzujemo te

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
habib je napisao/la:djeste raja vratio sam se nakon dugo vremena reko mi brat pasvord sad sam promjenio i sad sam samo ja kad igraju norvezani i velsani
sabinho vratio sam se
Jeste se bolan naložili ko stari šporet SMEDEREVAC,,,,,,pa nijeste vi REAL MADRID.No,hajde neka vam je sretno u novoj sezoni.Sabinho je napisao/la:habib je napisao/la:djeste raja vratio sam se nakon dugo vremena reko mi brat pasvord sad sam promjenio i sad sam samo ja kad igraju norvezani i velsani
sabinho vratio sam se
Tako je habibe znao sam da nas neces iznevjeriti![]()
Ne zasluzujemo te
izdao si nas habibe lazni pitaruhabib je napisao/la:djeste raja vratio sam se nakon dugo vremena reko mi brat pasvord sad sam promjenio i sad sam samo ja kad igraju norvezani i velsani
sabinho vratio sam se
Otkinut ce ko djeci nogu u 2. Federalnoj.. Hoce oca mi..Rule_hz je napisao/la:anđušić i mihojević potpisali na 4 godine i idu zajedno sa muharemovicem u visočku bosnu na kaljenje
habe brate ne daj pasvord i cuvaj da ti komp ne odnese..Ovaj forum te trebahabib je napisao/la:djeste raja vratio sam se nakon dugo vremena reko mi brat pasvord sad sam promjenio i sad sam samo ja kad igraju norvezani i velsani
sabinho vratio sam se
Ima nas bolan vise,,,,,,,Ja iskreno napisao ,,,,,Sve ste zatvorili,,mislim na medije,tv,razne novine I svi pišu kako im neko od vaših bosova diktira.Ovoliko se ne prate pripreme ni REALA,,,,al,hajde neka je veselo na BRDU.Pojačanja koja ste doveli SUMNJIVOG su kvaliteta.Sve su to moj paša OSREDNJI nogometaši iz okruženja.Al,hajde neka je veselo na BRDU.Samo se pitam kada vas provali onaj čikica sa farbanim brkovima I dresom koji navuce preko košulje ,,,,Bice jako zaj....o.No,hajde neka je veselo na BRDU KOŠEVO.Sabinho je napisao/la:Pabizo, jedan od tri navijaca Olimpika nas malo spusta na zemlju
Jara vrijeme i utakmice su pred nama. Svi ti igraci ce imati vremena i prostora da pokazu sta znaju. Duljevic i Berberovic sigurno nisu prosjecni, uvjeravam te mada to znas i sam. O ostalim ne mogu nista reci jer sam ih premalo gledao i to u prijateljskim tekmama.pabizo je napisao/la:Ima nas bolan vise,,,,,,,Ja iskreno napisao ,,,,,Sve ste zatvorili,,mislim na medije,tv,razne novine I svi pišu kako im neko od vaših bosova diktira.Ovoliko se ne prate pripreme ni REALA,,,,al,hajde neka je veselo na BRDU.Pojačanja koja ste doveli SUMNJIVOG su kvaliteta.Sve su to moj paša OSREDNJI nogometaši iz okruženja.Al,hajde neka je veselo na BRDU.Samo se pitam kada vas provali onaj čikica sa farbanim brkovima I dresom koji navuce preko košulje ,,,,Bice jako zaj....o.No,hajde neka je veselo na BRDU KOŠEVO.Sabinho je napisao/la:Pabizo, jedan od tri navijaca Olimpika nas malo spusta na zemlju
rammstein je napisao/la:annđušić, mihojević, hanzic, cimirot, duljevic, i šlag na kraju torte radovac su igraci na kojima cemo uzeti ogroman novac
sto se tice posudbe u bosni, tamo ce se raditi 100% jednako kao u FKS od ishrane, treninga itdtako da nema sikiracije Bosna za tri sezone ako Bog da ulazi u PL
koalem, nemoj brate, pisi onome ko ti odg ove ostale samo ignorises i to ti je to
