RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Dzanelemi
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Dzanelemi » 07 jul 2014, 01:57

drakensang je napisao/la:
Dzanelemi je napisao/la:Ko su vam najveci dusmani osim zapadnog mostara? :mrgreen:
naši kvazi navijači, taj navijač koji je provocirao je ja mislim jedini u mostaru koji ima nešto prigovoriti i koji je protiv Jusufbegovića. :evil: :evil: :evil:
Realno ti su najgori... i mi smo zadnjih 5, 6 godina muku mucili sa destruktivnim strujama u i oko kluba, placenicima raznoraznim, a tog korova se najteze kutarisati.

Sto je najgore svaki klub ima takve i zato nam i jeste fudbal tu gdje jeste zbog likova koji svoj licni interes stavljaju ispred klupskog, i misle da su Bogom dani da zive od kluba.

Nek vam je sretno s njima, trebace dosta vremena da takvi ohlade i popuste...

I jos jedno pitanje sto Jusfbegovica zovete Feja :D ako je on Feja uopste :mrgreen:

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 07 jul 2014, 03:34

Feja je naš Alex Ferguson :D Bola ima li tog kepeca Bulića čvoku opaliti po tintari ili klempu mu Zaliva?! :twisted: Džubre jedno balavo. Treba se neko ispred RA oglasiti povodom ovoga Ne valja ovo nikako.Dare glavu gore Rodjeni te Vole! Treba ovog Skoko odmah regrutirati na dvije godine Ha Ja. :njanjanja: :tokralju: :bow: :bih: Feja Kralju :clap: :tokralju: :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 jul 2014, 05:29

rodjak je napisao/la:
Mostar81 je napisao/la:
Bulic,lik kompleks ima jer ga citav zivot loze da zna lopte a momak veze nema,to je onaj momak sto su ga na maltu poslali da igra za one nizerazredne ekipe,jer lik sam sebi podapinje kad hoda,sto kazu ne zna pjeske u krivinu uci haha ali ko ga hebe nije lik vrijedan da se o njemu prica,samo opusteno ovoga nestaje malo pomalo...
Nije mi jasan lik nikako.Je li ono on lani zvao sa mobilnog da je postavljena bomba na nekom koncertu cini mi se (odmah ga policija nasla) pa ga stari spasi da ne ide u tvorza :? Nije mi jasan nikako

Moj Stefane sta ti to treba :crazy:

Inace hoce nesto da mi bude kad vidim puno dobrih vijesti u vezi naseg kluba :tokralju: .Mensecini nisam odavno sretniji bio,samo da ovako nastave i kad pocne prvenstvo.Najgore ce mi biti pratiti Rodjene sa velike daljine(necu moci osjetiti tu finu atmosferu) hebem ti I Busha i Obamu gdje odoh u ovu yebenu ameriku,i ko mi rece za nju :cry: .Eto me sigurno dole iduce godine da bojimo Evropu u crveno,to se ne smije nikako propustiti(evo cekam na to 20 godina :problem: )

Pastrmka tebra ako Ibrinoj maloj ne nadjete bilo kakav posao,nista od pojacanja nece biti ,razgulit ce Ibro glavom bez obzira :rol: samo nek mu neko nepoznat na facebooku lajka sliku od male on ce odmah kontati vec ga zaboravila ,pa ce pokidati sve lance i katance i brzinom zvuka se vratiti se u svoj Srebrenik. :urnebes:

FORZA CRVENI DJAVOLI
Rodjak,

Ja sam vec reko, udje li Velez u Evropska takmicenja ja uzimam kartu da idem na gostovanja. Pa mozemo skupa ako hoces. Napravit i trans "Red Army USA" da vide da nas ima svugdje.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 jul 2014, 06:02

MostaracVelezovac je napisao/la:
rodjak je napisao/la:
Mostar81 je napisao/la:
Bulic,lik kompleks ima jer ga citav zivot loze da zna lopte a momak veze nema,to je onaj momak sto su ga na maltu poslali da igra za one nizerazredne ekipe,jer lik sam sebi podapinje kad hoda,sto kazu ne zna pjeske u krivinu uci haha ali ko ga hebe nije lik vrijedan da se o njemu prica,samo opusteno ovoga nestaje malo pomalo...
Nije mi jasan lik nikako.Je li ono on lani zvao sa mobilnog da je postavljena bomba na nekom koncertu cini mi se (odmah ga policija nasla) pa ga stari spasi da ne ide u tvorza :? Nije mi jasan nikako

