FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HerLutwoII
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HerLutwoII » 08 jul 2014, 00:45

Nisam pratio dugo temu,a vidim zakuhalo se malo oko trenera i igrackog kadra.
Dolaskom Denisa logicno da ce umjesto 4 para ociju biti angazovano 44 para ociju jer je pomenuti poznat kao ljubitelj novcanica od roditelja,managera itd..
Licno mislim da nema mjesta nekim brigama velikim jer kako znam(Krmpotich mi komsija),a dobro znam da apsolutno sve diriguje licno Azmir i mozda neki pojedinacni slucaj koji je na vagi prevagne sugestijom Sadikovica,ali to je sigurno rijedak slucaj,jer ima ovlastenja tako mala da ne moze uticati skoro nista vazno.
Jedini razlog zasto je Memisevic otisao je sumnja Azmirova da je Denis jaran sa Midom ida mu ovaj radi iza ledja.
Svaki igrac koji dobije javnu pohvalu od Denisa komotno ujutro neka torbu pakuje,garantujem!
Na kraju hocu reci da smo dovodjenjem M.Mujica uradili najveci posao u PL,a Muhamed ce siguran sam biti najbolji igrac PL naredne sezone. Kad sam ga gledao,bolji je nego Husejnovic iz najboljih dana.
Ostali novopridosli nisu vrijedni pomena,jer takve imamo i kod nas i oko nas koliko hoces.Radovanovic nam pojacanjem,a Jaha ne treba.......... :thumbdown:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 08 jul 2014, 00:58

slika
hebem joj kcerku :urnebes: :urnebes: :bih:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 08 jul 2014, 01:48

fukarezv je napisao/la:slika
ovom nije mjesto na temi FK Sloboda Tuzla a mislim da nije ni na ovom forumu :nene: :nene:

ono iskreno me zaboli nesto i za nju i za njezin koncert i de mi ti objasni kakve ovo veze ima sa slobodom ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 08 jul 2014, 01:55

Slobodas je napisao/la:
ovom nije mjesto na temi FK Sloboda Tuzla a mislim da nije ni na ovom forumu :nene: :nene:

ono iskreno me zaboli nesto i za nju i za njezin koncert i de mi ti objasni kakve ovo veze ima sa slobodom ?
Ovakve stvari trebaju da imaju veze sa svim. Mi se sve nesto pravimo kosmpolite, pacifisti, a drugi nam sukaju. Odoh u politiku, izvinjavam se na oftopicenju, ali morao sam staviti komentar.

Srebrenica i ovakve stvari treba da imaju veze sa svim u ovoj drzavi, sa sportom, kulturom, jednostavno sa svim aspektima drzave i drustva...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 jul 2014, 02:05

:thumbup:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 08 jul 2014, 02:15

Slobodas je napisao/la:

Istina je da Ceca nema veze sa Slobodom i da idem malo u off .
Ovaj dogadjaj sa bilbordima ima veze sa svima nama tuzlacima cij su ocevi, amidze i ostala rodbina ginule zbog Cece i njenog Arkana. Realno, Ceci nije mjesto u Tuzli, a i u Bosni, mi ne smijemo zaboraviti sta je se desilo na Brcanskoj i sta se dogadjalo Bosnjacima sirom Bosne .
@Slobodas- ja se nadam da ti je sada malo jasnije zasto mi koji smo izgubili nekog u ratu ne zelimo doticnu da gledamo po gradu.
JA SE JOS JEDNOM IZVINJAVAM STO OVDJE OVO SVE PISEM I IDEM PUNO U OFF, ALI IMAO SAM POTREBU DA OVO NAPISEM :bih:

