FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 07 jul 2014, 16:03

MrRiccoli je napisao/la:razumijem pitare, al ne razumijem vas koji im odgovarate...

sto se tice duga prema Selimovicu svako je iole znao da mu imamo duzni al nismo znali da je u pitanju 50.000 KM... svako ce svoje naplatiti kad tad, al mozda ne bi bilo lose da su pokusali dogovoriti sa covjekom da mu vracaju nezz u nekim mjesecnim ratama ili nesto mada opet znaju oni bolje kako i sta moze...
Selimovic je htio da mu se isplati dug da bi potpisao novi ugovor!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 07 jul 2014, 16:20

Nek ga nije ni potpisao u zadnje vrijeme se vukao ko mrtvac,a sad znamo i razlog :oops:
Željeznicar za život cijeli !

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 07 jul 2014, 16:23

Plavi u srijedu na Cetinju, Tomić vjeruje u prolaz

http://fkzeljeznicar.ba/plavi-u-srijedu ... olaz/9641/" onclick="window.open(this.href);return false;

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 07 jul 2014, 16:23

likusa je napisao/la:Nek ga nije ni potpisao u zadnje vrijeme se vukao ko mrtvac,a sad znamo i razlog :oops:
Ja sam ga znao od ranije, a sta ti se nebi vukla, ne budi smijesna, e Vernes vam je dokaz zasto ne dolaze ni Joco , ni Kajkut ni peti ni deseti, da se ne duguje ovoliko vec se ponudi koliko se moze platiti,..
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 jul 2014, 16:29

Mislim da ce ubrzo nasi pesimisti i euforicne kone biti razočarani...
;)

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 07 jul 2014, 16:30

Ako ima neko upucen i ko je bio na treninzima da mi odgovorio na par pitanja...jesu li svi igraci prijavljeni za cetvrtak ??kakav je basa,.kolicic??nuspahic-neko mi rece da je momak strasan...pa ko je od njih najblizi prvoj postavi..i imali mogucnost da neko zaigra od njih protiv lovcena..i kakav je kosoric??hoce li odmah uletit u prvih 11 :)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 jul 2014, 16:32

SarajlijaTM je napisao/la:Mislim da ce ubrzo nasi pesimisti i euforicne kone biti razočarani...
;)
O cemu se radi ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 jul 2014, 16:33

Ja cu sutra na trening, danas po ovoj vrucini od klime ne mrdam.
Eto ako ne bude kasno, sarnucu sta vidim

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 07 jul 2014, 16:39

U koliko h je danas trening ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

ArsenalSA
Kontakt:

Post Postao/la ArsenalSA » 07 jul 2014, 16:44

Letach je napisao/la:Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati... RIJECI SU CUVENOG MESE SELIMOVICA. OVE RIJECI MENE NEODOLJIVO PODSJECAJU NA JEDAN MALI fUDBAlski klub, i njegove navijace... Pa zar ne vidite slicnost... Pitari, pitari, jadni ste, ali bas...
Sto progovaras onda?
Kladim se da bi ti prije bio fukara s parama, nego pametan bez marke u djepu.. Stvarno su vam isprali mozak, da razmisljate da je bolje nemati nego imati.. Svastaa

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 07 jul 2014, 16:45

mukitmovac je napisao/la:
likusa je napisao/la:Nek ga nije ni potpisao u zadnje vrijeme se vukao ko mrtvac,a sad znamo i razlog :oops:
Ja sam ga znao od ranije, a sta ti se nebi vukla, ne budi smijesna, e Vernes vam je dokaz zasto ne dolaze ni Joco , ni Kajkut ni peti ni deseti, da se ne duguje ovoliko vec se ponudi koliko se moze platiti,..
Onda nek ne prica o ljubavi prema Želji...
Boli me briga ne mora niko ni doci :)

Igrat cemo sa onim sto imamo i zdravo

A OVI PITARI STO NAMA PRICAJU O ISPIRANJU MOZGA,KAD VI ZADNJIH GODINA NISTE ZAVRSILI NA PSIHIJATRIJI OD SILNIH PRAVIH LAŽI ,NE BRINITE NECEMO NI MI ;)
Željeznicar za život cijeli !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 07 jul 2014, 16:50

likusa :ljepota: :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 jul 2014, 16:52

ZZtop10 je napisao/la:U koliko h je danas trening ?
Budu obicno oko pola 8 navečer

jahija

Post Postao/la jahija » 07 jul 2014, 16:53

aS_Roma je napisao/la:Sad ce pare u toku ove sedmice od Are, Šehe, Coce, Dzeke, Diallibe, + neki procenat od Štilica :thumbup:
Pa da mi smo barcelona za Vas giganti ti si sam to rekao, pa mi proizvodimo i izvozimo igrača kao Ajax maltene boga ti pa imamo tih igrača na kojima bi mogla jedna reprezentacija da se sastavi ljudski, i hvala bogu da je tako da ste vi tako radili pa bog od Vas nebi moga opstati jadovi. :tralala:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 07 jul 2014, 16:53

SarajlijaTM je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:U koliko h je danas trening ?
Budu obicno oko pola 8 navečer
hvala..

