RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

el-fighter
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la el-fighter » 07 jul 2014, 15:48

Vlada kralj ocekivano potpisao, ali na dvije godine :? Izgleda da do kraja karijere vise nece ici iz Veleza. :)

Sto se tice napadaca, mislim da ih vise nece dolaziti. U drugom dijelu prosle sezone smo igrali jako dobro i efikasno i bez klasicnog napadaca, jer je Sefko dosta lutao od pozicije do pozicije i prakticno igrao i krilo i napadaca. Popovic je taj "target man" koji ce igrati vecinu vremena, dok ce Mirza ulaziti sa klupe kada bude trebalo svjezine.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 07 jul 2014, 16:12

el-fighter je napisao/la:Vlada kralj ocekivano potpisao, ali na dvije godine :? Izgleda da do kraja karijere vise nece ici iz Veleza. :)

Sto se tice napadaca, mislim da ih vise nece dolaziti. U drugom dijelu prosle sezone smo igrali jako dobro i efikasno i bez klasicnog napadaca, jer je Sefko dosta lutao od pozicije do pozicije i prakticno igrao i krilo i napadaca. Popovic je taj "target man" koji ce igrati vecinu vremena, dok ce Mirza ulaziti sa klupe kada bude trebalo svjezine.

FORZA VELEZ

Pa s obzirom da je Vladi već 32 godine ovo je očekivani ugovor, (taman).

Ne bih se složio da nam ne treba napadač, ali eto, vidit ćemo je li čemu taj Popović.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 07 jul 2014, 16:31

NeverGiveUp je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Vlada kralj ocekivano potpisao, ali na dvije godine :? Izgleda da do kraja karijere vise nece ici iz Veleza. :)

FORZA VELEZ

Pa s obzirom da je Vladi već 32 godine ovo je očekivani ugovor, (taman).

Ne bih se složio da nam ne treba napadač, ali eto, vidit ćemo je li čemu taj Popović.
Mene je Pop zadovoljio u Širokom. Dva puta sebi namjesti situaciju za šut, jednom izbaci Anija 1v1 s golmanom ali sudija vidio neki ofsajd :? Također iz kornera jednom glavom sutirao pored gola, ma mislim da će biti ok napadač ...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 07 jul 2014, 16:36

Nikolić i Škahić potpisali ugovore

Radni ponedeljak u Veležu zaključen je sa još dva potpisa ugovora. Potpise na ugovore stavili su Marko Nikolić (25) i Ibrahim Škahić (21) .

Nikolić igra na poziciji veznog igrača i prošao je omladinske selekcije Crvene Zvezde. Za klub sa Marakane debitovao je sa 17 godina. Obzirom na veliku konkurenciju na Marakani, iskustvo je sticao u Napretku iz Kruševca, Sremu i Bežaniji iz Beograda. Prošlu sezonu nastupao je za Voždovac, člana Superlige Srbije.

Ibrahim Škahić je po svim statistikama i ocijenama stručnjaka najbolji igrač Prve lige Federacije BiH. Igra na poziciji stopera, ali podjednako dobro može igrati na desnom beku.

Nikolić je svoj debi u dresu Veleža upisao još jučer protiv Širokog, dok se Škahić danas priključio pripremama „Rođenih“.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 07 jul 2014, 16:38

drakensang je napisao/la:
Mene je Pop zadovoljio u Širokom. Dva puta sebi namjesti situaciju za šut, jednom izbaci Anija 1v1 s golmanom ali sudija vidio neki ofsajd :? Također iz kornera jednom glavom sutirao pored gola, ma mislim da će biti ok napadač ...

Drago mi je da je pozitivno krenuo kod nas jer nisam gledao tu utakmicu.
Niko sretniji od mene ako bude i najbolji pojedinac u Veležu.
Samo kažem, valjalo bi imati još jednog dobrog napadača, (Mirza je svoje šanse ispucao).

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 07 jul 2014, 16:42

vm22 je napisao/la:Nikolić i Škahić potpisali ugovore

Radni ponedeljak u Veležu zaključen je sa još dva potpisa ugovora. Potpise na ugovore stavili su Marko Nikolić (25) i Ibrahim Škahić (21) .

