NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la GracanicaAA » 07 jul 2014, 14:03

newton_heath_lyr je napisao/la:Jeda od trenera u omladinskim selekcijama NK Bratstvo Nusret Muslimovic od naredne sezone ce voditi debitanta u Prvoj kantonalnoj Ligi TK ,ekipu FK Lokomotiva Miricina.
Na pragu je i dogovor o posudbi nekoliko juniora iz Bratstva u redove Lokomotive.
Pa logicno,, on tamo i zivi i logicno da ce vodit ekipu :)

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 07 jul 2014, 15:06

GracanicaAA je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Jeda od trenera u omladinskim selekcijama NK Bratstvo Nusret Muslimovic od naredne sezone ce voditi debitanta u Prvoj kantonalnoj Ligi TK ,ekipu FK Lokomotiva Miricina.
Na pragu je i dogovor o posudbi nekoliko juniora iz Bratstva u redove Lokomotive.
Ali mi nije logicna suma koju ce dobiti za tu jednu sezonu.
BosnaE

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 jul 2014, 15:08

newton_heath_lyr je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:
Ali mi nije logicna suma koju ce dobiti za tu jednu sezonu.
Ma dobra je Suma,mogu osvojit 1. Mjesto bez beda jbt,imaju ekstra trenera koji zna sta radi.
Samo napad :)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 jul 2014, 15:11

Poljice ce biti prve.... I malo vas dva idete off topic ....

Prozivka za nekih 90 minuta :D Jedva cekam da vidim novajlije a Bogami i ove dosadasnje igrace :D
Neka igre pocnu :D
www.nkbratstvogracanica.com

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 07 jul 2014, 15:14

cesc4 je napisao/la:Poljice ce biti prve.... I malo vas dva idete off topic ....

Prozivka za nekih 90 minuta :D Jedva cekam da vidim novajlije a Bogami i ove dosadasnje igrace :D
Sorry,otisli smo malo OFFTopic ali krv vuce Miricini,dzaba je.
BosnaE

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 jul 2014, 15:17

cesc4 je napisao/la:Poljice ce biti prve.... I malo vas dva idete off topic ....

Haha care i ja bi volio da Miricina bude prva ali gledam kakva pojacanja dolaze u Poljice , Bekric , Joge mozes mislit kakve pare daju kad Jaranovic dvoji dal da ide u Poljice il u Bratstvo :S

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 07 jul 2014, 16:18

cesc4 je napisao/la:

Haha care i ja bi volio da Miricina bude prva ali gledam kakva pojacanja dolaze u Poljice , Bekric , Joge mozes mislit kakve pare daju kad Jaranovic dvoji dal da ide u Poljice il u Bratstvo :S
I mi cemo sledece godine.Sada konsolidacija i navikaanje na prvu kantonalnu,a onda sledece sezone ulazak. I obecavam,vise necu biti OFF topic.
BosnaE

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 jul 2014, 19:33

Sad ce moj drug Cesc vam sve reci oko pojacanja :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 jul 2014, 20:01

Majko moja draga kakvog smo mi golmana doveli :O Pa ono je kriminalno svaka cast upravi :clap: Najbolji golman kojeg sam gledo na jednom treningu..... Uz Mirzu jos je potpisao i Rijad Pljevljak.... Na probi su neka 2 momka al sumnjam da ce ostat nez ni ko su ni sta, i tu je takode i kapiten Juniora Slobode Blazenko Stjepanovic koji bi trebao ostat kao backup igrac :D Sutra dolaze jos 3 ili 4 pojacanja i to je to sto se tice pojacanja (imena cemo otkriti sutra u ovo doba ) :D

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 jul 2014, 20:02

cesc4 je napisao/la:Majko moja draga kakvog smo mi golmana doveli :O Pa ono je kriminalno svaka cast upravi :clap: Najbolji golman kojeg sam gledo na jednom treningu..... Uz Mirzu jos je potpisao i Rijad Pljevljak.... Na probi su neka 2 momka al sumnjam da ce ostat nez ni ko su ni sta, i tu je takode i kapiten Juniora Slobode Blazenko Stjepanovic koji bi trebao ostat kao backup igrac :D Sutra dolaze jos 3 ili 4 pojacanja i to je to sto se tice pojacanja (imena cemo otkriti sutra u ovo doba ) :D
To je to, uprava radi odlican posao,e sad drug :kafa:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 jul 2014, 23:18

za Mirzom ćemo plakati mi u Bihaću. Koji majmuni ga pustiše, ebem im porijeklo svima glupanima.. Vama sretno jer mislim da bi vas ove sezone mogao zaj. jedino Gošk koji je sredio pola sezone, ali nadam se da ćete biti prvi, jer Gošk niko ne voli..

