Anel Alibašić potpisuje za Zvijezdu: Željo je veliko iskustvo za mene, ali želim igrati
Prije dvije sezone u dresu kalesijskog kluba zablistao je mladi Anel Alibašić, koji je u prije godinu dana otišao na probu u sarajevsski Željezničar, gdje je oduševio stručni štab na čelu sa tadašnjim trenerom, Amarom Osimom. Alibašiću je ponuđen i ugovor sa bh. prvakom, ali zbog povrede koljena talentovani fudbaler se vratio u kalesijski klub gdje je odigrao još jendu polusezonu.
Ipak, u januaru ove godine, na poziv Amara Osima, Alibašić ponovo dolazi u Željezničar. U drugom dijelu sezone 2013/2014 nije dobivao mnogo prilike za igru, ali je veći dio priprema za sezonu 2014/2015 ponovo odradio u ekipi sa Grbavice.
20-godišnji Anel Alibašić želi igrati, pa je prije prvenstva potražio klub u kojem će imati veću minutažu. Zvijezda iz Gradačca je proteklih sezone standardni član elitnog razreda bh. fudbala, te ekipa koja je proteklih godina u prvi plan izbacila veliki broj mladih igrača.
Anel Alibašić proteklih dana trenira u Gradačcu, a u ponedjeljak (7.jula) će potpisati jednogodišnji ugovor sa FK Zvijezda Gradačac.
“U najboljim sam godinama za jednog fudbalera i svakako da želim igrati. Zvijezda je odlična ekipa, a na meni je da nametnem kako bi izborio mjesto u ekipi. Željo je za jedno veliko iskustvo koje će mi sigurno pomoći u daljnoj karijeri. U novom klubu sam odlično primljen i zadovoljan sam uslovima koje su mi ponudili. Zvijezda je ambiciozan kolektiv koji će sigurno u sezoni 2014/2015 biti u gornjem dijelu premijelrigaške tabele. Nadam se da ću igrati važnu ulogu u ovom klubu” – govori 20-godišnji Anel Alibašić.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Re: Odg: FK Željezničar
nadam se brateSarajlijaTM je napisao/la:Mislim da ce ubrzo nasi pesimisti i euforicne kone biti razočarani...

-
- Kontakt:
Sta nam se to spremasonik24 je napisao/la:nadam se brateSarajlijaTM je napisao/la:Mislim da ce ubrzo nasi pesimisti i euforicne kone biti razočarani...

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
-
- Kontakt:
Trebali smo možda malo ranije otiću kod Crnogoraca, vrijeme možda bude presudno, isu naši igrali mnogo po takvom vremenu, ali eto već neko napisa da će vrijeme približno idealnom biti tako da samo lagano 0-2 hladno uzimamo.
Grbavica naš je Hram!!!
bit ce gusto, bit ce 0:2RiverPlate je napisao/la:Trebali smo možda malo ranije otiću kod Crnogoraca, vrijeme možda bude presudno, isu naši igrali mnogo po takvom vremenu, ali eto već neko napisa da će vrijeme približno idealnom biti tako da samo lagano 0-2 hladno uzimamo.

ma nek nije potpisao ja volim sto nije. al mislim oko vracanja duga da se mozda to moglo jer kad-tad ce doci na naplatupile87 je napisao/la:Selimovic je htio da mu se isplati dug da bi potpisao novi ugovor!MrRiccoli je napisao/la:razumijem pitare, al ne razumijem vas koji im odgovarate...
sto se tice duga prema Selimovicu svako je iole znao da mu imamo duzni al nismo znali da je u pitanju 50.000 KM... svako ce svoje naplatiti kad tad, al mozda ne bi bilo lose da su pokusali dogovoriti sa covjekom da mu vracaju nezz u nekim mjesecnim ratama ili nesto mada opet znaju oni bolje kako i sta moze...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- BlueForever87
- Kontakt:
Podhitno sa dva napadača početi.. ništa taktizirati, samo napasti hrabro i rezultat je tu...
HARIS SELMAN - ČATA, nek ti je laka zemlja bosanska!
Pa-pa-paranoja
Pa-pa-paranoja
-
- Kontakt:
Kako brate kad mi imamo samo jednog, jedino da ga kloniramoBlueForever87 je napisao/la:Podhitno sa dva napadača početi.. ništa taktizirati, samo napasti hrabro i rezultat je tu...

Liverpool !
Liverpool !
Slazem se sa tobom. Bez puno komplikovanja i nelih taktika nego sve karte u napada. U prosloj utakmici se vidjelo da se moze proci do gola a sa dvojicom u spicu ne bi trebali brinuti za prolaz daljeBlueForever87 je napisao/la:Podhitno sa dva napadača početi.. ništa taktizirati, samo napasti hrabro i rezultat je tu...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1921
- BlueForever87
- Kontakt:
Nedo Turković i iza njega Rijad Bajićmukitmovac je napisao/la:Kako brate kad mi imamo samo jednog, jedino da ga kloniramoBlueForever87 je napisao/la:Podhitno sa dva napadača početi.. ništa taktizirati, samo napasti hrabro i rezultat je tu...
Pa-pa-paranoja
Pa-pa-paranoja
-
- Kontakt:
Ma ne moze Bajic tesko, ista ce ekipa igrati revansBlueForever87 je napisao/la:Nedo Turković i iza njega Rijad Bajićmukitmovac je napisao/la:Kako brate kad mi imamo samo jednog, jedino da ga kloniramoBlueForever87 je napisao/la:Podhitno sa dva napadača početi.. ništa taktizirati, samo napasti hrabro i rezultat je tu...
Liverpool !
Liverpool !
pa to nisu dva napadaca.BlueForever87 je napisao/la:Nedo Turković i iza njega Rijad Bajićmukitmovac je napisao/la:Kako brate kad mi imamo samo jednog, jedino da ga kloniramoBlueForever87 je napisao/la:Podhitno sa dva napadača početi.. ništa taktizirati, samo napasti hrabro i rezultat je tu...
- BlueForever87
- Kontakt:
[/quote]
pa to nisu dva napadaca.[/quote]
Jesu, samo što je Nedo klasični napadač i istureniji je...
pa to nisu dva napadaca.[/quote]
Jesu, samo što je Nedo klasični napadač i istureniji je...
Pa-pa-paranoja
Pa-pa-paranoja
pa to nisu dva napadaca.[/quote]BlueForever87 je napisao/la:
Jesu, samo što je Nedo klasični napadač i istureniji je...[/quote]
kako ce krilo igrati igrati spica i jos gore poluspica. de skontaj se.
kako mi rece "vea" poslije evrope napustit ce jos 2 ili 3 igraca zelju,necu o imenima a rekao je o kome se radi.ista situacija je i sa njima kao i sa "veom"
-
- Kontakt:
dobro jutro kolumbopastore je napisao/la:kako mi rece "vea" poslije evrope napustit ce jos 2 ili 3 igraca zelju,necu o imenima a rekao je o kome se radi.ista situacija je i sa njima kao i sa "veom"
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Pocelo je pocelo. Sta ja juce najavih? 
Nista je ovo sta ce biti u novembru i decembru, a pogotovo u maju slijedece godine
Kad bih rekao da mi vas je zao, lagao bih

Nista je ovo sta ce biti u novembru i decembru, a pogotovo u maju slijedece godine

-
- Kontakt:
raspadamo se

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Veze ti nemas ljakane.pisac je napisao/la:Pocelo je pocelo. Sta ja juce najavih?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Mozda aldin ima rijesenje ???
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921, zeljovolimte i 32 gosta.