FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Transfer je potvrđen na official site-u... "FC Bayern have signed defender Juan Bernat (21) from Valencia CF on a five-year contract.
"
Dobar transfer samo da neće značiti odlazak Šaćira ??
"
Dobar transfer samo da neće značiti odlazak Šaćira ??
Nisam ga pratio nešto puno, ima li ko da kaže više informacija? Kakav je?I ma li potencijala?
Da se slučajno ne planira i Alaba u vezu
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
auu jos prije par mjeseci sam ovdje postavio pitanje da li ima ikakve sanse da Bayern dovede J.Bernata
ovog momka sam vise nego ista volio vidjeti u Bayernu i evo hvala Bogu, tu je

-
Nerminovic
- Kontakt:
Pitam sebe je li ovo znaci da Kroos odlazi i Alaba mozda ide u sredini? Bernat igra beka i krila, samo mislim da ovo znaci da Alaba vrlo moguce moze igrati u sredini. Znam da je prije nekoliko rekao da zeli igrati u sredini a ne beka.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- BavaracZenica
- Kontakt:
haha vjerujes drug da sam i ja na to pomislio, Alaba za repku svoju igra u sredini, tek po potrebi biva bacen na lijevog bekaS-Y-L-A-R je napisao/la:Nisam ga pratio nešto puno, ima li ko da kaže više informacija? Kakav je?I ma li potencijala?
Ali nema sta Contento vanka , sritan put, momak ovaj dosao moze pokrit i tu stranu Alabinu a i krilo
Jos Defender jak , cvrst kao stijena nazad i zadovoljan ovim rokom
FC Bayern !!!!!
- anelbavarac
- Kontakt:

Doveden back-up za Alabu, ublehas Contento moze trazit' novi klub
[youtube][/youtube]
Ima samo 21 god. veliki talenat ocigledno, napravit' ce Pep igracinu od ovog malca-
[youtube][/youtube]
dobar mali žiška

