FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2014, 00:48

habib je napisao/la:djeste raja vratio sam se nakon dugo vremena reko mi brat pasvord sad sam promjenio i sad sam samo ja kad igraju norvezani i velsani

sabinho vratio sam se

Tako je habibe znao sam da nas neces iznevjeriti :urnebes:
Ne zasluzujemo te :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 jul 2014, 00:51

Sabinho je napisao/la:
habib je napisao/la:djeste raja vratio sam se nakon dugo vremena reko mi brat pasvord sad sam promjenio i sad sam samo ja kad igraju norvezani i velsani

sabinho vratio sam se

Tako je habibe znao sam da nas neces iznevjeriti :urnebes:
Ne zasluzujemo te :tokralju:
Jeste se bolan naložili ko stari šporet SMEDEREVAC,,,,,,pa nijeste vi REAL MADRID.No,hajde neka vam je sretno u novoj sezoni.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2014, 00:52

:shifty:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 08 jul 2014, 00:53

anđušić i mihojević potpisali na 4 godine i idu zajedno sa muharemovicem u visočku bosnu na kaljenje ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 jul 2014, 00:58

sabinho vratio sam se
izdao si nas habibe lazni pitaru

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 08 jul 2014, 00:58

Rule_hz je napisao/la:anđušić i mihojević potpisali na 4 godine i idu zajedno sa muharemovicem u visočku bosnu na kaljenje ;)
Otkinut ce ko djeci nogu u 2. Federalnoj.. Hoce oca mi.. :)
Kad je protiv Metalurga?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 08 jul 2014, 01:02

S kim igramo generalku pred pocetak sezone.

To ce biti pravi test, ovo je sve mamuzanje mrtvog konja...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 jul 2014, 01:02

sabinho vratio sam se
habe brate ne daj pasvord i cuvaj da ti komp ne odnese..Ovaj forum te treba

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2014, 01:04

Pabizo, jedan od tri navijaca Olimpika nas malo spusta na zemlju :urnebes:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 08 jul 2014, 01:33

annđušić, mihojević, hanzic, cimirot, duljevic, i šlag na kraju torte radovac su igraci na kojima cemo uzeti ogroman novac ;)

sto se tice posudbe u bosni, tamo ce se raditi 100% jednako kao u FKS od ishrane, treninga itd ;) tako da nema sikiracije Bosna za tri sezone ako Bog da ulazi u PL

koalem, nemoj brate, pisi onome ko ti odg ove ostale samo ignorises i to ti je to :)
Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 08 jul 2014, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 jul 2014, 01:34

Sabinho je napisao/la:Pabizo, jedan od tri navijaca Olimpika nas malo spusta na zemlju :urnebes:
Ima nas bolan vise,,,,,,,Ja iskreno napisao ,,,,,Sve ste zatvorili,,mislim na medije,tv,razne novine I svi pišu kako im neko od vaših bosova diktira.Ovoliko se ne prate pripreme ni REALA,,,,al,hajde neka je veselo na BRDU.Pojačanja koja ste doveli SUMNJIVOG su kvaliteta.Sve su to moj paša OSREDNJI nogometaši iz okruženja.Al,hajde neka je veselo na BRDU.Samo se pitam kada vas provali onaj čikica sa farbanim brkovima I dresom koji navuce preko košulje ,,,,Bice jako zaj....o.No,hajde neka je veselo na BRDU KOŠEVO.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2014, 01:37

pabizo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Pabizo, jedan od tri navijaca Olimpika nas malo spusta na zemlju :urnebes:
Ima nas bolan vise,,,,,,,Ja iskreno napisao ,,,,,Sve ste zatvorili,,mislim na medije,tv,razne novine I svi pišu kako im neko od vaših bosova diktira.Ovoliko se ne prate pripreme ni REALA,,,,al,hajde neka je veselo na BRDU.Pojačanja koja ste doveli SUMNJIVOG su kvaliteta.Sve su to moj paša OSREDNJI nogometaši iz okruženja.Al,hajde neka je veselo na BRDU.Samo se pitam kada vas provali onaj čikica sa farbanim brkovima I dresom koji navuce preko košulje ,,,,Bice jako zaj....o.No,hajde neka je veselo na BRDU KOŠEVO.
Jara vrijeme i utakmice su pred nama. Svi ti igraci ce imati vremena i prostora da pokazu sta znaju. Duljevic i Berberovic sigurno nisu prosjecni, uvjeravam te mada to znas i sam. O ostalim ne mogu nista reci jer sam ih premalo gledao i to u prijateljskim tekmama.
Sto se tice medijske pratnje slazem se da malo pretjerujemo medjutim ako iz nase uprave misle da tako treba onda mi nemamo nista protiv.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 08 jul 2014, 01:39

