FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sto se sudija tice bolje da su na vasoj strani nego na nasoj,a valjda mozes skontati i zasto su nam u dvije gostujuce tekme sudije iz BL!
- slani grad
- Kontakt:
opet neka urota RS protiv mrskog glavnog grada...manite se socijale...zna se da uvijek pravite teren za poraz..ako dobijete...odlicno...ako izgubite...te sudije iz BL te gruba igra domacina te ovo te onoanonimus je napisao/la:Sto se sudija tice bolje da su na vasoj strani nego na nasoj,a valjda mozes skontati i zasto su nam u dvije gostujuce tekme sudije iz BL!
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ako vam je nas auprava rekla da vas ulazi 150 onda se mozda tako i bude 
Nadam se da ovdje ima jos onih koji pamte utakmicu Sloboda-Sarajevo 1999 godine kada je zavrseno 0:0...U toj utakmici nas nije ni bilo organizovano, mada nas se skupilo iza stadiona 1000+.Nasa uprava je izdala naredjenje specijalcima da samo 100 odabrnaih navijaca mogu uci na tadasnje clanske kartice koje smo mi posjedovali, a ostali ne mogu ulaziti organizovano na tu utakmicu:)....Naravno ni tih 100 navijaca nije prihvatio taj uslov i mi smo bili odsutni sa te utakmice izmedju Slobode i Sarajeva...vjerovatno se i neke horde mogu prisjetiti, jer je to jedina utakmica izmedju ove dvije ekipe gdje fukare organizovano nisu prisustvovale

Nadam se da ovdje ima jos onih koji pamte utakmicu Sloboda-Sarajevo 1999 godine kada je zavrseno 0:0...U toj utakmici nas nije ni bilo organizovano, mada nas se skupilo iza stadiona 1000+.Nasa uprava je izdala naredjenje specijalcima da samo 100 odabrnaih navijaca mogu uci na tadasnje clanske kartice koje smo mi posjedovali, a ostali ne mogu ulaziti organizovano na tu utakmicu:)....Naravno ni tih 100 navijaca nije prihvatio taj uslov i mi smo bili odsutni sa te utakmice izmedju Slobode i Sarajeva...vjerovatno se i neke horde mogu prisjetiti, jer je to jedina utakmica izmedju ove dvije ekipe gdje fukare organizovano nisu prisustvovale
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 26 feb 2010, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne pravimo mi nikakav alibi,sjeti se oopsajda protiv Zrinjskog,pa isto penal protiv njih,a kakvo je ostalim ekipama na Kosevu sudjenje,znam da bi volio da ti se Slobodi svugdje sudi kao kod nas,i da su uslovi za igru kao kod nas bolje bi bilo svima!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne treba traziti opravdanje u sudiji. Taj isti sudi jos mnogim drugim klubovima koji se bore za titulu, tako da niste vi jedini.anonimus je napisao/la:Sto se sudija tice bolje da su na vasoj strani nego na nasoj,a valjda mozes skontati i zasto su nam u dvije gostujuce tekme sudije iz BL!
Vidjeces kad slijedece sedmice pocnu se zaliti navijaci Zelje, Veleza da im sudi covjek za kojeg smatraju da ce ih ostetiti. Tako ti je to kod nas, svako se boji sa svoju guzicu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Eh dobro je rekao anonimus,sudije ce ih zezat jer su iz BL,a znamo da je Sarajevo zadnju dobili u BL koliko se sjecam 0:1,sad ce im se sudije osvetit
ma sutra stadion pun,navijaci ce doci uinat upravi,samo da podrze igrace.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- slani grad
- Kontakt:
nismo ni mi neke postenjacine strasne...al ti se kunem a ti vjeruj ili ne da je recimo u zadnjih 10 gostovanja Slobode sirom BiH najmanje na 2 tekme tako ofirno svirano da su se zajedno sa nama i domacini smijali ovoj nasoj miki maus ligi...hocu da ti kazem da niste samo vi poderani...anonimus je napisao/la:Ne pravimo mi nikakav alibi,sjeti se oopsajda protiv Zrinjskog,pa isto penal protiv njih,a kakvo je ostalim ekipama na Kosevu sudjenje,znam da bi volio da ti se Slobodi svugdje sudi kao kod nas,i da su uslovi za igru kao kod nas bolje bi bilo svima!
Sutra samo hrabro uci u mec,i igrat pametno,a na kombinacija nabi pa ko ufati,hocu dodavanja i akcije a ne onaj ragbi 

Nismo naravno samo mi pokradeni,al jesmo ofirno pokradeni i to je bio prenos jos! Fazone je sto neko kaze zalice se Zeljo,Sloboda i ostali na sudije to tako i treba da bude,al kod nas se niko ni nezali jer imamo debile u upravi!
- sarajlija89
- Kontakt:
omerbavarac je napisao/la:Ne treba traziti opravdanje u sudiji. Taj isti sudi jos mnogim drugim klubovima koji se bore za titulu, tako da niste vi jedini.anonimus je napisao/la:Sto se sudija tice bolje da su na vasoj strani nego na nasoj,a valjda mozes skontati i zasto su nam u dvije gostujuce tekme sudije iz BL!
Vidjeces kad slijedece sedmice pocnu se zaliti navijaci Zelje, Veleza da im sudi covjek za kojeg smatraju da ce ih ostetiti. Tako ti je to kod nas, svako se boji sa svoju guzicu.
nadamo se da grijesimo..al dva gostovanja sudije iz bl,iz grada jednog od dva konkurenta za titulu.....sumnjivo da ne moze bit sumnjivije i uz to na kosevu protiv modrice sudi nam skakic....a zna se sta nam je taj majmun radio svaku tekmu koju je sudio.....cak smo trazili da taj majmun nikad ne sudi kad nas klub igra..al ipak je ovo bih....i zato se sa razlogom bojimo sudija....mi smo najbolja ekipa u drzavi ja sam oduvijek govorio,iako se gleda kvalitet sigurno cemo bit prvaci...samo to kod nas nije mjerilo...sutra uz fer sudjenje nek bolji pobjedi i cestitacemo