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 07 jul 2014, 16:54

Letach je napisao/la:A sto se utakmice tice, mislim da ih mozemo proci, u to sam uvjeren. Vidjelo se na Zubanpolju da smo puno bolji. 5 sansi, od kojih 3 nismo smjeli promasiti jasan je dokaz ko je kvalitetniji. Nekako nam ide u prilog to, da ako se oni otvore, a moraju, sigurno ce sijevnuti neka kontra. Mislim da bi jedan pogodak bio sasvim dovoljan za prolaz. Samo da se reduciraju na minimum one visoke lopte. Sve ozbiljno u prvoj utakmici bilo je "po zemlji". I stativa, i Tomiceva sansa, i ono kad je Stanic probio, i oni blokirani sutevi... Nasa je sansa definitivno u tome da lopta bude na zemlji. Oni halfovi od dva metra, broj 6, i broj 14, su dobili svaki duel u zraku, izuzev onoga kada je golman odbranio cist gol Nedi Turkovicu. Mislim da ce se ekipa (na psiholosko planu) pripremiti kako treba, jer sad i znaju kakav je protivnik, kako igra, koje su mu slabosti. Uvjeren sam da cemo proci Lovcena.
Evo čitam zadnjih dana komentare i svi nešto misle da su ljudi loši. Nisam pročitao nijedan komentar da smo ih možda mi dobro zatvorili u tim njihovim željama da krenu naprijed. ISto tako možda su ove duge lopte prema Nedi uticale na to da mo dobro pozicionirani nazad jer da smo igrali po zemlji i vezli po sredini mnogo češće bi dolazili u situaciju da gubimo lopte i otvarali njima kontre, a koliko sam skontao oni su najbolji u kontrama tj bar je tako pisalo prije tekme u nekim izjavama pojednih igrača. Najbolji su iz drugog plana ubacuju se i sl. Nedo je itekako dobro odigrao. Mnogo se kretao išao na svaku loptu. DOsta je lopti i primio i proslijedio. To što neki očekuju da još predribla dvojicu ko Messi to mačku o rep. Ovo o čemu ja pričam smo radili protiv Grčke u Zenici. Preskakali igru da bi onemogučili kontru. I Džeko je npr tada primio jako malo lopti. Imali smo svega par prilika, ali smo zabili. Sa drugge strane mi protiv Lovćena nismo. Imali smo četiri sto posto šanse. Imali smo i još dvije po meni isto sto posto šanse kad je Stana pokušao dodati odlično otvorenom Nedi, ali oba puta nije dobro dodao. Brat bratu Nedo je mogao dati het trik da su prošle do njega neke lopte koje su morale proći i da je TOmo dodao kod one šanse njemu umjesto što je šutirao. Eto ne znam da čujem mišljenje i od ostalih o ovome što sam rekao.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 07 jul 2014, 16:56

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Letach je napisao/la:A sto se utakmice tice, mislim da ih mozemo proci, u to sam uvjeren. Vidjelo se na Zubanpolju da smo puno bolji. 5 sansi, od kojih 3 nismo smjeli promasiti jasan je dokaz ko je kvalitetniji. Nekako nam ide u prilog to, da ako se oni otvore, a moraju, sigurno ce sijevnuti neka kontra. Mislim da bi jedan pogodak bio sasvim dovoljan za prolaz. Samo da se reduciraju na minimum one visoke lopte. Sve ozbiljno u prvoj utakmici bilo je "po zemlji". I stativa, i Tomiceva sansa, i ono kad je Stanic probio, i oni blokirani sutevi... Nasa je sansa definitivno u tome da lopta bude na zemlji. Oni halfovi od dva metra, broj 6, i broj 14, su dobili svaki duel u zraku, izuzev onoga kada je golman odbranio cist gol Nedi Turkovicu. Mislim da ce se ekipa (na psiholosko planu) pripremiti kako treba, jer sad i znaju kakav je protivnik, kako igra, koje su mu slabosti. Uvjeren sam da cemo proci Lovcena.
Evo čitam zadnjih dana komentare i svi nešto misle da su ljudi loši. Nisam pročitao nijedan komentar da smo ih možda mi dobro zatvorili u tim njihovim željama da krenu naprijed. ISto tako možda su ove duge lopte prema Nedi uticale na to da mo dobro pozicionirani nazad jer da smo igrali po zemlji i vezli po sredini mnogo češće bi dolazili u situaciju da gubimo lopte i otvarali njima kontre, a koliko sam skontao oni su najbolji u kontrama tj bar je tako pisalo prije tekme u nekim izjavama pojednih igrača. Najbolji su iz drugog plana ubacuju se i sl. Nedo je itekako dobro odigrao. Mnogo se kretao išao na svaku loptu. DOsta je lopti i primio i proslijedio. To što neki očekuju da još predribla dvojicu ko Messi to mačku o rep. Ovo o čemu ja pričam smo radili protiv Grčke u Zenici. Preskakali igru da bi onemogučili kontru. I Džeko je npr tada primio jako malo lopti. Imali smo svega par prilika, ali smo zabili. Sa drugge strane mi protiv Lovćena nismo. Imali smo četiri sto posto šanse. Imali smo i još dvije po meni isto sto posto šanse kad je Stana pokušao dodati odlično otvorenom Nedi, ali oba puta nije dobro dodao. Brat bratu Nedo je mogao dati het trik da su prošle do njega neke lopte koje su morale proći i da je TOmo dodao kod one šanse njemu umjesto što je šutirao. Eto ne znam da čujem mišljenje i od ostalih o ovome što sam rekao.
ma sve si dobro rekao,nema se šta ni dodati ni oduzeti..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 07 jul 2014, 17:05

