a i dado 60 Km za njega, nisam tolko bogatmilanist je napisao/la:ma kakvi, nije nam on kriv, otjerase ga fakticki![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
a i dado 60 Km za njega, nisam tolko bogatmilanist je napisao/la:ma kakvi, nije nam on kriv, otjerase ga fakticki![]()
![]()
Baš htjedoh da postavim. Odlična vijest samo još da se finalizira ovaj transfer. Rami je to definitivno zaslužio jer je bio najbolji u odbrani prošle sezone. Rami, Alex, Mexes i Zapata nije to tako loše na papiru. Samo da im je zvati Nestu ili Maldinija da ih malo poduči neće li šta naučiti ko onomad Nesta Silvu pa brazilac izrasta u najboljeg stopera svijeta.IlPrincipe je napisao/la:Valencia have given Rami permission to start the pre-season with Milan.![]()
Bronzetti: "The deal for Rami will be concluded in the next few days."
La Stampa claims that Milan have offered €15m for Cerci. Torino want €20m.
Muxa covjece pa procitaj koji prethodni post, Valencija je dozvolila Ramiju da presoznske treninge pocne s Milanom a Bronzeti kaze da ce zvanicna potvrda transfera doci u narednim danima.muxa je napisao/la:Čekajte...jesam li nesto propustio...jel to Rami potpisao za nas![]()
Feghouli nije krilo vec veznjak![]()
Spominje se da smo spremni ponuditi 30 mil (27+3 bonusi) za Iturbea, jer se Tata navodno opario
Vezano za ovu postavu kako nece biti lose vidi veznog reda nigdje kreativca da valja pa ni monto nije bas nesto pretjerano kreativan, a vezni red pola ekipa bez bjega nema ni napada ni golovaHattrick123 je napisao/la:zar Zaccardo nije otisao u neki turski klub??
Sto se tice golmana po meni je previse 4 i najvise bi volio da Gabriel ode negdje na posudbu ove sezone pa da vidimo na cemu smo sa njim:)
Mozemo reci da je pozicija CB dolaskom Ramia koliko toliko rijesena ali da je za duge staze nije niti moze biti,ali kako god bit ce bolja nego prosle sezone u to sam siguran.
Bekovske pozicije su nam smijesne, stvarno sam ocekivao i ocekujem odlazak Constanta i Abatea i dolazak makar jednog kvalitetnog lijevog beka (Vrsaljko ce doci i on bi trebao sa De Siljom da se bori za poziciju na desnoj strani pod uslovom da dovedu nekog kvalitetnog LB inace ce Vrsaljko desno a De Siljo lijevo).Albertazzia nisam do sad gledao pa ocekujem da ce dobiti priliku na LB (ponavljam pod uslovom da ne dovedu nekog kvalitetnog LB) jer De Siljo ce biti barem jednom povrijedjen (nekako smo navikli na to :/ ). Didac Vila mislim da ce biti otkupljen ili poslan na posudbu.
Sto se tice veze ja ne znam tj ne vidi kako Pipo to misli posloziti i ko ce igrati jer je izbor katastrofalan a Montolivo povrijedjen plus ni na vidiku nekog ko ce dijeliti lopte ili pokusati sam nesto uraditi...Monto, De Jong,Muntari,Essien,Poli su sve igraci koji vise defanzivno igrjau i posveceni su tome nmego da naprave nesto prema naprijed i to ako me prosle godine odbrana brinula sad je to vezni red jer to mora biti motor ekipe i da dodam da Cristante i Saponara ne ulijevaju nadu da mogu to promijeniti prvenstveno sto je Cristante neiskusan a Saponara nije bas pokazao nesto u onim utakmicama koje je odigrao osim u jednoj protiv Intera.
Napad me nikad nije brinuo i da imas panj u napadu pogodit ce ili proraditi ako je vezni red dobar i stvara prilike a tog kod nas nema na vidiku.
Dakle ocekujem dolazak LB, jedan ili dva vezna, ili jedan vezni i jedno krilo samo da to nije Cerci jer 20 miliona koliko traze je previse i nadam se da ovi nasi glupani nece dati vise od 11-12 miliona za njega ako ga budu dovodili.
Prema ovome trenutno mislim da ce ovaj sastav biti:
Abiati
Vrsaljko-Rami-Alex-De Siljo
Monto-De Jong-Muntari
Menez-Balo-El Saravi
Vidi se da je ovo jako lose (barem po meni) i da ce doci nekoliko korisnih igraca,a da ce neki napustiti znamo vec koji
Ovo sam zadnje procitao vezano za Ramija prije nego sam napisao post:meho-medo je napisao/la: Muxa covjece pa procitaj koji prethodni post, Valencija je dozvolila Ramiju da presoznske treninge pocne s Milanom a Bronzeti kaze da ce zvanicna potvrda transfera doci u narednim danima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.