Stari forumasi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Stari forumasi
gdje je TheGame mensčini? onaj sa gifom sise 

- Goalgetter
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=16800Head je napisao/la:To mi je prva asocijacijaGoalgetter je napisao/la:Sjecas li se one akcije kad su ga privukli na MSN, sa onim zenskim nickom.Head je napisao/la:Gdje je onaj sexmasinaboy![]()
Tako nekako nick isao, navijao lik za United, nije ni cudo![]()
Zbog tog je i napustio forum.![]()
Ima li gdje onih postova
Evo ih.

To je garant legendino maslo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bio je onaj mali @nedimko. Bio mi je prelud, znam da je nesto piao kao "Jedva cekam da se ozenim, deracu zenu i dan i noc. Necu ni u skolu ic", pa nesto kao "Ova lijepa ko moja mama" i sl. Mali nije imao vise od 10god da me jbs.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koji je ono rek´o da nemamo para za adidas, u vezi repke i dresova
i onaj jedan sto je pitao hoce li biti odgodjena mislim liga prvaka zbog dana drzavnosti
stvarno ima bisera na ovom forumu
i onaj jedan sto je pitao hoce li biti odgodjena mislim liga prvaka zbog dana drzavnosti
stvarno ima bisera na ovom forumu

Svaki post za oplakat'.keno94 je napisao/la:Bio je onaj mali @nedimko. Bio mi je prelud, znam da je nesto piao kao "Jedva cekam da se ozenim, deracu zenu i dan i noc. Necu ni u skolu ic", pa nesto kao "Ova lijepa ko moja mama" i sl. Mali nije imao vise od 10god da me jbs.
Nedimko je napisao/la:sa koliko je godina najbolje ići u teretanu ja kad bi sad krenuo za koliko dana bi imao mišiće nemora ko rambo onoliko nego barem ko felix sturm
Ibro17 je napisao/la:jedva čekam da imam sex kad se oženim deraću mjesec dana nop stop ni u školu neću ići
Ma ima ga dosta u najsmješnijim postovima.Nedimko je napisao/la:u mojoj fameliji 99 odsto navijamo za bayerm samo daiđa selim je za rijeku al to zato što je tamo bio izbjeglica pa ko momak išao na utakmice i drag mu klub mi navijamo za bavarce pa skoro sto godina koliko vodimo statistiku još dedo rahmetli imao prvi šal u selu doduše niko nije bio na utakmici bayerna ali pratimo kroz televizor i štampu kad bayern izgubi niti se ide raditi niti u školu a tako i kad pobjede živio bayern
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ja sam bio Crnka na pocetku i malo zayebavo malog, al ne mogu da se sjetim kome sam dao acc poslije 

1946
legenda reala je napisao/la:sjećate li se onog Hairlijelije, koji je ono kloc bio, bio je i neki malac s nikom Bosanac isto levatina teška, pa nevjernik itd.

Ubijali smo na Sportskom znanju. Hebiga, morao sam praviti novi profil, prijetili mi ovi vjernici putem pp-a.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Vidi dvojica, pobrko sam ih znaci. Bas me zanima sta s njima bi, dal su upusali srednju, dal su se ozenili?
Ima svega po ovom forumu, bas sr covjek moze ismijat.
Ima svega po ovom forumu, bas sr covjek moze ismijat.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- Goalgetter
- Kontakt:
To je bila prava raja, pogotovo B0SANAClegenda reala je napisao/la:sjećate li se onog Hairlijelije, koji je ono kloc bio, bio je i neki malac s nikom Bosanac isto levatina teška, pa nevjernik itd.

Ibro17 je napisao/la:jedva čekam da imam sex kad se oženim deraću mjesec dana nop stop ni u školu neću ići

@Head, Bosco je onda dobio tvoj nick. On nas je kasnije sviju ukljucio u MSN razgovor izmedju njih 2

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 08 jul 2014, 00:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja mislim da je to ista osoba.keno94 je napisao/la:Vidi dvojica, pobrko sam ih znaci.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sam baš sinoć htio da pitam za njeg, kasnije je bio Megamon (ili nešš slično), inače veliki poštovalac lika i djela Nijaza Blekićalegenda reala je napisao/la:sjećate li se onog Hairlijelije, koji je ono kloc bio, bio je i neki malac s nikom Bosanac isto levatina teška, pa nevjernik itd.

svakakvih je likova ovdje bilo izgleda

- legenda reala
- Kontakt:
sad je Head
i loži se na Saida

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma Blekic je kralj, jest da je prodav'o maglu al je reko neke stvari o navijacima zelje sa kojim se ja slazem. 

1946
- dr.van nostrand
- Kontakt:
forumas @Valencia izgleda nije spomenut...ja mislim medju onima sa najduzim stazom ali bez obzira na to strasan forumas i vrijedi ga spomenuti.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
habib je napisao/la:nije on habib ja samnedim93 je napisao/la:habib jesi li to ti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kralju ne daj se

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
nije bogami ja imo sam nekolko nikova prije habib al nije ono janedim93 je napisao/la:habib je napisao/la:nije on habib ja samnedim93 je napisao/la:habib jesi li to ti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kralju ne daj se
habib
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 86 gostiju.