Nikolić igra na poziciji veznog igrača i prošao je omladinske selekcije Crvene Zvezde. Za klub sa Marakane debitovao je sa 17 godina. Obzirom na veliku konkurenciju na Marakani, iskustvo je sticao u Napretku iz Kruševca, Sremu i Bežaniji iz Beograda. Prošlu sezonu nastupao je za Voždovac, člana Superlige Srbije.

Ibrahim Škahić je po svim statistikama i ocijenama stručnjaka najbolji igrač Prve lige Federacije BiH. Igra na poziciji stopera, ali podjednako dobro može igrati na desnom beku.

Nikolić je svoj debi u dresu Veleža upisao još jučer protiv Širokog, dok se Škahić danas priključio pripremama „Rođenih“.
:opaopa: Zna li se jesu li ugovori na jednu il dvije godine?

Forza Velez!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 jul 2014, 16:42

Stigao opet :mrgreen:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 07 jul 2014, 16:43

Kadet91 je napisao/la: :opaopa: Zna li se jesu li ugovori na jednu il dvije godine?

Forza Velez!
Šta smo naučili iz prošlosti kada se u članku ne navodi trajanje potpisanog ugovora ? :mrgreen:

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 07 jul 2014, 16:47

Kadet91 je napisao/la: :opaopa: Zna li se jesu li ugovori na jednu il dvije godine?

Forza Velez!
Šta smo naučili iz prošlosti kada se u članku ne navodi trajanje potpisanog ugovora ? :mrgreen:
Godina? :lol: ma sve se nadam napisace neko dvije ..;) Ma dobro je i jedna, sve mi se cini bice zanimljiva sezona. :opaopa:

Forza Velez!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 07 jul 2014, 16:51

Kadet91 je napisao/la:

Forza Velez!
Godina? :lol: ma sve se nadam napisace neko dvije ..;) Ma dobro je i jedna, sve mi se cini bice zanimljiva sezona. :opaopa:

Forza Velez!

:thumbup: :mrgreen:

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 07 jul 2014, 16:51

Forza Velez!
Brato ti si izgleda neki veliki skeptik ili natezes protiv veleza jer dosada nisi napisao nista pozitivno ili si ona struja koja želi nešto drugo.Mislim da nema potrebe za ovim jer uprava I igrači to ne zaslužuju.Svaki komentaar je dobrodošao ali ti očigledno ne znas pohvalit dobar rad
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 07 jul 2014, 17:51