Moj Stefane sta ti to treba :crazy:

Inace hoce nesto da mi bude kad vidim puno dobrih vijesti u vezi naseg kluba :tokralju: .Mensecini nisam odavno sretniji bio,samo da ovako nastave i kad pocne prvenstvo.Najgore ce mi biti pratiti Rodjene sa velike daljine(necu moci osjetiti tu finu atmosferu) hebem ti I Busha i Obamu gdje odoh u ovu yebenu ameriku,i ko mi rece za nju :cry: .Eto me sigurno dole iduce godine da bojimo Evropu u crveno,to se ne smije nikako propustiti(evo cekam na to 20 godina :problem: )

Pastrmka tebra ako Ibrinoj maloj ne nadjete bilo kakav posao,nista od pojacanja nece biti ,razgulit ce Ibro glavom bez obzira :rol: samo nek mu neko nepoznat na facebooku lajka sliku od male on ce odmah kontati vec ga zaboravila ,pa ce pokidati sve lance i katance i brzinom zvuka se vratiti se u svoj Srebrenik. :urnebes:

FORZA CRVENI DJAVOLI
Rodjak,

Ja sam vec reko, udje li Velez u Evropska takmicenja ja uzimam kartu da idem na gostovanja. Pa mozemo skupa ako hoces. Napravit i trans "Red Army USA" da vide da nas ima svugdje.
Moze doMe,dogovoreno ;) (nesmim ni da pomislim kako ce to biti kad ofarbamo sve u crveno :clap: )
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 jul 2014, 06:05

MV-rodjak i da nas zapadne neki Belgijski ili Holandski klub pa da idemo do Amsterdamske ulice crvenih fenjera RLD. Čika pastrmka časti dvojicu trojicu :opaopa: :opaopa: :opaopa:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 07 jul 2014, 06:06

Iskreno vam zelim evropu,Velez je medju 3 giganta u BiH,zasluzili ste evropu !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 jul 2014, 06:11

BABADZO je napisao/la:Iskreno vam zelim evropu,Velez je medju 3 giganta u BiH,zasluzili ste evropu !
Hvala brato. Iskreno da ona nepravda sa Bijelim Brijegom i milion malih smicalica nakon toga se nije desila, siguran budi da bi Velez do sad 10 puta igro Evropu. Nego trebalo je iz onakvog gareza i rusevina sagradit klub, bez para, bez politicke podrske, bez stadiona.

Ali evo nadam se (daj Boze) da dolaze neka bolja vremena.

Ja ti garantujem da u slucaju gostovanja Rodjenih negdje po EU, bila bi atmosfera ko da zmajevi igraju. Samo Crveni Zmajevi.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 07 jul 2014, 06:17

Vjerujem,znam da ste jaki international.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 jul 2014, 06:20

BABADZO je napisao/la:Iskreno vam zelim evropu,Velez je medju 3 giganta u BiH,zasluzili ste evropu !
Brato hvala. Ovdje bi se prodavalo zlato auta kuce samo da se ode na utakmicu. Kad bi krenula kolona iz Mostara i prikljucila im se RAja iz citave evrope mislili bi da im Liverpool dolazi
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 07 jul 2014, 07:30

Da li može neko potvrditi 100% da su Letić i Oštri potpisali za Sarajevo ?

FORZA!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 jul 2014, 07:51

NeverGiveUp je napisao/la:Da li može neko potvrditi 100% da su Letić i Oštri potpisali za Sarajevo ?

FORZA!
Nisu potpisali, niti ce potpisati, Sarajevo dovelo lijevog beka, a golmana forsiraju iz svoje skole.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 jul 2014, 08:18

aS_Roma je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:Da li može neko potvrditi 100% da su Letić i Oštri potpisali za Sarajevo ?

FORZA!
Nisu potpisali, niti ce potpisati, Sarajevo dovelo lijevog beka, a golmana forsiraju iz svoje skole.
E yebi ga onda. Jest da mi je zao za Ostrog ali ako onaj Letic ne zavrsi negdje drugo, eto ga opet nama jooooojjjj. :urnebes:

Ostane li Letic, treba mu dovest Stefana malo da mu tepa s tribine. :mrgreen: :problem:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 jul 2014, 10:58

To telenovela sa Škahom vol. 2 na malim ekranima?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 jul 2014, 12:01

Vladavić potpisao dvogodišnji ugovor

Admir Vladavić jutros je u prostorijama kluba parafirao ugovor sa Veležom. Krilni napadač „Rođenih“, koji iza sebe ima respektabilnu igračku karijeru, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Veležom.