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 08 jul 2014, 05:22

hule_barca je napisao/la:
ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Muharem Civic slobodan igrac. Nije produzio ugovor sa ceskim FC MAS Taborsko. Da se po povratku kuci zaustavi u Sloveniji bilo bi lijepo, Sadikovic je svakako radio sa njim dugo vremena kada je bio u omladinskom pogonu Slobode...
Dijete Slobode, kapiten u šampionskoj generaciji juniora. Ibraković ga je pomalo ubacivao u igru i sigurno bi dobio više prostora da je Sloboda ostala u Premijer Ligi. U međuvremenu je još sazrio i mislim da bi mogao biti ako ništa dobar back-up za lijevu stranu.
Sa 17 godina odigrao je ja mislim polusezonu u A timu, tj. onaj drugio dio sezone kada smo ispali. Vojvodic ga nije bas volio... Pun pogodak bi po mom misljenju bio da ga neko kontaktira i da momak svrati u klub na pripreme. Takodje je jedan od onih na kojem se moze zaraditi kasnije jer je momak u usponu. Gledao sam onaj klip bio je na par portala kada je dao prelijep go iz slobodnjaka...

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 08 jul 2014, 07:36

Svi su se digli protiv ovih bilboarda, ali sta se tu moze. Zna se vrlo dobro sta se ovdje desavalo ali to vise ne pije vodu. Ja ruku dajem da se u svakom drugom autu u gradu slusa Ceca. Dzigeru organski ne podnosim, i to mi je muzika za kelje ali ja garantujem da ce iz Tuzle minimum biti milja ljudi tamo, iz TK bruka jedna. Stoga mislim da se ova tematika ne treba nalaziti na ovom PDF-u.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 jul 2014, 08:27

+1 em im prodase trik ko i sa zapaljenim zastavama u Hercegovini a niko da se zapita sto li sve to sad ? Jos kad napaceni narod (da ne kazem bosnjo) udari lajk na fb protiv doticne a prvi kupi njen album il skine sa YT pa kroz grad u kolima otvorenih prozora. Izgleda da i ta pol propaganda sve vise prolazi u TZ i primaju se pogotovo ovi mladji, sto je najgore

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 jul 2014, 08:54

Pričom o Ceci na Slobodinoj, Realovoj, Vodovodovoj temi samo pravite kontraefekat...
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 08 jul 2014, 12:15

Heller je napisao/la:Pričom o Ceci na Slobodinoj, Realovoj, Vodovodovoj temi samo pravite kontraefekat...
A da li ce ko Civu zvat niko nista :)
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 08 jul 2014, 12:40

slika

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 08 jul 2014, 13:14

lošeee
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 08 jul 2014, 13:24

intercontinental je napisao/la:
lošeee
ovaj bijeli dres ce vjerovatno biti gostujuci dres, a ovo je polo majica, tako da jos ovo nije to to kada su u pitanju dresovi :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 jul 2014, 13:51

Bijela oprema je za treninge, a polo majica i sorc su za nosenje van terena.
🔴⚫️

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 08 jul 2014, 14:14

Skver je napisao/la:Bijela oprema je za treninge, a polo majica i sorc su za nosenje van terena.
Sad ja to podjo rec, bijela je trening oprema, vidis da su pored znaka vec markirali cija je oprema (broj 5, izgleda nam je Sale insajder) :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 08 jul 2014, 14:18

fukarezv je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:
lošeee
ovaj bijeli dres ce vjerovatno biti gostujuci dres, a ovo je polo majica, tako da jos ovo nije to to kada su u pitanju dresovi :D
:O Ovo je loše totalno. :facepalm: Definitivno amaterska firma, da su dobri izrađivali bi ekipama u Belgiji dresove. :facepalm:

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 08 jul 2014, 14:44

Sisic bio sve dogovorio sa Azmirom i neki menadzer Azmiru nalagao lose stvari o njemu i ne ostaje u klubu.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 jul 2014, 14:47

Štaj s domaćim dresovima? Oce ic onaj dizajn?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 jul 2014, 15:18

Taj isti Sisic nam u drugoj ligi nije bio od koristi tako da ne vidim svrhu njegovog dovodjenja. momak ima ozbiljnih problema sa ponasanjem kako na terenu tako i van njega i drago mi je sto ne ostaje kod nas :!: jos kad se sjetim da se s Mujkom potukao u Gracanici prije dvie godine.....
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 5 gostiju.