FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jbn je to logika druze moj...ako se vec predstavljas kao neko sa informacijama iz prve ruke onda bar skontaj neku bolju 'pozadinsku' pricu kad vec nemas argumente
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
sudac92 je napisao/la:Samo odugovlacenje sa spiskom igraca koju putuju dovoljno govori,isti spisak zakljucen par sati prije odlaska,tako da su odredjeni igraci u par navrata bili na spisku,isti Sadikovic ih zvao i potvrdio da idu,a zatim ih brisao sa spiska i tako nekoliko put. Nije znao ko ce vise ponuditi. Zalosno al ajd.
bravo glupane
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
@solar kultura na nivou.
Simpatisem Slobodu,u ovom poslu(sudjenju)covjek mnogo toga cuje i sazna. Ove informacije su 100 % tacne,a istina ce izaci na vidjelo. Cekao covjek ko ce vise ponuditi,lagano ocekivao da ce Mido Memis izvaditi pare da bi Samir isao na pripreme al od tog nista
Secerovic uzima bijelu majcu u bingu,igraci moraju sami sebi uzeti,i to je fino nema sta.
Simpatisem Slobodu,u ovom poslu(sudjenju)covjek mnogo toga cuje i sazna. Ove informacije su 100 % tacne,a istina ce izaci na vidjelo. Cekao covjek ko ce vise ponuditi,lagano ocekivao da ce Mido Memis izvaditi pare da bi Samir isao na pripreme al od tog nista

Secerovic uzima bijelu majcu u bingu,igraci moraju sami sebi uzeti,i to je fino nema sta.
Evo ja cu uzeti sebi za pravo pa cu ti reci kulturno da pises neistine i uzimam sebi za pravo da sam puno vise informisan od tebe.....izgleda da si i ti jedan od isfrustriranih i bivsih tipova koje je Denis trenirao.sudac92 je napisao/la:@solar kultura na nivou.
🔴⚫️
Inace domaci suci, rijetko posteni ljudi

It was turned around so that right looked wrong
Samo ga dizite u nebesa,a isti vas je ostavio na cjedilu. Vrijeme ce pokazati. Pogresno mislis,nisam bio u Slobodi. Jednostavno se sazna po kafama sa ljudima koji su povezani sa Slobodom.I ja bi' volio da grijesim ali ovo je poprilicno tacna informacija 

Iako ne simpatišem Sadikovića, ja lično sumnjam da bi sebi htio upropastiti povjerenje koje mu je ukazano.
Jel po kafanama ili kad si sudacsudac92 je napisao/la:Samo ga dizite u nebesa,a isti vas je ostavio na cjedilu. Vrijeme ce pokazati. Pogresno mislis,nisam bio u Slobodi. Jednostavno se sazna po kafama sa ljudima koji su povezani sa Slobodom.I ja bi' volio da grijesim ali ovo je poprilicno tacna informacija

Gdje? U Zivinicama na kafi? Momak (Memisevic) jednostavno nije zadovoljio trenutnim potrebama Slobode. Malo ti je to bas za bijelu majicu ofirno. FK Sloboda nikad vise nije imala opreme nego sto sada ima....smijesno je i pisati o tome ovdje na forumu o tome....sudac92 je napisao/la:Samo ga dizite u nebesa,a isti vas je ostavio na cjedilu. Vrijeme ce pokazati. Pogresno mislis,nisam bio u Slobodi. Jednostavno se sazna po kafama sa ljudima koji su povezani sa Slobodom.I ja bi' volio da grijesim ali ovo je poprilicno tacna informacija
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Ne znam koja je Sulji fora da na svaku drugu sliku igrača Slobode ostavlja komentar tipa ''volovi'' .Šta igrači onda trebaju da očekuju od nas navijača ako im tako ''tepa'' bivši vođa????
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
I po kafama a i i sudjenju buraz. Svega ima,i svasta covjek prodje u ovom. Simin Han usao u ligu na osnovu sudnjenja,bez sudija bi bili negdje na 3-4 poziciji. Al para vrti gdje burgija nece. 
Memisevic bio na spisku da bi pred polazak ipak otpao. Al nije ni bitno,istina ce izaci na vidjelo. Ekipi sve najbolje.

Memisevic bio na spisku da bi pred polazak ipak otpao. Al nije ni bitno,istina ce izaci na vidjelo. Ekipi sve najbolje.

