FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amar je u Interbloku u Sloveniji bar su tako rekli neki dan...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Tako se valjda kaže. Što se tiče odnosa prema svetom dresu, daj Bože da uskoro budemo imali takvoga. Jeste da sad imamo i Bekrića koji igra srcem svaku utakmicučamac je napisao/la:Ja mu karijere.

Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 26 feb 2010, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Kolko imamo od Stilicevog transfera? I on ce sigurno napustiti Lech na ljetu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
upravo tako. dino, ruku na srce, nije neki tehnicar, a u zadnje vrijeme je bas bio u losoj formi i realno nije bio za prvog tima, ali ni u kom slucaju ga nije trebalo tjerati jer je po mom misljenju uz pravog trenera (kojeg konacno imamo) mogao postati dobar igrac.Željovac je napisao/la:Tako se valjda kaže. Što se tiče odnosa prema svetom dresu, daj Bože da uskoro budemo imali takvoga. Jeste da sad imamo i Bekrića koji igra srcem svaku utakmicučamac je napisao/la:Ja mu karijere.
bez obzira na sve, ja tog momka nikad ne bih mogao pljuvati jer je sto posto Zeljovac i uvijek je ginuo za Zelju, za razliku od mnogih klosara koji su prosli kroz klub.
Ja mislim da Dino nije otjeran,nego da mu je istekao ugovor a u klubu nisu htjeli da mu produze isti...nemam pojma,ali ono sto ja znam o fudbalu je da on jednostavno nije bio kalibar za nas klub...bio je borben i to je nesto sto je bilo za svaku pohvalu,ali on je jako lose stajao na terenu,lose se pozicionirao i onda je prekrsajima morao nadoknadjivati ono nesto sto on nema a ima recimo Selimovic koji igra istu poziciju...no njega vise nema u klubu i ja mu zelim srecu ako bude imao motiva da zaigra za neki drugi klub...svaka mu cast za sve,ali on nije bio za Zelju...da bi bili bolji na tabeli i napravili sve moguce pomake,moramo se rjesavati takvih igraca i dovoditi ili proizvoditi bolje igrace...sa njim i sa igracima takve netalentovanosti koji su igrali kod nas prethodnih godina,mi nismo mogli imati nikakve rezultate...sada je vec druga prica,mada i ona mora biti puno puno bolja,ali polako!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
4,5 % ukoliko bi se prodao sad na ljeto, a 5% ako se proda nekad kasnije u toku ugovora s Lechom, koji važi još dvije i po' godine. 4,5% od 3 miliona Eura, koliko bi otprilike bilo obeštećenje za njega, je 135.000. Više nego kad je odlazio iz ŽELJE.sajo10 je napisao/la:Kolko imamo od Stilicevog transfera? I on ce sigurno napustiti Lech na ljetu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Upravo tako, o tome se radi. Ne pljujem ništa, ali brate kad nije za Želje onda nije. Za "trkače" smo imali AK Željo, a za "borbene" mislim da i sad ima DŽK Željo. Nama trebaju fudbaleri, a za sve (pre)ostalo ima jug.boccaccio je napisao/la:Ja mislim da Dino nije otjeran,nego da mu je istekao ugovor a u klubu nisu htjeli da mu produze isti...nemam pojma,ali ono sto ja znam o fudbalu je da on jednostavno nije bio kalibar za nas klub...bio je borben i to je nesto sto je bilo za svaku pohvalu,ali on je jako lose stajao na terenu,lose se pozicionirao i onda je prekrsajima morao nadoknadjivati ono nesto sto on nema a ima recimo Selimovic koji igra istu poziciju...no njega vise nema u klubu i ja mu zelim srecu ako bude imao motiva da zaigra za neki drugi klub...svaka mu cast za sve,ali on nije bio za Zelju...da bi bili bolji na tabeli i napravili sve moguce pomake,moramo se rjesavati takvih igraca i dovoditi ili proizvoditi bolje igrace...sa njim i sa igracima takve netalentovanosti koji su igrali kod nas prethodnih godina,mi nismo mogli imati nikakve rezultate...sada je vec druga prica,mada i ona mora biti puno puno bolja,ali polako!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
neznam kako sam ovo uspio jbg omakloSeyo_TM je napisao/la:hahačamac je napisao/la:Ja mu karijere.
Hamo da se ne ponavljas mozda malo