ko se ovog jos ne sjeca????
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
E gledao sam mec sa Zrinjskim i moram priznat da sam se skroz iznervirao zbog onog kvazi sudjenja.Debili ima u nasoj upravi pogotov glavonja Sabovic,njemu je najteze,uzeli su mu mrezu za ogradjivanje a nisu platili,propast ce Gipromanonimus je napisao/la:Nismo naravno samo mi pokradeni,al jesmo ofirno pokradeni i to je bio prenos jos! Fazone je sto neko kaze zalice se Zeljo,Sloboda i ostali na sudije to tako i treba da bude,al kod nas se niko ni nezali jer imamo debile u upravi!

A sjecali se neko najofirnijeg penala u historiji koji nam je sviram u Mostaru!
Kad se ovog sjetim
tekma protiv Sarajeva
[youtube][/youtube]
PODRZIMO IGRACE,A NE UPRAVU !!!

[youtube][/youtube]
PODRZIMO IGRACE,A NE UPRAVU !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
anonimus je napisao/la:A sjecali se neko najofirnijeg penala u historiji koji nam je sviram u Mostaru!
ma care ja o sudjenju necu da pricam jer znam da je to ubjedljivo ispod nivoa i onog loseg fudbala koji se prikazuje na nasim terenima.
Samo u vrijeme Pusine odnosno velikog Pitara i drota

Jedino pozitivno sto mogu reci , a to je ono cuveno finale kupa na kosevu izmedju Slobode i Sarajeva.Glavni sudija te utakmice bio je Calija i drugi pomocni bio je iz Sarajevo, ali ti ljudi za divno cudo odsudili su utakmicu bez greske.Nemam primjedbe na onu utkamicu nesretno smo porazeni u 119 minuti utakmice golom Granova.Kada smo culi da ce Calija biti glavni sudac biti iz Sarajeva svasta nam je padalo na pamet, ali on je odradio posao na nacin profesijonalnog sudije i ja mu skidam kapu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- sarajlija89
- Kontakt:
kad se vec sjecamo tih utakmica...jel se sjecate sarajevo-sloboda na kosevu 2000 neke...kad je grad prekino tekmu..kod rezultata 0-1 za slobodu...igralo se 15 minuta..i onda taj grad koji nas je spasio
slaoboda vodila i imala jos dvije sto posto sanse..kakvu su kontru imali jbt
al eto..ponovila se tekma i mi dobili 2-1....
nije vala bilo nekih ljepotica da se sjecamo,uvijek tvrde tekme..a pamtim jos i 1-3 cini mi se kad smo dobili na tusnju..matko ili ko vec zabio gol

nije vala bilo nekih ljepotica da se sjecamo,uvijek tvrde tekme..a pamtim jos i 1-3 cini mi se kad smo dobili na tusnju..matko ili ko vec zabio gol
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
- Kontakt:
okreceslani grad je napisao/la:sto ako bude VASA u blizini..inace i TZ ima specijalu koja je po svemu identicna VASOJ jer sam i jedne i druge dobro upoznao i svjet se ne okrece oko SA...anonimus je napisao/la:Vratit ih nece eto toliko samo! Sto se napada tice mislim da nebi bilo pametno ni sa vase ni sa nase strane ako nasa specijalna bude na tribini ili u blizini!harry_90 je napisao/la:Znaci pustice vas samo 150 i nijedan vise,nema nikakvih sansi da vas udje vise na tribine i ne vidim razlog zasto se pise doce vas vise,doce al ce ih vratit
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:kad se vec sjecamo tih utakmica...jel se sjecate sarajevo-sloboda na kosevu 2000 neke...kad je grad prekino tekmu..kod rezultata 0-1 za slobodu...igralo se 15 minuta..i onda taj grad koji nas je spasioslaoboda vodila i imala jos dvije sto posto sanse..kakvu su kontru imali jbt
al eto..ponovila se tekma i mi dobili 2-1....
kako se necu covjece

Ja se sijecam dobro utkamice SARAJEVO-SLOBODA 4:0 to je bila isto tmao negdje 1998 to je bilo odmah nakon onog incidenta u tz.Tad znam da nama nisu dozvoljavali da idemo na gostovanje u Sa kao tad se ocekivalo da bi mogli se ponoviti nesto slicno i nismo bili omoguceni da putujemo organizovano.
Nas 12 smo nasli 2 auta od toga je bio jedan pasat tasista ako mi vjerujete u to auto se natrpalo 7 ljudi

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
jel "fukare" jos bojkotuje ili se vracate na tribinu...?
smrt fasizmu sloboda - sarajevo 2:0

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- slani grad
- Kontakt:
bojkot...19TM87 je napisao/la:jel "fukare" jos bojkotuje ili se vracate na tribinu...?
- marseille_unique
- Kontakt:
vidim se na ovom klipu sto si postavio u crvenoj majici i suncanim calama ovo je bilo na slatini u kavezu kada smo isli kroz grad a krenuli sa trga slobode hehe lijepa sijecanja
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.