FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
igrači poput Memiševića su nas izbacili iz lige ..
Pa znam da je bila priča da skupština još nije potvrdila taj redizajn ,haman mi je nešto promaklo majku mu staraChinaglia je napisao/la:vidiš da jeste, šta's ćorav?

Jel´ ovo znači da će i na dresovima biti zvijezda

Garantujem ti da neće, znači 100% sigurno.Zodiac je napisao/la: Jel´ ovo znači da će i na dresovima biti zvijezda.
NKMramor je napisao/la:Garantujem ti da neće, znači 100% sigurno.Zodiac je napisao/la: Jel´ ovo znači da će i na dresovima biti zvijezda.

Zato sam se i začudio za ove majice pa pitam jel me oči varaju

Maloprije sam se cuo sa Almirom Bekicem,kaze mi ako se dogovore Dinamo i Sloboda da bi on dosao (na posudbu)
Sta ce biti od svega vidjecemo. 

Solina navija za Slobodu!
-
- Kontakt:
nema od bekica nista druze,vjeruj mi.a vidi ovih padobranaca sto se brinu za nas..isplivali misevi iz rupa,neka vas bolan,sace baba se vratiti pa se opet zavucite u rupe iz kojih ste izgmizali.vratili smo se,i ostajemo tu jos dugo.pojest cete rijeci dusmani,uzivajte jos malo. 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Beka bi nam lego ko budali samar...da se ne lazemo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
pa bi,nema govora,ali za pare Koje bi uzeo dinamo mozemo dovesti trijicu druze.nema kod mamica djaba,****.a azmir je jasno reko zasada necemo puno ulagatstaragarda je napisao/la:Beka bi nam lego ko budali samar...da se ne lazemo
-
- Kontakt:
Bekić ima platu u Dinamu od 5000 KM,ali sreća je što tu platu i dalje isplaćuje Dinamo bez obzira gdje ide na posudbu,takav je dogovor..
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
- Kontakt:
a pozajmljuju ga dzaba jeliintercontinental je napisao/la:Bekić ima platu u Dinamu od 5000 KM,ali sreća je što tu platu i dalje isplaćuje Dinamo bez obzira gdje ide na posudbu,takav je dogovor..
-
- Kontakt:
ne vjerujem da džaba ide,Mamić mu je nudio raskid ugovora na Dinamovu štetu on nije želio..wienultras je napisao/la:a pozajmljuju ga dzaba jeliintercontinental je napisao/la:Bekić ima platu u Dinamu od 5000 KM,ali sreća je što tu platu i dalje isplaćuje Dinamo bez obzira gdje ide na posudbu,takav je dogovor..
-
- Kontakt:
pa nije budala da die,prima pare za nista.intercontinental je napisao/la:ne vjerujem da džaba ide,Mamić mu je nudio raskid ugovora na Dinamovu štetu on nije želio..wienultras je napisao/la:a pozajmljuju ga dzaba jeliintercontinental je napisao/la:Bekić ima platu u Dinamu od 5000 KM,ali sreća je što tu platu i dalje isplaćuje Dinamo bez obzira gdje ide na posudbu,takav je dogovor..
-
- Kontakt:
zato je non-stop na osudbama,Sloboda,Gošk,Sesvete,a ima još ugoovora,pametno radi...intercontinental je napisao/la:pa nije budala da die,prima pare za nista.wienultras je napisao/la:ne vjerujem da džaba ide,Mamić mu je nudio raskid ugovora na Dinamovu štetu on nije želio..intercontinental je napisao/la:Bekić ima platu u Dinamu od 5000 KM,ali sreća je što tu platu i dalje isplaćuje Dinamo bez obzira gdje ide na posudbu,takav je dogovor..
-
- Kontakt:
Ko je oblijepio Tuzlu plakatima one arkanove k.u.r.v.e. ??? J.e.b.e.m. mu porijeklo kod god da je !!!
-
- Kontakt:
bas ima koncert il staintercontinental je napisao/la:Ko je oblijepio Tuzlu plakatima one arkanove k.u.r.v.e. ??? J.e.b.e.m. mu porijeklo kod god da je !!!
Kocert u Modrici a oni lijepe po Tuzli plakate i to kad je godisnjica genocida, izrezirana provokacija malo smo skrenuli sa teme ali hajde .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
O neee, ne opet o grbuZodiac je napisao/la:NKMramor je napisao/la:Garantujem ti da neće, znači 100% sigurno.Zodiac je napisao/la: Jel´ ovo znači da će i na dresovima biti zvijezda.
![]()
Zato sam se i začudio za ove majice pa pitam jel me oči varaju,da se ne vraćamo opet na tu temu oko grba zlajci je to objasnjavao cini mi se da mora proci skupstinu itd itd
.

Na majicama može biti bilo šta

tuzlanska Sloboda
Mah ta jeftina predizborna kampanja i propaganda radikala sa svih strana u Tuzli nije nikad prolazila i nece tako da.. vratit se na temu a ne vidim ko bi normalan uopste iso na turbofolk koncert al hajde..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
ko god ode iz tuzle u modricu na njen koncert dabogda cijeli zivot sanjao krike majki nasih silovanih i vidio u snu pred ocima svakog ubijenog,nikada mira nemo dabogda.....dobro je reko Josip,znam ja nas,**** ti nas.. 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
nije obljepljena Tuzla nego ima na par bilborda...mene iskreno nista ne cudi to...kesh je danas prije SVEGA...i Bosne i mrtvih i protjeranih pa cak i zdravlja...ocekujem da se uskoro i biljana vrati u svoj rodni grad da tu jos malo prozivi ili da ona arkanova fufa napravi koncert u tuzli....tesko da bi se iko pocesao....al zato u dresu reprezantacije probaj prosetat dobojem,bjeljinom,mostarom,focom....ne bi 5 minuta sastavio a da te CUM ne odvuce iz lokve krvi....treba fino vidjet ko je vlasnik bilborda pa mu se n.a.j.e.b.a.t od do....nije ona cetnikusa kriva sto se lijepe bilbordi nego ko je to odobrio...a probaj ih odlijepit....ima odmah da te legitimise narodna milicija...demokratija je to braleintercontinental je napisao/la:Ko je oblijepio Tuzlu plakatima one arkanove k.u.r.v.e. ??? J.e.b.e.m. mu porijeklo kod god da je !!!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, klasik i 31 gost.