nisu...otisli su put sehera da pomognu strasnom,prestrasnom,najboljem,najvecem,najbogatijem bh klubu da izbori jos neko od predkola evropa LEAGUEfedeltafrotta je napisao/la:ćehaja i joge jesu li tu![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
nisu...otisli su put sehera da pomognu strasnom,prestrasnom,najboljem,najvecem,najbogatijem bh klubu da izbori jos neko od predkola evropa LEAGUEfedeltafrotta je napisao/la:ćehaja i joge jesu li tu![]()
Neznam kakvi su vam ostali napadaci ali od Pigija(Radovanovic) nemojte nesto previse ocekivati....Momak je borben i sigurno igra posteno ono trudi se to je fakat ali ga nece go...yebi ga treba mu pet-sest sansi da ubode....opet kazem momak je borben,ulazi u sanse nije seka persa da ceka sve na tacni,igra dobro glavom...ukratko volio bi da ga hoce procepiti kod vas...ultrasstyle_tz je napisao/la:bila bi velika steta za Jaska jer bi onda valjalo traziti jos jednog provjerenog iskusnog dobrog stopera...valjda se dogovore...
mada je s jedne strane pametno i ovo sto Denis radi, vodi igrace na koje vjerovatno nece racunati ali zeli da ih sprema sa ekipom ukoliko ne dobije potrebna/obecana pojacanja pa da ima 24-25 igraca na okupu..bolje i to nego da voda 18-19 igraca pa ne dodju pojacanja on ni ekipe nema..
jesu li igrali Radovanovic, Djoko i Redzepi jucer??
Taj igrac meni nije poznat nimalo tako da ne mogu nista reci, vjerovatno ce neko drugi doci.fukaratz je napisao/la:Dzenan Haracic iz Slaven Belupa nije zadovoljio
Ko je Milovic ?Chinaglia je napisao/la:čak i ako Migi ne bude kalibar za PL (tako reče @zla2), igrat' će Milović kao bek, a opet se nadam da će Migi moći igrat'Mehanović i Milović ili Milović i Beka (nadam se)
taj Milovic nece ostat u Slobodi,cak je gospodin i pasos zaboravio,ne znam je li juce uopste ulazio u igru,tako da njega otpisiteChinaglia je napisao/la:Đoko iliti Đokara od miljaovaj iz Leotara što je došao, izgleda korektan igrač, mlad
igra desno krila i beka
imam neki dobar osjećaj, da će nam valjat'
hajde dobro , ti znas doktore sve na svijetu,ja ti govorim kako sam cuo iz prve rukeChinaglia je napisao/la:čuj otpisat' gae jesmo u poziciji da otpisujemo igrače
doktore, nisam rekao da će ostat', nego da se ne slažem se tom odlukomzla2 je napisao/la:hajde dobro , ti znas doktore sve na svijetu,ja ti govorim kako sam cuo iz prve rukeChinaglia je napisao/la:čuj otpisat' gae jesmo u poziciji da otpisujemo igrače
pa sto se ne slazes,ako ne zna igrat nek ide,nismo ne rekreaciji da skupljamo igrace,igraci se sami nude,ako momak ne zna igrat lopte ne vidim u cemu je problem da ode,a da se nadje neko kvalitetnije rjesenjeChinaglia je napisao/la:doktore, nisam rekao da će ostat', nego da se ne slažem se tom odlukomzla2 je napisao/la:hajde dobro , ti znas doktore sve na svijetu,ja ti govorim kako sam cuo iz prve rukeChinaglia je napisao/la:čuj otpisat' gae jesmo u poziciji da otpisujemo igrače
pa to je problemzla2 je napisao/la:ne vidim u cemu je problem da ode,a da se nadje neko kvalitetnije rjesenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.