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 jul 2014, 23:35

nebeskasila je napisao/la:za Mirzom ćemo plakati mi u Bihaću. Koji majmuni ga pustiše, ebem im porijeklo svima glupanima.. Vama sretno jer mislim da bi vas ove sezone mogao zaj. jedino Gošk koji je sredio pola sezone, ali nadam se da ćete biti prvi, jer Gošk niko ne voli..
Hvala drug a Mirza je jako jako dobar i ja mislim da ce se sezona lomit izmedu GOSK-a i nas pa ko bude imo vise para, pameti i srece a mozda se sve bude odlucivalo na zelenom terenu :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 jul 2014, 00:55

opet najava PL...jel to jubilarni 10. put pa da tortu uzmete...znas kako cete preko GOSK a uc u rang vise...aha,al pravo..ti su vec prosle sezone dobro pripremili teren a i pojacanja su doveli...nista ti ne rade ONAKO...zapamtite da nema teoretske sanse niko osim njih ove sezone.....o njihovim muljazama po kojima su nadaleko poznati je suvisno i pricat....eto njih iduce sezone u PL...nazalost
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 08 jul 2014, 02:05

staragarda je napisao/la:opet najava PL...jel to jubilarni 10. put pa da tortu uzmete...znas kako cete preko GOSK a uc u rang vise...aha,al pravo..ti su vec prosle sezone dobro pripremili teren a i pojacanja su doveli...nista ti ne rade ONAKO...zapamtite da nema teoretske sanse niko osim njih ove sezone.....o njihovim muljazama po kojima su nadaleko poznati je suvisno i pricat....eto njih iduce sezone u PL...nazalost
A joj drug moj, polahko sa prvim mjestom ba ;)
Nakon 10 kola vidit cemo ko ima kvalitet za PL :hmmmmm:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 08 jul 2014, 14:31

Šteta za malog Karađuza ali je i bilo nerealno očekivati da se vrati u Bratstvo jer je u sukobu sa počasnim Predsjednikom :roll: Najveći dobitak je ostanak Diabanga :D i dolazak golmana Hamzabegovića. Još nam treba jedan rasni strijelac i i možemo se pretplatiti do 4 mjesta na kraju sezone rahat :salut:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 08 jul 2014, 14:33

7aprildomemoj je napisao/la:Šteta za malog Karađuza ali je i bilo nerealno očekivati da se vrati u Bratstvo jer je u sukobu sa počasnim Predsjednikom :roll: Najveći dobitak je ostanak Diabanga :D i dolazak golmana Hamzabegovića. Još nam treba jedan rasni strijelac i i možemo se pretplatiti do 4 mjesta na kraju sezone rahat :salut:
Dobili smo 2 Super Igraca Hamzabegovica i Pljevljaka, juce su se na treningu pokazali :clap:
Danas dolazi kako ja znam napadac i jos pojacanja....
Trening je u 6.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 08 jul 2014, 14:43

Reče mi drug da bi i Ćehajić trebao za Gračanicu da potpiše. Igrao je ranije za Slobodu i Gradinu.
Forza Milan!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 08 jul 2014, 20:34

Uros Stojanov bi nam mogao doci, ako ne onda ce jedan napadac iz Gradine ;)

Nista od Stojanova,okrecemo se Gradini...Kao sto u mene drug rece "Dofu ce dovest dobre igrace koje je treniro" :)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 09 jul 2014, 00:06

Zvanicno u Bratstvo su stigli : Mirza Hamzabegovic i Rijad Pljevljak (Jedinstvo Bihac), Eldar Ikanovic , Admir Cehajic (Gradina Srebrenik), Nadil Buljubasic (FK Ibar,Crna Gora), Drazenko Stjepanovic (Sloboda Tuzla). Sutra se ocekuje dolazak Eldina Trumica (Buducnost Banovici)

Takode ocekuje se i dolazak jednog spica a kao najozbiljniji kandidati za dolazak su Uros Stojanov , Bajro Spahic i Alen Turbic...

Svaka cast upravi, stvarno sjajna ekipa i nadam se da ce to Grbesic sve fino poslozit :D :clap:
Zadnja izmjena: cesc4, dana/u 09 jul 2014, 15:40, ukupno mijenjano 2 puta.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 jul 2014, 02:09

cesc4 je napisao/la:Zvanicno u Bratstvo su stigli : Mirza Hamzabegovic i Rijad Pljevljak (Jedinstvo Bihac), Emir Ikanovic (Buducnost Banovici), Admir Cehajic (Gradina Srebrenik), Nadil Buljubasic (FK Ibar,Crna Gora), Blazenko Stjepanovic (Sloboda Tuzla). Sutra se ocekuje dolazak Eldina Trumica (Buducnost Banovici)

Takode ocekuje se i dolazak jednog spica a kao najozbiljniji kandidati za dolazak su Uros Stojanov , Bajro Spahic i Alen Turbic...

Svaka cast upravi, stvarno sjajna ekipa i nadam se da ce to Grbesic sve fino poslozit :D :clap:
Ma joj brate nista od Stojanova,potpisat ce on za Zvijezdu kako se cini...Po meni Spahic da se dovede,inace Spahici su mi rodbina :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BatistutA19 i 11 gostiju.