Naučili smo svašta ružnog, svašta podlog, svašta prevarantskog, svakakvih lažnih, pustih, iluzornih obećanja i da ne nabrajam, uglavnom sve u negativnom kontekstu. A L I!!! A L I!!! kanimo se pesimizma, kanimo se gledanja dlake u jajetu stavimo prošlost u prošlost, a svi zajedno okrenimo se nadam se uspješnoj, najboljoj poslijeratnoj sezoni.Ja bih lično najsretniji bio da potpisujemo ugovor sa našom djecom na najmanje 4 godine prije rata, ali prijatelju dragi razumi jednu stvar:ovo su ružno druga vremena, svim ovim godinama vlada pohlepa, podlost, laži, muvljaža i da ne nabrajam još milion ogavnijih stvari, nema više velikog čovjeka Josipa Jole Muse, nema više Sadija Ćemalovića i još mnogih drugih jako zaslužnih ljudi za prijeratni gigant od kluba kao što je bio naš Velež.Nema više ni Sokola, Aluminijski stanuje negdje drugo i sve druge uspješne prijeratne firme su propale, a bile su redovni donatori našeg kluba.Ne trebam podsjećati nikoga da smo krenuli sa jedne oranice, bez opreme, bez svih pehara, bez svih dokumenata i sa planirano uništenom i zapaljenom hisotrijom našeg kluba.Trebalo je istrpiti ispadanje iz ove jadne PL i 10 komada u Trebinju, i putešestvije po raznim gudurama za koje niko od nas nije čuo u našoj državi.Trebalo je istrpiti da svi miševi, svi bolesni umovi, svi najgori prijeratni klošari i bijednici ovog grada ižive se i izliječe svoje bolesne mozgove preko našeg kluba i sviju nas.Da ne dužim mislim da svi dobro znamo šta hoću da kažem, zato mogu reći svima koji su i mrvicu dali svih ovih godina dali za naš klub od Pike, Mute, Ćamila, Hase, Džubura ma da se ne ljute drugi svima njima veliko hvala što su u tom poganom vremenu na jedan način sa svima nama održali klub u životu i na životu jer su nam svi koje sam prije njih nabrojao namijenili samo jedno:
G A Š E NJ E N E S T A N A K I S M R T NAŠEG STARCA.
Hvala bogu svim ljudima i svima nama koji smo bolesnici našeg jedinog, najvoljenijeg za nas bez obzira koje mjesto zauzima najvećeg Veleža desilo se sasvim obrnuto.Mi smo isplivali, digli se i tek očekujem da se vinemo u nebeske visine gdje nam je i mjesto.Malo si me ubo sa ovim koliko je ugovor potpisan pa sam pod velikim emocijama od proljetne sezone te za mene odlično urađenog prelaznog roka naveo da ovo izbacim iz sebe.Nemoj mi zamjeriti, možda sam ja malo stariji od tebe pa osjećam da nemam puno vremena za čekat kad ćemo harat opet.Zato u ovom trenutku neću uopšte da gledam na koliko godina(nadam se da nije ispod godinu) hoću da gledam rapsodiju u crvenom, želim da gledam pun stadion zadovoljnih i sretnih crvenih navijača.Najvažnije je da su svi oni pod ugovorom pa na zimu ako bude jak interes za nekog od njih prodat ga, a od odštete opet kupiti 1-2 mlađih igrača iz regije plus nadam se i koje naše dijete izaći u Europu i od toga ćuknut koji euro e to je ta konstantnost koja nam fali, a koja je nadam se, želim vjerovat hoću biti optimist na dohvat ruke.Pozdrav svima, malo su me ponijele emocije, ali kako brato Pastrmka kaže haj bola oprostit ćemo ti.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 jul 2014, 17:55

Samo lijepe vijesti zadnjih dana. Idemo! :opaopa:
Kadar je dosta proširen, pojačavamo se u svim linijama.
Jako lijepo za vidjeti. Nadam se da ćemo nastaviti gdje smo
stali prošle sezone. Forza! :salut:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 jul 2014, 18:00