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Slazem se sa svim napisanim ali ako su oni najbolji u kontra napadima ja se ne brinem za nas prolazak u 2. pretkolo.
Imali su na kosevu 3 ili 4 puta odlicne prilike da pokazu sta znaju iz kontra napada ali su prilicno amaterski to odradjivali. Bila je jedna situacija 3 na 3 i upali su u ofsajd bas glupo, a moglo je svasta biti i jos jedanput su imali kontra napad gdje ih je bilo vise nego nasih odbrambenih igraca i to su uprskali...

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 07 jul 2014, 17:15

Alipasino je napisao/la:Stari grad pasa moj drago mi je da si gledo ko i ja starog Zelju ali nemoj mi rec da su ovakvi igraci igrali u Zelji kad je bio druga liga.Sjecas se tekme protiv Iskre nocna 20,000 raje na stadionu, pa kad smo vec ispali zadnja sa Dinamom kisa iz neba i zemlje mi uzeli 3-0.Ja nikad nepisem lose za ime Zeljo ali cu vazda biti protiv onog ko neradi svoj poso bio on trener igrac menedzer ili cuvar.Disciplina i odanost poslu ce te uvjek dovest do rezultata a bahatost zajebancija nigdje znas i sam imas godina dovoljno.Pozdrav.
kol'ko para, tolk'o muzike. upravo procitah ovo za selimovica, a sto je samo potvrdilo tezu da finansijski ne stojimo dobro. jel' treba narusavat atmosferu u svlacionici (koja sigurno svakako nije extra s obzirom na finansije) time sto ce se sada dovesti neko, kome ces dati love na ruke + zavidnu platu, a istovremeno imas neizmirene obaveze prema postojecem kadru? jel' nam trebaju nove tuzbe u buducnosti, skorijoj i daljoj, a vec imas presude protiv sebe i izvrsna rjesenja? nadovezi obaveze prema poreznoj upravi. gdje bi nas to vodilo dalje? ja sigurno ne zelim takav put svog zelje.

nisam nikakav insajder, koji zna sva desavanja u klubu. nemam pojma o tacnim prihodima i rashodima. nemam pojma o naslijedjenim i novonastalim dugovanjima, ko ih je pravio i ko je odgovoran za ista. citam sta se ovdje pise i sve prihvatam sa velikom rezervom, jer je ocito da mnogi pisu samo da bi nesto napisali, bez ikakvih argumenata. sve sto znam je otici na utakmicu i gledati zelju. ne amara, ne ivicu, dinu, adzema... (svaka cast svakome na doprinosu) nego zelju i trenutni igracki kadar (kakav god on bio). zeljo je nadzivio mnoge generacije i nadzivjet ce mnoge i u buducnosti. neki ce se radovati uspjesima, drugi tugovati zbog nesupjeha, kao sto je bilo i do sada, tako da se niko ne moze stavljati iznad kluba.

vrijeme pred nama ce nam, kao sto je i do sada bio slucaj, pokazati ko je koliko pozitivnog ili negativnog uradio. do tada, meni je i dalje ici na tekme i pruzati podrsku, nadajuci se boljem sutra.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 jul 2014, 17:26

Stari ZELJO..pa jbt to je bilo prije 30 -40 godina..druga drzava bila,drugi sistem bio,igrac nije mogao vani do 28 godine,nije bilo raznih menadjera da vodaju djecu po Ceskoj,sportska drustva drzava pomagala..sad imamo ako znas snadji se,ako neznas pati se.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.