Dobio je 5 min samo protiv Širokog. Ne zna se još ništa ......Mostarac1971 je napisao/la:A Skoko šta je s njim? Hoće li on potpisivati?
Brato normala ali meni bi i Babangida na klupi sjedio a Ani igrao. Haurdic svaka cas ali Ani je top 3 igraca nasr lige i ta pozicija mu najbolje lezidrakensang je napisao/la:Dobio je 5 min samo protiv Širokog. Ne zna se još ništa ......Mostarac1971 je napisao/la:A Skoko šta je s njim? Hoće li on potpisivati?
@NeretvanskaPastrmka da si vidio kako ej odigrao u Širokom, sa Haurdićem na strani, ne bi me to pitao. To bola jedan brži od drugog, a odlično se zatvaraju. Merak pravi...
Nisi gledao ovu utakmicu pa ti je iz tog ugla sve drugačije. Haurdić također može i špica, ali gledajući ovu utakmicu protiv Širokog, ova strana bi bila najubojitija u ligi.(Maleta je strašan, ali jbg nekoga sam morao izostaviti) Dobro se pokrivaju, i jedan i drugi su vrlo brzi, a i Aniju nijedan čovjek na beku ne može pobjeći .. Feja insistira inače da se bekovi više pridodaju napadu tako da ofanzivnije nećemo ništa izgubiti jer Ani trči kao navijen, a Haurdić koliko sam vidio dolazi po loptu nudi se, što otvara prostor Aniju da probija po strani. Tako smo uostalom i gol dali, Haurdić prišao okrenuo jednog njihovog igrača i prebacio loptu Aniju kod kornera, on Janićijeviću ubaci i gol.... Živio ti meni drug !NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Brato normala ali meni bi i Babangida na klupi sjedio a Ani igrao. Haurdic svaka cas ali Ani je top 3 igraca nasr lige i ta pozicija mu najbolje lezi
BMV22 je napisao/la:
Raja i brato pastrmka ovo je Ibrina hanuma zbog koje nas je napustio prošle godine.Ako ovako izgleda u prirodi goriće grad ne zbog Ibre nego zbog nje![]()
![]()
.Bog te mazo tek ga sad shvaćam, ali mu obećajem Tita mi i časne pionirske riječi svi ćemo je čuvati kao da je naša a ti Ibro samo igraj i ne brini se upala je u pravu raju.Kad god dođeš s gostovanja biće ti sve ljepša i ljepša.E moj dobri Ibro godinu te dana ja lično čekam da dođeš u pravi klub, gledao sam te u jednoj tekmi i oduševio si me, samo tako nastavi i kod nas.Brato nemoj da ti zastane štogod u grlu kad je vidiš.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako je ovo ona, ja bih je dobrovoljno cuvao za raju, radio i trecu smjenu ako treba, samo da je Ibro miran i da ne strahuje.BMV22 je napisao/la:
Raja i brato pastrmka ovo je Ibrina hanuma zbog koje nas je napustio prošle godine.Ako ovako izgleda u prirodi goriće grad ne zbog Ibre nego zbog nje![]()
![]()
.Bog te mazo tek ga sad shvaćam, ali mu obećajem Tita mi i časne pionirske riječi svi ćemo je čuvati kao da je naša a ti Ibro samo igraj i ne brini se upala je u pravu raju.Kad god dođeš s gostovanja biće ti sve ljepša i ljepša.E moj dobri Ibro godinu te dana ja lično čekam da dođeš u pravi klub, gledao sam te u jednoj tekmi i oduševio si me, samo tako nastavi i kod nas.Brato nemoj da ti zastane štogod u grlu kad je vidiš.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dragi tepsija mislim da će biti više kandidata za čuvanje nego za ići na stranu.Šala mala.Ibro je pravi momčetina ima ga brato ko od brda odvaljen, i zaslužuje ovakvu ljepojku.S ovakvim momčetinom dobili smo beton zadnju liniju samo će problema imati oni s BHT-a kad nabrajali našu obranu pa kad im zapne Škahić i Škaljić a oni onako pismeni i pametni neće ih Bog otpetljati šta su htjeli reći.tepsija je napisao/la:
![]()
To ne planiraš na gostovanja?
A brate pogledaj samo buducnost u odbrani Škahić, Hodžić, Kladar, Pejić...sve su to mladi momci i buducnost VelezaBMV22 je napisao/la:Dragi tepsija mislim da će biti više kandidata za čuvanje nego za ići na stranu.Šala mala.Ibro je pravi momčetina ima ga brato ko od brda odvaljen, i zaslužuje ovakvu ljepojku.S ovakvim momčetinom dobili smo beton zadnju liniju samo će problema imati oni s BHT-a kad nabrajali našu obranu pa kad im zapne Škahić i Škaljić a oni onako pismeni i pametni neće ih Bog otpetljati šta su htjeli reći.tepsija je napisao/la:
![]()
To ne planiraš na gostovanja?
Uglavnom velika dobrodošlica Ibri ja lično sam čekao godinu dana da potpiše ugovor i njega sam najviše želio, nadam se da mi procjena nije bila kriva.Ibro ti ćeš biti kralj mostarskih ulica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Škahić, Kladar, Hodžić, Janičijević relativno mladi Zolj, Zvonke, Bobić, Dino i da ne nabrajam o tome sam pisao neki dan ako se nastavi pametno raditi golem zalog za budućnost.pravnik1981 je napisao/la:A brate pogledaj samo buducnost u odbrani Škahić, Hodžić, Kladar, Pejić...sve su to mladi momci i buducnost VelezaBMV22 je napisao/la: Dragi tepsija mislim da će biti više kandidata za čuvanje nego za ići na stranu.Šala mala.Ibro je pravi momčetina ima ga brato ko od brda odvaljen, i zaslužuje ovakvu ljepojku.S ovakvim momčetinom dobili smo beton zadnju liniju samo će problema imati oni s BHT-a kad nabrajali našu obranu pa kad im zapne Škahić i Škaljić a oni onako pismeni i pametni neće ih Bog otpetljati šta su htjeli reći.
Uglavnom velika dobrodošlica Ibri ja lično sam čekao godinu dana da potpiše ugovor i njega sam najviše želio, nadam se da mi procjena nije bila kriva.Ibro ti ćeš biti kralj mostarskih ulica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.