nasa mostarska legenda

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Omalovazava i prica potcjenjivacki o Bosni i Hercegovini,to mi se najvise gadi.Kao on je iznad toga,velicina.On je .urac obicni.dubrovnik je napisao/la:@teferic
Hercegovac je i po regionalnoj osnovi bi ga ja trebao braniti ali moj mozak ne radi tako.
Duguje Bosni samo jedno a to duguje i svakom drugom potencionalnom poslodavcu a to je istina. Mogao je samo reci da nemamo novaca za njega i da nas gleda isto kao i Turski klub kojeg ide trenirati. A ne prosipati filozofiju o moranju pozivanja igraca po krvnim zrncima i opasnosti od toga. Kakve su to poruke i cemu. Sipa nam sol na ranu i uzdize se iznad svega. Nemam nikakvo pravo da se usporedjujem sa Vahom ali rodjen sam u drugoj drzavi ali nikad ne bi na ovaj nacin svoju domovinu ponizavao. Nije mi ljudski nekako. A oni sto sve Hercegovce stavljaju u isti lonac u postovima iznad sa ovim objasnjavaju zasto brane Susica. I neka im je na cast. Nista vise.
I neko mu dobaci sa tribina nesto sto mu se ne svidja i on napusti teren i tacka.brazzo je napisao/la:Dusan Bajevic i tacka
Bajević: Ne dozvoljavam da me psujuTribalian je napisao/la:I neko mu dobaci sa tribina nesto sto mu se ne svidja i on napusti teren i tacka.brazzo je napisao/la:Dusan Bajevic i tacka
Nije moguce ??? Neko sa zapada pocne da se dere " Dusane odlazi" i covek uze stvari sa klupe, ustade i ode u svlacionicu . U tom trenutku smo gubili 0-3 na marakani od Vojvodine. Uglavnom nije tema Zvezda nego potencijalni selektor a mozete vi bolje resenje od Bajevica pronaci.Ajax je napisao/la:Niko nema pravo da priča protiv mene i ocenjuje moj rad"
Ajde koju kako si vidio Prosineckog na vasoj klupi, iako delije kad krenu Dusku je jedino to i preostalo i po tome je jedinstven. Tko zna sta ste sve vi spominjali. Trebalo bi ovo lijecenje probati sa SusicemTribalian je napisao/la:Nije moguce ??? Neko sa zapada pocne da se dere " Dusane odlazi" i covek uze stvari sa klupe, ustade i ode u svlacionicu . U tom trenutku smo gubili 0-3 na marakani od Vojvodine. Uglavnom nije tema Zvezda nego potencijalni selektor a mozete vi bolje resenje od Bajevica pronaci.Ajax je napisao/la:Niko nema pravo da priča protiv mene i ocenjuje moj rad"Nek se ne naljute Mostarci i moj drug @ Stevie.
CIRINA ne CIROVA.dubrovnik je napisao/la:Cirova izjava na hrvatskom portalu. Nije se odnosila na Susica vec vjerovatno vise na Kovaca, ali u savakom slucaju se moze i prepisati kao velika mudrost vjecnog komedijasa.
"Ako trener ne zna, možeš ga jeb.t', možeš ga jeb.t' ako ne zna".
Nemozemo jaro bolje pronaci. Ili on ili Pape. Traze se "jeftini" selektori. A tu nema nijedan dokazan. Sve pocetnici. Bajevic je najbolji od svih. A on je jeftiniji vjerovatno zato jer jako dugo nije vodio nijedan klub. Slazem se da je daleko on od idealnog trenera. Igra 3-5-2. Igra mnogo defanzivniji fudbal koji nama ne lezi. Nikad nije vodio reprezentaciju itd. Ali i Pape ima svojih mana itekako. A mogao je sve to popravit sa dobrim igrama na SP. Tada bi ga obozavalo 95% pravih navijaca.Tribalian je napisao/la:Nije moguce ??? Neko sa zapada pocne da se dere " Dusane odlazi" i covek uze stvari sa klupe, ustade i ode u svlacionicu . U tom trenutku smo gubili 0-3 na marakani od Vojvodine. Uglavnom nije tema Zvezda nego potencijalni selektor a mozete vi bolje resenje od Bajevica pronaci.Ajax je napisao/la:Niko nema pravo da priča protiv mene i ocenjuje moj rad"Nek se ne naljute Mostarci i moj drug @ Stevie.
Mozda kod tebe u mene kazu Mujova ne Mujina. Valjda ne moramo isto i pisati.Ajax je napisao/la:CIRINA ne CIROVA.dubrovnik je napisao/la:Cirova izjava na hrvatskom portalu. Nije se odnosila na Susica vec vjerovatno vise na Kovaca, ali u savakom slucaju se moze i prepisati kao velika mudrost vjecnog komedijasa.