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:
Nakon dugo vremena sutra je opet tekma . nakon dugo vremena nasi ce momci istrcati na teren !!! kao se samo covjek pozeli da cuje taj huk oooooooo hocemo taj gooo nanannana hajde zabi ga ooooo hocemo taj gooooo pa to nije normalno koliko se covjek pozeli otici !!! Dolaze nam mali smogovci koji mi stvarno nisu interesantni naravno kao i svakom pravom navijaču Želje jer ja i mi idemo zbog Želje i manijaka oni su mistvarno neinteresantni dok je njima to nesto veliko . neki dan se zadesim u Ze poslovno i vozim se u taxiju kad na radiu govori neki igrač čelika mislim da je Isakovic neki aj nije ni vazno i kaze taxista **** li im djecu mrtvu da nam ih je dobit i stadion im srusit !!! on naravno nije znao da sam sarajlija i zeljovac al to nije ni vazno !!!!!! tek onda shvatim koliko smo m ispred njih jedno 10000000000 godina !!! osjetim sazaljenje prema tom covjeku i htjede mu rec aj jarane dodji na tekmu samnom otidji na cevape na tekmu da gledamo uvjek sam na juug al et ovu tekmu npr. sa njim da odem da gledamo ko ljudi jer ja tom covjeku ne zelim nista lose ni njima jednostavno MI JE ŽAO TIH LJUDI!!! nisam mu to rekao jer bi vjerovatni ispao gori od njjga ak bi usao u raspravu!!!
Dosadno pa se malo napisao mislim da nije lose . Živjeli svi

- TheManiacs
- Kontakt:
"Sutra ćemo znati kako smo radili na pripremama. Teško je sada o tome govoriti jer sutra tek imamo pravi ispit. Prijateljske utakmice su jedno, a prvenstvene nešto sasvim drugo", rekao je Amar Osim uoči sutrašnjeg duela sa Čelikom te dodao:
"Čelik najavljuje pobjedu, a evo i mi je najavljujemo, no postavlja se pitanje šta znači najavljivati trijumf. Početni sastav još uvijek ne znam jer dosta toga zavisit će i od terena. Danas ćemo vježbati na glavnom terenu i već sada vam mogu reći da isti nije u najboljem stanju, ali kako nama bude tako će biti i gostima iz Zenice. Na Selimovića i Šehića ne mogu računati zbog kartona, a Čolić je povrijeđen, dok za Stanića još uvijek nisam siguran da li će biti u konkurenciji. U nekoliko posljednjih dana trenirao je kao da mu nikad ništa nije bilo, no još uvijek se dvoumim da li ću mu dati priliku."
Šef struke Željezničara osvrnuo se i na proteklu polusezonu te je rekao da se određeni pomaci u odnosu na neke ranije godine vide, ali je naglasio da je rezultat mjerilo svega te da se nikome neće moći objasniti da su se mnoge stvari u klubu popravile ukoliko isti izostane.
"Vide se pomaci u našoj igri u odnosu na neke prethodne godine, ali još uvijek ima mjesta za napredak. Mi svi u klubu se doista trudimo i dosta toga se popravilo u odnosu na neke prethodne sezone, no kako nekome objasniti da je dosta toga bolje ukoliko nema rezultata, a ovdje je dobar rezultat samo izlazak na evropsku scenu. Ipak, ne živimo negdje na zapadu, pa da nam je dobar rezultat popraviti plasman za nekih četiri ili pet mjesta u odnosu na prošlu sezonu", rekao je Osim te dodao:
"Doveli smo nekoliko igrača u zimskom prelaznom roku i sada imamo mnogo igrača koji mogu konkurisati za prvu momčad, no nažalost nemamo onih koji se posebno ističu, odnosno onih koji mogu u datom momentu biti prevaga, ali šta je tu je."
