Potencijalni selektori 2014-

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

STEVIE
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori 2014-

Post Postao/la STEVIE » 07 jul 2014, 20:11

slika

nasa mostarska legenda :salut:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 jul 2014, 20:23

@teferic

Hercegovac je i po regionalnoj osnovi bi ga ja trebao braniti ali moj mozak ne radi tako.
Duguje Bosni samo jedno a to duguje i svakom drugom potencionalnom poslodavcu a to je istina. Mogao je samo reci da nemamo novaca za njega i da nas gleda isto kao i Turski klub kojeg ide trenirati. A ne prosipati filozofiju o moranju pozivanja igraca po krvnim zrncima i opasnosti od toga. Kakve su to poruke i cemu. Sipa nam sol na ranu i uzdize se iznad svega. Nemam nikakvo pravo da se usporedjujem sa Vahom ali rodjen sam u drugoj drzavi i nikad ne bi na ovaj nacin svoju domovinu ponizavao. Nije mi ljudski nekako. A oni sto sve Hercegovce stavljaju u isti lonac u postovima iznad sa ovim objasnjavaju zasto brane Susica. I neka im je na cast. Nista vise.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 07 jul 2014, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 jul 2014, 20:27

dubrovnik je napisao/la:@teferic

Hercegovac je i po regionalnoj osnovi bi ga ja trebao braniti ali moj mozak ne radi tako.
Duguje Bosni samo jedno a to duguje i svakom drugom potencionalnom poslodavcu a to je istina. Mogao je samo reci da nemamo novaca za njega i da nas gleda isto kao i Turski klub kojeg ide trenirati. A ne prosipati filozofiju o moranju pozivanja igraca po krvnim zrncima i opasnosti od toga. Kakve su to poruke i cemu. Sipa nam sol na ranu i uzdize se iznad svega. Nemam nikakvo pravo da se usporedjujem sa Vahom ali rodjen sam u drugoj drzavi ali nikad ne bi na ovaj nacin svoju domovinu ponizavao. Nije mi ljudski nekako. A oni sto sve Hercegovce stavljaju u isti lonac u postovima iznad sa ovim objasnjavaju zasto brane Susica. I neka im je na cast. Nista vise.
Omalovazava i prica potcjenjivacki o Bosni i Hercegovini,to mi se najvise gadi.Kao on je iznad toga,velicina.On je .urac obicni.
Znamo mi kakva je situacija i vecina nas bi rado da je drugacije.
Ali to je nasa zemlja,kakva je takva je,mi je volimo i druge nemamo niti je zelimo.

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 07 jul 2014, 20:34

Vaha ko trener extra Vaha ko covjek rinaka.Samo ga pare zanimaju skrt do bola ,da mu marka padne na nogu slomilA bi mu je to je opste poznato u Mostaru Cak je i rahm.Meho Jeger(legenda grada) napisao pjesmu o njemu....

Vahid Halilhodžić, neizmjerljiva legenda,
rodio se u poznatom stočarskom kraju
u Jablanici
Kada je došao u Mostar
Asim Kamačo mu je postavljao štapove
i učio ga da pravilno hoda.
Vaha, ti si u Veležu bio idol
i mi ti se klanjamo

Zato Vahide, kada ti je
račun u kafiću 8 KM
reci konobaru «u redu je»
a ne da uzimaš kusur
da platiš parking u Jablanici
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 07 jul 2014, 20:55

Nama ce doci selektor koji ce udovoljiti savezu a i igracima koji žele da imaju slobodu kada dodju na pripreme da mogu izlaziti navece i piti, da mogu voditi svoju porodicu o trosku saveza.. Onaj koji ovo dopušta je Safet Sušić, dokazano više puta. Igraci su uz njega savez je uz njega tako da samo neka luda sreca nam se može desiti da Safet ne bude stari novi selektor. Ukoliko se ne desi, a dođe neko koji ce isto tolerisati razne stvari kao Sušić onda nam i ne treba novi selektor jer cemo samo više izgubiti nego dobiti.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 07 jul 2014, 20:59

Vaha priča priče za djecu, samo se kulturno izvlači. Kad su mogli Ćiro, Pape, Muzurović, Kodro i ostale gromade od ljudi i legende zašto on ne bi mogao.
Bajević je naravno veći stručnjak od Papeta, mada i sa Papetom smo zaprimili lijep pečat u igri. Što se tiče Bajevića, za njega sam samo skeptičan po jednom pitanju, da ćemo nekako puno defanzivnije igrati. Kako god i jedan i drugi imaju prednosti i mane. Lično, dao bih Safetu još jednu šansu da nas odvede na EP i ako i tamo ne uradimo nešto bog zna onda mijenjati.
Mes Que Un Club

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 jul 2014, 21:12

brazzo je napisao/la:Dusan Bajevic i tacka
I neko mu dobaci sa tribina nesto sto mu se ne svidja i on napusti teren i tacka. ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jul 2014, 21:21