"Ako trener ne zna, možeš ga jeb.t', možeš ga jeb.t' ako ne zna".
Salim se ne zamjeri, samo opusteno. !!dubrovnik je napisao/la:
Mozda kod tebe u mene kazu Mujova ne Mujina. Valjda ne moramo isto i pisati.
Da je kojim slucajem Robert Prosinecki kandidat za selektora BIH ja bihdubrovnik je napisao/la:
Ajde koju kako si vidio Prosineckog na vasoj klupi, iako delije kad krenu Dusku je jedino to i preostalo i po tome je jedinstven. Tko zna sta ste sve vi spominjali. Trebalo bi ovo lijecenje probati sa Susicem
Ti si pametan momak pa ti i ne zamjeram. Onim kojima zamjeram ili ne odgovaram ili stavim na ignore.Ajax je napisao/la:Salim se ne zamjeri, samo opusteno. !!dubrovnik je napisao/la:
Mozda kod tebe u mene kazu Mujova ne Mujina. Valjda ne moramo isto i pisati.![]()
Neznam jesam li bas pametan. Ali znam da nam je vecini ljudi na ovom forumu cilj isti. I onima koji hvale Papeta i onima koji ga kritikuju. A to je uspjeh reprezentacije. Nazalost uvjek neki manji problem iskrsne. A kad ga nema mi zaigramo sa losom taktikom. Steta sta da ti kazem. Treba se uzdati u nove kvalifikacije i mozda bude boljedubrovnik je napisao/la:
Ti si pametan momak pa ti i ne zamjeram. Onim kojima zamjeram ili ne odgovaram ili stavim na ignore.
Svaka cast ja necu vise ucestvovati kao navijac u poslu sa Susicem, mislim uvjek cu biti simpatizer repke to mi ni on ne moze ukrasti. Ali nesto vise od toga ne. Ne zelim ucestvovati u cirkusu u Zenici kad pocnu zvizdanja, gledat germaniju i placati put za to. Ima tv pomalo i bez puno ljutnje. Dosta mi je da gubim jos 2 godine da me nebitna persona ljuti u zivotu. Ko got zeli neka nastavi. Ja cu se vise okrenut kosarci i rukometu.Ajax je napisao/la:Neznam jesam li bas pametan. Ali znam da nam je vecini ljudi na ovom forumu cilj isti. I onima koji hvale Papeta i onima koji ga kritikuju. A to je uspjeh reprezentacije. Nazalost uvjek neki manji problem iskrsne. A kad ga nema mi zaigramo sa losom taktikom. Steta sta da ti kazem. Treba se uzdati u nove kvalifikacije i mozda bude boljedubrovnik je napisao/la:
Ti si pametan momak pa ti i ne zamjeram. Onim kojima zamjeram ili ne odgovaram ili stavim na ignore.![]()
. Naravno treba nastaviti kritikovati Papeta kada on to zasluzi. A nazalost radi puno gresaka i daje ljudima materijala za kritiku.
Ne znam, ja mislim da time nije rekao ništa što ne stoji. Pogotovo nisam osjetio neko potcjenjivanje i omalovažavanje. Znamo svi s kakvim se **** borio svaki selektor koji je došao na tu poziciju (slično ko što se i sam Vaha borio dok je bio u Dinamu). Što kažeš, naša je zemlja, druge nemamo, al nećemo se sad pravit' ludi.drummer je napisao/la:Omalovazava i prica potcjenjivacki o Bosni i Hercegovini,to mi se najvise gadi.Kao on je iznad toga,velicina.On je .urac obicni.dubrovnik je napisao/la:@teferic
Hercegovac je i po regionalnoj osnovi bi ga ja trebao braniti ali moj mozak ne radi tako.
Duguje Bosni samo jedno a to duguje i svakom drugom potencionalnom poslodavcu a to je istina. Mogao je samo reci da nemamo novaca za njega i da nas gleda isto kao i Turski klub kojeg ide trenirati. A ne prosipati filozofiju o moranju pozivanja igraca po krvnim zrncima i opasnosti od toga. Kakve su to poruke i cemu. Sipa nam sol na ranu i uzdize se iznad svega. Nemam nikakvo pravo da se usporedjujem sa Vahom ali rodjen sam u drugoj drzavi ali nikad ne bi na ovaj nacin svoju domovinu ponizavao. Nije mi ljudski nekako. A oni sto sve Hercegovce stavljaju u isti lonac u postovima iznad sa ovim objasnjavaju zasto brane Susica. I neka im je na cast. Nista vise.
Znamo mi kakva je situacija i vecina nas bi rado da je drugacije.
Ali to je nasa zemlja,kakva je takva je,mi je volimo i druge nemamo niti je zelimo.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Proximic i 24 gosta.