rammstein je napisao/la:annđušić, mihojević, hanzic, cimirot, duljevic, i šlag na kraju torte radovac su igraci na kojima cemo uzeti ogroman novac ;)

sto se tice posudbe u bosni, tamo ce se raditi 100% jednako kao u FKS od ishrane, treninga itd ;) tako da nema sikiracije Bosna za tri sezone ako Bog da ulazi u PL

koalem, nemoj brate, pisi onome ko ti odg ove ostale samo ignorises i to ti je to :)

amer ce sa cimijem biti havarija transfer ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 08 jul 2014, 01:50

pabizo je napisao/la:
Vidim sujeta i ljubomora ne progova iz tebe ali nikako, no nema veze...

Sto se tice naseg prisustva u medijima to znaci da PR sluzba radi odlicno svoj posao i nista vise. Kvalitetan PR je nesto sto si duzan prema sovjim sponzorima, i nesto sto sponzore i privlaci. Visit Malaysia je vec posta jaaako prepoznatljiv slogan u BiH sto je znak odlicnog rada marketing sluzbe.

Što se tiče tvog komentara oko igrackog kadra i pojacanja, neću ti na to ni odgovarati jer takav post i ne zaslužuje pokušaj objašnjenja.

:kafa:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 jul 2014, 02:42

Dzanelemi je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Vidim sujeta i ljubomora ne progova iz tebe ali nikako, no nema veze...

Sto se tice naseg prisustva u medijima to znaci da PR sluzba radi odlicno svoj posao i nista vise. Kvalitetan PR je nesto sto si duzan prema sovjim sponzorima, i nesto sto sponzore i privlaci. Visit Malaysia je vec posta jaaako prepoznatljiv slogan u BiH sto je znak odlicnog rada marketing sluzbe.

Što se tiče tvog komentara oko igrackog kadra i pojacanja, neću ti na to ni odgovarati jer takav post i ne zaslužuje pokušaj objašnjenja.

:kafa:
Paša nijesi me razumeo,SRETNO vam bilo.Koja bolan sujeta I mržnja,,,,,,Želim vam da igrate LIGU ŠAMPIONA.Naravno da I vaš sp.dir.bude proglašen za NAJBOLJEG SPORTSKOG RADNIKA U BiH : :bih:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 jul 2014, 08:26

slika

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 08 jul 2014, 08:27

pabizo je napisao/la:

Nek si nam reko , mi volimo kad te cujemo ...a valjda i tebi dosadi komunikacija izmedju vas 3-ce

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 08 jul 2014, 08:30

I svako jutro kad se probudim,uvijek na tebe prvo pomislim, ti si meni u zivotu sve ja ne mogu bez tebe!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 jul 2014, 09:17

koalem je napisao/la:Nakon 5 zadnjih stranica, vidim kakvih smradova ima među našim i njihovim navijačima. Jadni smo mi ko navija za Sarajevo.

Pozdrav za Rammu, hilmu, sonika, storma i sekaca.

Na ovaj forum se više ne vraćam. Upravo zbog svakakvih papaka. Za ovih pet momaka veliki respekt.

Hvala, doviđenja.

:salut:
Respekt i tebi kralju, ali nemoj to da radis. Ne bi vjerovao kolika je meni blok lista... Aldinovih sigurno 25 nickova. :)

Piskaramo se ovdje, nemoj da bude: "Dosli divlji, otjerali pitome."
Sport je lijek za tijelo i duh.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 08 jul 2014, 10:55

Naj ljepsa mi je akcija koja je predhodila 3 golu (juce). Kaze ovaj portal u naslovu Sarajevo se poigravalo sa protivnikom ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Djulboni i 13 gostiju.