Tribalian je napisao/la:
brazzo je napisao/la:Dusan Bajevic i tacka
I neko mu dobaci sa tribina nesto sto mu se ne svidja i on napusti teren i tacka. ;)
Bajević: Ne dozvoljavam da me psuju

Dva dana posle odlaska iz Crvene zvezde, Dušan Bajević se oglasio i to u grčkim medijima. Podsetimo, Bajević je u subotu napustio Zvezdu posle nešto više od jedne polusezone, tako što je posle skandiranja navijača ustao sa klupe i otišao u svlačionicu tokom utakmice sa Vojvodinom, koju je Zvezda izgubila sa 3:0. "Otišao sam zato što ne dozvoljavam da me psuju. Niko nema pravo da priča protiv mene i ocenjuje moj rad", rekao je Bajević za grčki list Sport time. Većina sportskih medija u Grčkoj, gde je Bajević zabeležio najveće uspehe u trenerskoj karijeri, ispratilo je u nedelju njegov odlazak iz Crvene zvezde, uz podsećanje da srpskom treneru to nije prvi put da je napustio jedan klub na takav način. Naime, tokom boravka u atinskom AEK-u, Bajević je 2004, takođe nakon skandiranja navijača, otišao u svlačionicu i podneo ostavku, i to još u prvom poluvremenu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 jul 2014, 21:27

Ajax je napisao/la:Niko nema pravo da priča protiv mene i ocenjuje moj rad"
Nije moguce ??? Neko sa zapada pocne da se dere " Dusane odlazi" i covek uze stvari sa klupe, ustade i ode u svlacionicu . U tom trenutku smo gubili 0-3 na marakani od Vojvodine. Uglavnom nije tema Zvezda nego potencijalni selektor a mozete vi bolje resenje od Bajevica pronaci. ;) Nek se ne naljute Mostarci i moj drug @ Stevie.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 jul 2014, 21:28

Cirova izjava na hrvatskom portalu. Nije se odnosila na Susica vec vjerovatno vise na Kovaca, ali u savakom slucaju se moze i prepisati kao velika mudrost vjecnog komedijasa.

"Ako trener ne zna, možeš ga jeb.t', možeš ga jeb.t' ako ne zna". :D

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 jul 2014, 21:31

Tribalian je napisao/la:
Nije moguce ??? Neko sa zapada pocne da se dere " Dusane odlazi" i covek uze stvari sa klupe, ustade i ode u svlacionicu . U tom trenutku smo gubili 0-3 na marakani od Vojvodine. Uglavnom nije tema Zvezda nego potencijalni selektor a mozete vi bolje resenje od Bajevica pronaci. ;) Nek se ne naljute Mostarci i moj drug @ Stevie.
Ajde koju kako si vidio Prosineckog na vasoj klupi, iako delije kad krenu Dusku je jedino to i preostalo i po tome je jedinstven. Tko zna sta ste sve vi spominjali. Trebalo bi ovo lijecenje probati sa Susicem :D
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 07 jul 2014, 21:33, ukupno mijenjano 2 puta.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jul 2014, 21:32

dubrovnik je napisao/la:Cirova izjava na hrvatskom portalu. Nije se odnosila na Susica vec vjerovatno vise na Kovaca, ali u savakom slucaju se moze i prepisati kao velika mudrost vjecnog komedijasa.

CIRINA ne CIROVA.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jul 2014, 21:34

Tribalian je napisao/la:
Nemozemo jaro bolje pronaci. Ili on ili Pape. Traze se "jeftini" selektori. A tu nema nijedan dokazan. Sve pocetnici. Bajevic je najbolji od svih. A on je jeftiniji vjerovatno zato jer jako dugo nije vodio nijedan klub. Slazem se da je daleko on od idealnog trenera. Igra 3-5-2. Igra mnogo defanzivniji fudbal koji nama ne lezi. Nikad nije vodio reprezentaciju itd. Ali i Pape ima svojih mana itekako. A mogao je sve to popravit sa dobrim igrama na SP. Tada bi ga obozavalo 95% pravih navijaca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 jul 2014, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 jul 2014, 21:37

Ajax je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Cirova izjava na hrvatskom portalu. Nije se odnosila na Susica vec vjerovatno vise na Kovaca, ali u savakom slucaju se moze i prepisati kao velika mudrost vjecnog komedijasa.

CIRINA ne CIROVA.
Mozda kod tebe u mene kazu Mujova ne Mujina. Valjda ne moramo isto i pisati.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jul 2014, 21:39

dubrovnik je napisao/la:
Salim se ne zamjeri, samo opusteno. !! :thumbup: :thumbup:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 jul 2014, 21:42

dubrovnik je napisao/la:
Ajde koju kako si vidio Prosineckog na vasoj klupi, iako delije kad krenu Dusku je jedino to i preostalo i po tome je jedinstven. Tko zna sta ste sve vi spominjali. Trebalo bi ovo lijecenje probati sa Susicem :D
Da je kojim slucajem Robert Prosinecki kandidat za selektora BIH ja bih :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Moram da se vratim na Bajevica, on je na klupi Zvezde nasledio Waltera Zengu s kojim smo mi uzeli duplu krunu i igrali Ligu Evrope. Sa Bajevicem smo iz qval. za LS ispali od Milana , i to bas u onoj sezoni kad je Juve izbacen iz calcia a ovi ne. Niko njemu rec nije rekao zbog toga, sta da se prigovori ??? Ali onda iz tih kvalifikacija mi ispadamo u qval. za LE , igramo dvomec sa Slovanom iz Libereca , a u tom trenutku mi imamo duplo jaci sastav od njih , i gubimo i tamo na marakani 1-2, onda se nesto traljavo vucemo kroz prvenstvo , usput nam Partizan daje po 4 gola i tako... Misljenja sam da Bajevic nema sta da trazi u reprezentaciji BIH .