dobar mali žiška
Zadnja izmjena: sanmia, dana/u 07 jul 2014, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
FC BAYERN
Alaba u vezni red, na mjesto koje on najviše voli i koje igra u austrijskoj reprezentaciji. Još malo Neuer će postati napadač 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nadam se. Mislim da je moguce, Kroos odlazi i daj mjesto za Alaba koji ce dominirati.Neutral je napisao/la:Alaba u vezni red, na mjesto koje on najviše voli i koje igra u austrijskoj reprezentaciji. Još malo Neuer će postati napadač
Rode, Bernat i Lewandowski.
Jedva cekam novu sezonu.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- sagitarius
- Kontakt:
Kao istinski navijace Valencie, koji ni utakmice ne propusti mogu ti reci da je mali jedan od najveci talenata u Spaniji , ne bi me cudilo da na EURO2016 igra umjesto Jordi Albe, kojeg je u Valenciji zamjenio nakon odlazka istoga u Barcelonu..Brz, tehnicki dobro potkovan!Valencija ga olahko pustila mozda i greska sto se ranije nije produzio ugovor, al i on je sam cekao novog vlasnika Valencie kako bi imao vecu platu naravno, kada je dosao novi vlasnik sigurno je i dobio ponudu Bayern i realno ko bi odbio Bayerna a platu ce sigurno imati istu ili mozda vecu u Bayernu..Nemojte da vas iznenadi ako Alaba zavrsi na klupi..S-Y-L-A-R je napisao/la:Nisam ga pratio nešto puno, ima li ko da kaže više informacija? Kakav je?I ma li potencijala?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Lahm na beka i neka nova sezona počne. Ne bi me iznenadilo da Bayern dovede još jednog strašnog igrača.
Opet strašan tim koji bi trebao bez nekih većih problema osvojiti Bundesligu (10 - tak bodova ispred drugoplasirane ekipe). U kupu se nikad ne zna ali sa pravim pristupom i malo boljim žrijebom (da ne igramo uvijek u gostima) možemo uzeti opet i kup. Liga prvaka kao i uvijek minimalno polufinale, a šta se dalje uradi je bonus.
Svake godine je sve teže i teže osvojiti Ligu prvaka, sve je više odličnih igrača koji su raspoređeni po više timova, a ne samo tri - četiri. Očekuje nas sigurno zanimljiva sezona, barem što se Evrope tiče. Respekt BvB-u, Schalke-u, Leverkusen-u itd ali oni još nisu na nivou da u 34 kola u sezoni mogu odigrati konstantno kao Bayern sa trenutnim izborom igrača.
Opet strašan tim koji bi trebao bez nekih većih problema osvojiti Bundesligu (10 - tak bodova ispred drugoplasirane ekipe). U kupu se nikad ne zna ali sa pravim pristupom i malo boljim žrijebom (da ne igramo uvijek u gostima) možemo uzeti opet i kup. Liga prvaka kao i uvijek minimalno polufinale, a šta se dalje uradi je bonus.
Svake godine je sve teže i teže osvojiti Ligu prvaka, sve je više odličnih igrača koji su raspoređeni po više timova, a ne samo tri - četiri. Očekuje nas sigurno zanimljiva sezona, barem što se Evrope tiče. Respekt BvB-u, Schalke-u, Leverkusen-u itd ali oni još nisu na nivou da u 34 kola u sezoni mogu odigrati konstantno kao Bayern sa trenutnim izborom igrača.
E hvala puno.Ne bih imao ništa protiv da zamijeni Alabu, to bi značilo da je fakat pojačanjesagitarius je napisao/la:Kao istinski navijace Valencie, koji ni utakmice ne propusti mogu ti reci da je mali jedan od najveci talenata u Spaniji , ne bi me cudilo da na EURO2016 igra umjesto Jordi Albe, kojeg je u Valenciji zamjenio nakon odlazka istoga u Barcelonu..Brz, tehnicki dobro potkovan!Valencija ga olahko pustila mozda i greska sto se ranije nije produzio ugovor, al i on je sam cekao novog vlasnika Valencie kako bi imao vecu platu naravno, kada je dosao novi vlasnik sigurno je i dobio ponudu Bayern i realno ko bi odbio Bayerna a platu ce sigurno imati istu ili mozda vecu u Bayernu..Nemojte da vas iznenadi ako Alaba zavrsi na klupi..S-Y-L-A-R je napisao/la:Nisam ga pratio nešto puno, ima li ko da kaže više informacija? Kakav je?I ma li potencijala?
Mada, siguran sam da će se za obojicu naći dovoljno mjesta.Odlazak Kroosa mi je ovim svime sve izvjesniji a još uvijek nisam siguran kako da se osjećam povodom toga...Nekako mi "svejedno", vjerujem da uprava zna šta radi.Za mene je to WIn-Win situacija.Ako ode(za pristojnu odštetu), ima ga ko zamijeniti, a ako ostane, nikad dosta vrhunskih igrača
41.21.1.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kud sam spav'o pa nisam uspio uhvatiti transfer na vrijeme.
Onako slucajno upalim TV i prebacim na SPORT 1 i na teletextu procitam, ali nisam odmah shvatio da je sluzbeno.
Uglavnom, dobro je da se pocelo raditi na popunjavanju rupa, ako cemo tako nazvati to prisustvo Contenta koji nije mnogo pokazivao.
Dobra stvar je sto Bernat moze pokriti i krilnu poziciju tako da ce nam njegova polivalentnost biti od velikog znacaja.
Onako slucajno upalim TV i prebacim na SPORT 1 i na teletextu procitam, ali nisam odmah shvatio da je sluzbeno.
Uglavnom, dobro je da se pocelo raditi na popunjavanju rupa, ako cemo tako nazvati to prisustvo Contenta koji nije mnogo pokazivao.
Dobra stvar je sto Bernat moze pokriti i krilnu poziciju tako da ce nam njegova polivalentnost biti od velikog znacaja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Momak izgleda kao veliki talenat što pokazuje i broj nastupa za Valenciu u prošloj sezoni nastupio čak u 49 utakmica a skupio je i 27 nastupa za mlađe kategorije španske reprezantacije.LB koji može igrati i krilo fenomenalno, ne sumnjam da će kod Guardiole još više napredovati.Ovaj me transfer dosta iznenadio s obzirom da ništa nije nagovještavalo da smo zainteresovani za Španca.Dolazak Bernata znači i nogatrans za Contenta hvala Bogu.
Kad vidim koliko je Man Utd istresao za precjejenog Shawa 34 mil mi smo Bernata uzeli za siću od 10 mil.
Kad vidim koliko je Man Utd istresao za precjejenog Shawa 34 mil mi smo Bernata uzeli za siću od 10 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- OfficialAgent
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Momak izgleda kao veliki talenat što pokazuje i broj nastupa za Valenciu u prošloj sezoni nastupio čak u 49 utakmica a skupio je i 27 nastupa za mlađe kategorije španske reprezantacije.LB koji može igrati i krilo fenomenalno, ne sumnjam da će kod Guardiole još više napredovati.Ovaj me transfer dosta iznenadio s obzirom da ništa nije nagovještavalo da smo zainteresovani za Španca.Dolazak Bernata znači i nogatrans za Contenta hvala Bogu.
DA DA DA
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
Naravno da je precjenjen kao i svaki Englez.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
@OA Dokle se stiglo sa transferom Di Marie u Bayern
Jesu se dogovorili
Jesu se dogovorili
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bernat ce se ekipi prikljuciti u cetvrtak a u srijedu pocinju pripreme.Report: Costa Rica Goalkeeper Keylor Navas to Join Bayern Munich This Week
5 godina ugovor, strasno pametan potez nase uprave.
Nesto mi se ne da nikako napisati a evo sad sam se sjetio i moram reci da mi je za oko zapeo onaj Amerikanac Yedlin. Desni bek, strasno brz i jak a uz sve to ima 20 godina.
Pravi kapitalac i ko ga kaparise dobro ce se provesti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Odlican potez,trebalo nam je osvjezenje na toj lijevoj strani,jer Alaba nije imao sjajnu sezonu a Ribery je cesto povrijedjen,a Goetze...
Ne sumnjam da je Pep opet dobro trgovao u Spaniji
Nego sta velite da mi damo Mandzu za 20-tak mil. a city za Negreda trazi 35
Ne sumnjam da je Pep opet dobro trgovao u Spaniji
Nego sta velite da mi damo Mandzu za 20-tak mil. a city za Negreda trazi 35
- Omerbavarac
- Kontakt:
E to ti je razlika izmedju godspodskog i klosarskog kluba.autogol je napisao/la: Nego sta velite da mi damo Mandzu za 20-tak mil. a city za Negreda trazi 35
Bayern svojim nezadovoljnim igracima nece stajati na putu, oni su sami izabrali da idu iz jedne institucije kakva je Bayern te im klub nece praviti probleme pri transferu.
Da zaigraju u ovom klubu bi mnogi dali sve, no eto, vidimo da nisu svi isti.
Pokajace se oni, samo polako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.