- Drago mi je da smo potpisali saradnju. Suvišno je ponavljati koliko mi Velež znači i koliko mi je drago da sam ponovo u svom najdražem dresu. Nastavljamo sa pripremama, pred nama su pripremne utakmice u Austriji. Želimo se što bolje pripremiti, kako bi što spremnije dočekali početak prvenstva, rekao je Vladavić prilikom potpisa.

fkvelez.ba

:bih: :cool:

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 07 jul 2014, 12:03

AlemC85 je napisao/la:Vladavić potpisao dvogodišnji ugovor

Admir Vladavić jutros je u prostorijama kluba parafirao ugovor sa Veležom. Krilni napadač „Rođenih“, koji iza sebe ima respektabilnu igračku karijeru, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Veležom.

- Drago mi je da smo potpisali saradnju. Suvišno je ponavljati koliko mi Velež znači i koliko mi je drago da sam ponovo u svom najdražem dresu. Nastavljamo sa pripremama, pred nama su pripremne utakmice u Austriji. Želimo se što bolje pripremiti, kako bi što spremnije dočekali početak prvenstva, rekao je Vladavić prilikom potpisa.

fkvelez.ba

:bih: :cool:
Očekujte još lijepih vijesti tokom dana, a i do odlaska u Austriju!

AvantiVeležMostar!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 jul 2014, 12:17

lijepo se radi kod vas :clap:

Znaci vracamo se na puteve stare slave :bih:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 jul 2014, 12:19

Vlada oče! :opaopa:
Idemo dalje!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 07 jul 2014, 12:25

VLADAVIĆ POTPISAO DVOGODIŠNJI UGOVOR

Dobro nam se vratio majstore i povedi momke u razaranje lige :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj:
:bow: :tokralju: :bow: :tokralju: :bow: :tokralju: :bow: :tokralju: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :thumbup: :salut: :clap:
Nadam se da će biti još lijepih vijesti u narednim danima.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 jul 2014, 12:30

Vlada se vratio. Jos jedna u nizu lijepih vijesti iz nasega kluba.Ovo je ocekivani scenario i samo potvrda predanosti nase uprave u cilju sklapanja jake ekipe. :clap: Sto je jos bitnije izgleda da nismo zavrsili sa pojacanjima i mozemo ocekivati jos novih faca u svlacionici.
Ovakav razvoj situacije mi nalaze onaj normalni oprez,kako bi ga nazvao uobicajeni ili ljudski.Sad je definitivno najvaznije ostati cvrsto na zemlji ne poletiti visoko i pustiti nasu struku da to polako sklopi i uigra.Zadnje sto nam treba je da stvorimo nepotreban pritisak koji nikome nemoze biti saveznik.Mosa lakapo i uzivajmo :kafa:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 jul 2014, 13:01

rodjenisa je napisao/la:Vlada se vratio. Jos jedna u nizu lijepih vijesti iz nasega kluba.Ovo je ocekivani scenario i samo potvrda predanosti nase uprave u cilju sklapanja jake ekipe. :clap: Sto je jos bitnije izgleda da nismo zavrsili sa pojacanjima i mozemo ocekivati jos novih faca u svlacionici.
Ovakav razvoj situacije mi nalaze onaj normalni oprez,kako bi ga nazvao uobicajeni ili ljudski.Sad je definitivno najvaznije ostati cvrsto na zemlji ne poletiti visoko i pustiti nasu struku da to polako sklopi i uigra.Zadnje sto nam treba je da stvorimo nepotreban pritisak koji nikome nemoze biti saveznik.Mosa lakapo i uzivajmo :kafa:
mene više brine ovaj incident jučer. :x pa to je bruka živ, ko da je to orkestrirano s strane da se sruši Velež. to se moglo nekada, ali sada ne, kada su se mnoge stvari posložile. možda neki žele silom da se okorsite o klub, što je sramota, umjesto da Velež bude svima na prvom mjestu :oops: :roll:

zato se nadam da se ovakvim tipovima doživotno zabrani pristup stadionu rođeni ZA SVA VREMENA! :salut:

Pod hitno da neko ko je od vas blizak s ljudima iz kluba, da povedu malo više pažnje, i da odstrane antitijela koja ruše klub.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.