Vidim sujeta i ljubomora ne progova iz tebe ali nikako, no nema veze...pabizo je napisao/la:Ima nas bolan vise,,,,,,,Ja iskreno napisao ,,,,,Sve ste zatvorili,,mislim na medije,tv,razne novine I svi pišu kako im neko od vaših bosova diktira.Ovoliko se ne prate pripreme ni REALA,,,,al,hajde neka je veselo na BRDU.Pojačanja koja ste doveli SUMNJIVOG su kvaliteta.Sve su to moj paša OSREDNJI nogometaši iz okruženja.Al,hajde neka je veselo na BRDU.Samo se pitam kada vas provali onaj čikica sa farbanim brkovima I dresom koji navuce preko košulje ,,,,Bice jako zaj....o.No,hajde neka je veselo na BRDU KOŠEVO.Sabinho je napisao/la:Pabizo, jedan od tri navijaca Olimpika nas malo spusta na zemlju
Paša nijesi me razumeo,SRETNO vam bilo.Koja bolan sujeta I mržnja,,,,,,Želim vam da igrate LIGU ŠAMPIONA.Naravno da I vaš sp.dir.bude proglašen za NAJBOLJEG SPORTSKOG RADNIKA U BiH :Dzanelemi je napisao/la:Vidim sujeta i ljubomora ne progova iz tebe ali nikako, no nema veze...pabizo je napisao/la:Ima nas bolan vise,,,,,,,Ja iskreno napisao ,,,,,Sve ste zatvorili,,mislim na medije,tv,razne novine I svi pišu kako im neko od vaših bosova diktira.Ovoliko se ne prate pripreme ni REALA,,,,al,hajde neka je veselo na BRDU.Pojačanja koja ste doveli SUMNJIVOG su kvaliteta.Sve su to moj paša OSREDNJI nogometaši iz okruženja.Al,hajde neka je veselo na BRDU.Samo se pitam kada vas provali onaj čikica sa farbanim brkovima I dresom koji navuce preko košulje ,,,,Bice jako zaj....o.No,hajde neka je veselo na BRDU KOŠEVO.Sabinho je napisao/la:Pabizo, jedan od tri navijaca Olimpika nas malo spusta na zemlju
Sto se tice naseg prisustva u medijima to znaci da PR sluzba radi odlicno svoj posao i nista vise. Kvalitetan PR je nesto sto si duzan prema sovjim sponzorima, i nesto sto sponzore i privlaci. Visit Malaysia je vec posta jaaako prepoznatljiv slogan u BiH sto je znak odlicnog rada marketing sluzbe.
Što se tiče tvog komentara oko igrackog kadra i pojacanja, neću ti na to ni odgovarati jer takav post i ne zaslužuje pokušaj objašnjenja.
pabizo je napisao/la:Ima nas bolan vise,,,,,,,Ja iskreno napisao ,,,,,Sve ste zatvorili,,mislim na medije,tv,razne novine I svi pišu kako im neko od vaših bosova diktira.Ovoliko se ne prate pripreme ni REALA,,,,al,hajde neka je veselo na BRDU.Pojačanja koja ste doveli SUMNJIVOG su kvaliteta.Sve su to moj paša OSREDNJI nogometaši iz okruženja.Al,hajde neka je veselo na BRDU.Samo se pitam kada vas provali onaj čikica sa farbanim brkovima I dresom koji navuce preko košulje ,,,,Bice jako zaj....o.No,hajde neka je veselo na BRDU KOŠEVO.Sabinho je napisao/la:Pabizo, jedan od tri navijaca Olimpika nas malo spusta na zemlju
Respekt i tebi kralju, ali nemoj to da radis. Ne bi vjerovao kolika je meni blok lista... Aldinovih sigurno 25 nickova.koalem je napisao/la:Nakon 5 zadnjih stranica, vidim kakvih smradova ima među našim i njihovim navijačima. Jadni smo mi ko navija za Sarajevo.
Pozdrav za Rammu, hilmu, sonika, storma i sekaca.
Na ovaj forum se više ne vraćam. Upravo zbog svakakvih papaka. Za ovih pet momaka veliki respekt.
Hvala, doviđenja.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.