"Čelik najavljuje pobjedu, a evo i mi je najavljujemo, no postavlja se pitanje šta znači najavljivati trijumf. Početni sastav još uvijek ne znam jer dosta toga zavisit će i od terena. Danas ćemo vježbati na glavnom terenu i već sada vam mogu reći da isti nije u najboljem stanju, ali kako nama bude tako će biti i gostima iz Zenice. Na Selimovića i Šehića ne mogu računati zbog kartona, a Čolić je povrijeđen, dok za Stanića još uvijek nisam siguran da li će biti u konkurenciji. U nekoliko posljednjih dana trenirao je kao da mu nikad ništa nije bilo, no još uvijek se dvoumim da li ću mu dati priliku."
Šef struke Željezničara osvrnuo se i na proteklu polusezonu te je rekao da se određeni pomaci u odnosu na neke ranije godine vide, ali je naglasio da je rezultat mjerilo svega te da se nikome neće moći objasniti da su se mnoge stvari u klubu popravile ukoliko isti izostane.
"Vide se pomaci u našoj igri u odnosu na neke prethodne godine, ali još uvijek ima mjesta za napredak. Mi svi u klubu se doista trudimo i dosta toga se popravilo u odnosu na neke prethodne sezone, no kako nekome objasniti da je dosta toga bolje ukoliko nema rezultata, a ovdje je dobar rezultat samo izlazak na evropsku scenu. Ipak, ne živimo negdje na zapadu, pa da nam je dobar rezultat popraviti plasman za nekih četiri ili pet mjesta u odnosu na prošlu sezonu", rekao je Osim te dodao:
"Doveli smo nekoliko igrača u zimskom prelaznom roku i sada imamo mnogo igrača koji mogu konkurisati za prvu momčad, no nažalost nemamo onih koji se posebno ističu, odnosno onih koji mogu u datom momentu biti prevaga, ali šta je tu je."
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
bh_navijac je napisao/la:Nakon dugo vremena sutra je opet tekma . nakon dugo vremena nasi ce momci istrcati na teren !!! kao se samo covjek pozeli da cuje taj huk oooooooo hocemo taj gooo nanannana hajde zabi ga ooooo hocemo taj gooooo pa to nije normalno koliko se covjek pozeli otici !!! Dolaze nam mali smogovci koji mi stvarno nisu interesantni naravno kao i svakom pravom navijaču Želje jer ja i mi idemo zbog Želje i manijaka oni su mistvarno neinteresantni dok je njima to nesto veliko . neki dan se zadesim u Ze poslovno i vozim se u taxiju kad na radiu govori neki igrač čelika mislim da je Isakovic neki aj nije ni vazno i kaze taxista **** li im djecu mrtvu da nam ih je dobit i stadion im srusit !!! on naravno nije znao da sam sarajlija i zeljovac al to nije ni vazno !!!!!! tek onda shvatim koliko smo m ispred njih jedno 10000000000 godina !!! osjetim sazaljenje prema tom covjeku i htjede mu rec aj jarane dodji na tekmu samnom otidji na cevape na tekmu da gledamo uvjek sam na juug al et ovu tekmu npr. sa njim da odem da gledamo ko ljudi jer ja tom covjeku ne zelim nista lose ni njima jednostavno MI JE ŽAO TIH LJUDI!!! nisam mu to rekao jer bi vjerovatni ispao gori od njjga ak bi usao u raspravu!!!
.....treba da ti bude zao vas samih...bacate bombe na igralista za djecu....toliko o naprednosti