BMV22 je napisao/la:
Naučili smo svašta ružnog, svašta podlog, svašta prevarantskog, svakakvih lažnih, pustih, iluzornih obećanja i da ne nabrajam, uglavnom sve u negativnom kontekstu. A L I!!! A L I!!! kanimo se pesimizma, kanimo se gledanja dlake u jajetu stavimo prošlost u prošlost, a svi zajedno okrenimo se nadam se uspješnoj, najboljoj poslijeratnoj sezoni.Ja bih lično najsretniji bio da potpisujemo ugovor sa našom djecom na najmanje 4 godine prije rata, ali prijatelju dragi razumi jednu stvar:ovo su ružno druga vremena, svim ovim godinama vlada pohlepa, podlost, laži, muvljaža i da ne nabrajam još milion ogavnijih stvari, nema više velikog čovjeka Josipa Jole Muse, nema više Sadija Ćemalovića i još mnogih drugih jako zaslužnih ljudi za prijeratni gigant od kluba kao što je bio naš Velež.Nema više ni Sokola, Aluminijski stanuje negdje drugo i sve druge uspješne prijeratne firme su propale, a bile su redovni donatori našeg kluba.Ne trebam podsjećati nikoga da smo krenuli sa jedne oranice, bez opreme, bez svih pehara, bez svih dokumenata i sa planirano uništenom i zapaljenom hisotrijom našeg kluba.Trebalo je istrpiti ispadanje iz ove jadne PL i 10 komada u Trebinju, i putešestvije po raznim gudurama za koje niko od nas nije čuo u našoj državi.Trebalo je istrpiti da svi miševi, svi bolesni umovi, svi najgori prijeratni klošari i bijednici ovog grada ižive se i izliječe svoje bolesne mozgove preko našeg kluba i sviju nas.Da ne dužim mislim da svi dobro znamo šta hoću da kažem, zato mogu reći svima koji su i mrvicu dali svih ovih godina dali za naš klub od Pike, Mute, Ćamila, Hase, Džubura ma da se ne ljute drugi svima njima veliko hvala što su u tom poganom vremenu na jedan način sa svima nama održali klub u životu i na životu jer su nam svi koje sam prije njih nabrojao namijenili samo jedno:
G A Š E NJ E N E S T A N A K I S M R T NAŠEG STARCA.
Hvala bogu svim ljudima i svima nama koji smo bolesnici našeg jedinog, najvoljenijeg za nas bez obzira koje mjesto zauzima najvećeg Veleža desilo se sasvim obrnuto.Mi smo isplivali, digli se i tek očekujem da se vinemo u nebeske visine gdje nam je i mjesto.Malo si me ubo sa ovim koliko je ugovor potpisan pa sam pod velikim emocijama od proljetne sezone te za mene odlično urađenog prelaznog roka naveo da ovo izbacim iz sebe.Nemoj mi zamjeriti, možda sam ja malo stariji od tebe pa osjećam da nemam puno vremena za čekat kad ćemo harat opet.Zato u ovom trenutku neću uopšte da gledam na koliko godina(nadam se da nije ispod godinu) hoću da gledam rapsodiju u crvenom, želim da gledam pun stadion zadovoljnih i sretnih crvenih navijača.Najvažnije je da su svi oni pod ugovorom pa na zimu ako bude jak interes za nekog od njih prodat ga, a od odštete opet kupiti 1-2 mlađih igrača iz regije plus nadam se i koje naše dijete izaći u Europu i od toga ćuknut koji euro e to je ta konstantnost koja nam fali, a koja je nadam se, želim vjerovat hoću biti optimist na dohvat ruke.Pozdrav svima, malo su me ponijele emocije, ali kako brato Pastrmka kaže haj bola oprostit ćemo ti.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
BMV22 Nisu to samo tvoje emocije ima nas mnogo što se tako osjećamo,i vjerujem da će nam ova sezona donijeti ono što čekamo sve ove godine.Jer ovako kako radimo je neminovnost da budemo sve jači i jači.KO HOĆE SA NAMA HOĆE KO NEĆE I NE MORA.AVANTI ROĐENI
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 07 jul 2014, 18:07

Sretno Rodjeni u sezoni sto nam slijedi..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 jul 2014, 18:21

amorovski je napisao/la:Sretno Rodjeni u sezoni sto nam slijedi..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:bih:

a sad ozbiljno. pošto smo dovodili igrače vrijeme je i da se poneki proda, prvo Bašić, te Letić, jer nam valja vratiti uloženo.

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 07 jul 2014, 18:36

Super je ovo sad za sad, ne znam šta da kažem za napadača :? Za Popovića ne mogu ništa tvrditi ali eto neko kaže dobro se pokazao u Širokom. Ako on zadovoljava Fejin ukus, vjerovatno je to to od pojačanja, sad se ide u Austriju, tako da mislim da zatvaramo s pojačanjima. SRETNO NAM RAJA, TREBAT ĆE MALO I SREĆE ZA ŠAMPIONSKU TITULU :D

Mostar81
Kontakt:

Post Postao/la Mostar81 » 07 jul 2014, 18:43

KO JE S NAMA S NAMA JE KO NIJE NE ZNA STA PROPUSTA! RODJENI!
To je ljubav kojoj ni smrt ne moze reci dovidjenja! forza Velež

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 07 jul 2014, 18:43

Sta je sa Haurdicem?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 jul 2014, 18:45

Apetiti porasli. Razumljivo. Sa navijačke subjektivne tačke gledišta.
Prije svega u ovoj sezoni očekujem da vidimo nešto bolji nogomet na
našim terenima, nastavak lijepih igara, pa kako se snađemo.

@Hz, ništa, s ekipom je. Dao gol sad u prijateljskoj protiv Širokog. Ili
znaš nešto što ja ne znam možda?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.