A kad je u pitanju Robert Prosinecki , to je vec nesto drugo, on bi bio pravo resenje, ako meni ne verujete pitajte Avrama Granta. ;)

@Ajax, ako mora da se bira izmedju Bajevica i Susica, onda Susic bez dvoumljenja.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 jul 2014, 21:42

Ajax je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Salim se ne zamjeri, samo opusteno. !! :thumbup: :thumbup:
Ti si pametan momak pa ti i ne zamjeram. Onim kojima zamjeram ili ne odgovaram ili stavim na ignore. :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jul 2014, 21:47

dubrovnik je napisao/la:
Ti si pametan momak pa ti i ne zamjeram. Onim kojima zamjeram ili ne odgovaram ili stavim na ignore. :D
Neznam jesam li bas pametan. Ali znam da nam je vecini ljudi na ovom forumu cilj isti. I onima koji hvale Papeta i onima koji ga kritikuju. A to je uspjeh reprezentacije. Nazalost uvjek neki manji problem iskrsne. A kad ga nema mi zaigramo sa losom taktikom. Steta sta da ti kazem. Treba se uzdati u nove kvalifikacije i mozda bude bolje :bih: :bih: . Naravno treba nastaviti kritikovati Papeta kada on to zasluzi. A nazalost radi puno gresaka i daje ljudima materijala za kritiku.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 jul 2014, 21:52

Ajax je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Neznam jesam li bas pametan. Ali znam da nam je vecini ljudi na ovom forumu cilj isti. I onima koji hvale Papeta i onima koji ga kritikuju. A to je uspjeh reprezentacije. Nazalost uvjek neki manji problem iskrsne. A kad ga nema mi zaigramo sa losom taktikom. Steta sta da ti kazem. Treba se uzdati u nove kvalifikacije i mozda bude bolje :bih: :bih: . Naravno treba nastaviti kritikovati Papeta kada on to zasluzi. A nazalost radi puno gresaka i daje ljudima materijala za kritiku.
Svaka cast ja necu vise ucestvovati kao navijac u poslu sa Susicem, mislim uvjek cu biti simpatizer repke to mi ni on ne moze ukrasti. Ali nesto vise od toga ne. Ne zelim ucestvovati u cirkusu u Zenici kad pocnu zvizdanja, gledat germaniju i placati put za to. Ima tv pomalo i bez puno ljutnje. Dosta mi je da gubim jos 2 godine da me nebitna persona ljuti u zivotu. Ko got zeli neka nastavi. Ja cu se vise okrenut kosarci i rukometu.

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 07 jul 2014, 23:25

drummer je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:@teferic

Duguje Bosni samo jedno a to duguje i svakom drugom potencionalnom poslodavcu a to je istina. Mogao je samo reci da nemamo novaca za njega i da nas gleda isto kao i Turski klub kojeg ide trenirati. A ne prosipati filozofiju o moranju pozivanja igraca po krvnim zrncima i opasnosti od toga. Kakve su to poruke i cemu. Sipa nam sol na ranu i uzdize se iznad svega. Nemam nikakvo pravo da se usporedjujem sa Vahom ali rodjen sam u drugoj drzavi ali nikad ne bi na ovaj nacin svoju domovinu ponizavao. Nije mi ljudski nekako. A oni sto sve Hercegovce stavljaju u isti lonac u postovima iznad sa ovim objasnjavaju zasto brane Susica. I neka im je na cast. Nista vise.
Omalovazava i prica potcjenjivacki o Bosni i Hercegovini,to mi se najvise gadi.Kao on je iznad toga,velicina.On je .urac obicni.
Znamo mi kakva je situacija i vecina nas bi rado da je drugacije.
Ali to je nasa zemlja,kakva je takva je,mi je volimo i druge nemamo niti je zelimo.
Ne znam, ja mislim da time nije rekao ništa što ne stoji. Pogotovo nisam osjetio neko potcjenjivanje i omalovažavanje. Znamo svi s kakvim se **** borio svaki selektor koji je došao na tu poziciju (slično ko što se i sam Vaha borio dok je bio u Dinamu). Što kažeš, naša je zemlja, druge nemamo, al nećemo se sad pravit' ludi.

A to šta neki o Hercegovcima pričaju i nazivaju kojekakvim imenima, ne bih komentarisao. Ponijeli su iz kuće šta su ponijeli, njima na obraz.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan i 25 gostiju.