Nema vise :P
Uoči duela sa Čelikom
OSIM: POČETNIH JEDANAEST JOŠ UVIJEK NE ZNAM

"Sutra ćemo znati kako smo radili na pripremama. Teško je sada o tome govoriti jer sutra tek imamo pravi ispit. Prijateljske utakmice su jedno, a prvenstvene nešto sasvim drugo", rekao je Amar Osim uoči sutrašnjeg duela sa Čelikom te dodao:
Susret između Željezničara i Čelika igra se sutra s početkom u 17 sati i 30 minuta, a šef struke momčadi s Grbavice nada se da će veliki broj navijača prisustvovati ovoj utakmici.
"Očekujem veliku podršku navijača. Pauza u prvenstvu je ogromna i mislim da su se ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu poželjeli dobrih utakmica tako da se nadam da ćemo sutra igrati pred velikim brojem navijača", zaključio je Osim.
OSIM: POČETNIH JEDANAEST JOŠ UVIJEK NE ZNAM

Susret između Željezničara i Čelika igra se sutra s početkom u 17 sati i 30 minuta, a šef struke momčadi s Grbavice nada se da će veliki broj navijača prisustvovati ovoj utakmici.
"Očekujem veliku podršku navijača. Pauza u prvenstvu je ogromna i mislim da su se ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu poželjeli dobrih utakmica tako da se nadam da ćemo sutra igrati pred velikim brojem navijača", zaključio je Osim.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- partibrejker1921
- Kontakt:
Radošević- Bučan, Radovanović, Kerla, Mešić, Bešlija, Bekrić, Ćulum, Serdarević, Mešanović, Rovčanin
Možda Bogičević desno mada ga vjerovatno neće odmah gurati u vatru. U napadu možda i Lazo jer je Rova dugo bio van terena...I ovaj Serdarević mi je sumnjiv, mada ne znam ko bi drugi mogao igrati, možda Višća...
Možda Bogičević desno mada ga vjerovatno neće odmah gurati u vatru. U napadu možda i Lazo jer je Rova dugo bio van terena...I ovaj Serdarević mi je sumnjiv, mada ne znam ko bi drugi mogao igrati, možda Višća...
-
- Kontakt:
Svi pisete neke sastave a ni sam osim nezna ko ce igrati u prvih 11 ?????????? Vidim niko neracuna da bi mozda bajro mogao da igra u prvih 11.......

ono sto sam gledao na treninzima ocekujem i da H. Beslija dobije priliku...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
ja mislim da ce i visca igrat u prvih 11... kazu da je on pravo pojacanje zelje ovog proljeca19TM87 je napisao/la:ono sto sam gledao na treninzima ocekujem i da H. Beslija dobije priliku...

Radošević - Bučan, Radovanović, Kerla, Mešić - Višća, Ćulum, Bekrić, M. Bešlija - Popović, Mešanović
Ovo je malo realnije. Boldirani su sigurni. Mjestu u prvih 11 se nada i Haris Bešlija. Amar je spominjao da neće igrati oni koji ne znaju po blatu. Eh sad na koga je mislio... Garant šuplja da se promijene ovi što su izgurali cijele pripreme, a nisu pokazali mnogo. Pretpostavljam da je mislio na Popovića, jer on ne zna igrat' ni po travi
Umjesto njega Rovčanin, možda Stanić, a možda i H. Bešlija. Ne znam ni da li je Svraka izletio iz prvih 11. Možda bi mogao prije Ćuluma...
Ovo je malo realnije. Boldirani su sigurni. Mjestu u prvih 11 se nada i Haris Bešlija. Amar je spominjao da neće igrati oni koji ne znaju po blatu. Eh sad na koga je mislio... Garant šuplja da se promijene ovi što su izgurali cijele pripreme, a nisu pokazali mnogo. Pretpostavljam da je mislio na Popovića, jer on ne zna igrat' ni po travi

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Stadion se posjećuje zbog gledanja utakmice, a ne zbog rušenja stadiona...bh_navijac je napisao/la:Nakon dugo vremena sutra je opet tekma . nakon dugo vremena nasi ce momci istrcati na teren !!! kao se samo covjek pozeli da cuje taj huk oooooooo hocemo taj gooo nanannana hajde zabi ga ooooo hocemo taj gooooo pa to nije normalno koliko se covjek pozeli otici !!! Dolaze nam mali smogovci koji mi stvarno nisu interesantni naravno kao i svakom pravom navijaču Želje jer ja i mi idemo zbog Želje i manijaka oni su mistvarno neinteresantni dok je njima to nesto veliko . neki dan se zadesim u Ze poslovno i vozim se u taxiju kad na radiu govori neki igrač čelika mislim da je Isakovic neki aj nije ni vazno i kaze taxista **** li im djecu mrtvu da nam ih je dobit i stadion im srusit !!! on naravno nije znao da sam sarajlija i zeljovac al to nije ni vazno !!!!!! tek onda shvatim koliko smo m ispred njih jedno 10000000000 godina !!! osjetim sazaljenje prema tom covjeku i htjede mu rec aj jarane dodji na tekmu samnom otidji na cevape na tekmu da gledamo uvjek sam na juug al et ovu tekmu npr. sa njim da odem da gledamo ko ljudi jer ja tom covjeku ne zelim nista lose ni njima jednostavno MI JE ŽAO TIH LJUDI!!! nisam mu to rekao jer bi vjerovatni ispao gori od njjga ak bi usao u raspravu!!!
Kad to shvate neki onda će biti ugodno doći na tekmu i uživati. Ne znam zašto bi neko mrzio nekoga zato što navija za drugi klub.
A samo bih htio još dodati, da je ovaj Amar Osim jedna rijetko viđena ljudina.
Da Bog da on bio na klupi Želje ko Ferguson na klupi Mančestera.
Sutra ABD zauzimam svoju stolicu na Zapadu, volim kad na oku imam i teren a Boga mi i Južnu tribinu kako blista šampionskim sjajem.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- TheManiacs
- Kontakt: