"rigotina"... a avatar je istinedim93 je napisao/la:pod kojim nickom je krmak sad, nacionalista hinjski

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
"rigotina"... a avatar je istinedim93 je napisao/la:pod kojim nickom je krmak sad, nacionalista hinjski
Samo ti nama daji informacije.Pasha je napisao/la:samo o prošlosti.
Cuj to.Puma je napisao/la:Jedan od Vukovih profila bio je i onaj @alfarouqaminu, mozda i najveci trol kojeg sam u zivotu vidio.
mnogi bi se iznenadili, ko je "on" sve bio...Puma je napisao/la:Jedan od Vukovih profila bio je i onaj @alfarouqaminu, mozda i najveci trol kojeg sam u zivotu vidio.
Haj pisi redomPasha je napisao/la:mnogi bi se iznenadili, ko je "on" sve bio...Puma je napisao/la:Jedan od Vukovih profila bio je i onaj @alfarouqaminu, mozda i najveci trol kojeg sam u zivotu vidio.
Sjecas li se one akcije kad su ga privukli na MSN, sa onim zenskim nickom.Head je napisao/la:Gdje je onaj sexmasinaboy![]()
Tako nekako nick isao, navijao lik za United, nije ni cudo
Go.vno fašističko, ne bi mu se tako divio kad bi vidio šta je sve pisao o muslimanima, Islamu i Bajramunedim93 je napisao/la:ubjedljivo najbolje tekstove piše onaj hrvat što navija za Bayern
To mi je prva asocijacijaGoalgetter je napisao/la:Sjecas li se one akcije kad su ga privukli na MSN, sa onim zenskim nickom.Head je napisao/la:Gdje je onaj sexmasinaboy![]()
Tako nekako nick isao, navijao lik za United, nije ni cudo![]()
Zbog tog je i napustio forum.
Ili misli na onog @StefanaEffe-a?gio10 je napisao/la:Go.vno fašističko, ne bi mu se tako divio kad bi vidio šta je sve pisao o muslimanima, Islamu i Bajramunedim93 je napisao/la:ubjedljivo najbolje tekstove piše onaj hrvat što navija za Bayern![]()
Ako misliš na onog @anton1983 tako nešto...
gojzericadon_burza je napisao/la:Ili onaj juventin hare sto je samo stavljao smajlije u postove
Sent from my iPhone using Tapatalk
legenda reala je napisao/la:sjećate li se onog Hairlijelije, koji je ono kloc bio, bio je i neki malac s nikom Bosanac isto levatina teška, pa nevjernik itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.