Ne znam da li je istina ovo za DS-a, ali da ima kukolja u samom trenerskom kadru ima i to jos od doba prije Ćire. Konkretno je bio ukljucen u Saidov transfer i tu je poprilično omastio brke. Ona 2 mališana koja su išla na probu u City, jednog od njih dvojice je furao u prvih 11. Propast od igraca kada sam ga gledao na Tušnju. Samo liči na fudbalera i to je sve. Zna se i tačna tarifa koju je uzimao od igrača. Sto je najgore on danas redovno radi treninge i bojim se da opet ne počne iste stvari raditi. Nadam se samo da to kod Azmira ne prolazi i da će takve stvari strogo sankcionisati. Ako koga interesuje o kome se radi ima pp, ne bih o imenima ovdje.
Ako mislis na Slogu ja ti kazem iz prve ruke info da je u trenutku kada je Azmir preuzeo tim imali su gostovanje u Zivinicama odakle tesko mozes izvuci zivu glavu a kamoli bod. Na takvim gostovanjima nije bilo ni osiguranja, policije ni k..., palca. On je fino postavio "svoju" policiju. Dogovorio sve sa PU Tuzla, mec odigran bez ikakvih tenzija i pritiska na sudije. Doduse nisu dobili, ali su uzeli "istorijski" bod. Zato mislim da ti ta prica ne drzi vodu. Pozzsudac92 je napisao/la:I po kafama a i i sudjenju buraz. Svega ima,i svasta covjek prodje u ovom. Simin Han usao u ligu na osnovu sudnjenja,bez sudija bi bili negdje na 3-4 poziciji. Al para vrti gdje burgija nece.
Kakvo gostovanje u Zivinicama,kad ?? U protekloj sezoni ?
Za mene je isto Zivinice, Poljice, Dubravesudac92 je napisao/la:Kakvo gostovanje u Zivinicama,kad ?? U protekloj sezoni ?

Prosla sezona 5/6 utakmica u gostima Sloga zavrsila sa sudijama.Nekoliko kupili i to je rezultat ulaska u veci rang. Azmir cuda cini 

-
- Kontakt:
aloo punoglavac jel ovo tema Sloge Simin Han???**** više!!sudac92 je napisao/la:Prosla sezona 5/6 utakmica u gostima Sloga zavrsila sa sudijama.Nekoliko kupili i to je rezultat ulaska u veci rang. Azmir cuda cini
sudac92 je napisao/la:@solar kultura na nivou.
Jesu li 100% tačne ili poprilično tačne? Pošto vidim da si upućen.sudac92 je napisao/la:Samo ga dizite u nebesa,a isti vas je ostavio na cjedilu. Vrijeme ce pokazati. Pogresno mislis,nisam bio u Slobodi. Jednostavno se sazna po kafama sa ljudima koji su povezani sa Slobodom.I ja bi' volio da grijesim ali ovo je poprilicno tacna informacija
-
- Kontakt:
Ma pusti ga vidiš da hoće da unese nemir među igrače,da ovo nije neki Smajilov igrač :pSamoTZ je napisao/la:sudac92 je napisao/la:@solar kultura na nivou.
Secerovic uzima bijelu majcu u bingu,igraci moraju sami sebi uzeti,i to je fino nema sta.Jesu li 100% tačne ili poprilično tačne? Pošto vidim da si upućen.sudac92 je napisao/la:Samo ga dizite u nebesa,a isti vas je ostavio na cjedilu. Vrijeme ce pokazati. Pogresno mislis,nisam bio u Slobodi. Jednostavno se sazna po kafama sa ljudima koji su povezani sa Slobodom.I ja bi' volio da grijesim ali ovo je poprilicno tacna informacija
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bila bi velika steta za Jaska jer bi onda valjalo traziti jos jednog provjerenog iskusnog dobrog stopera...valjda se dogovore...
mada je s jedne strane pametno i ovo sto Denis radi, vodi igrace na koje vjerovatno nece racunati ali zeli da ih sprema sa ekipom ukoliko ne dobije potrebna/obecana pojacanja pa da ima 24-25 igraca na okupu..bolje i to nego da voda 18-19 igraca pa ne dodju pojacanja on ni ekipe nema..
jesu li igrali Radovanovic, Djoko i Redzepi jucer??
mada je s jedne strane pametno i ovo sto Denis radi, vodi igrace na koje vjerovatno nece racunati ali zeli da ih sprema sa ekipom ukoliko ne dobije potrebna/obecana pojacanja pa da ima 24-25 igraca na okupu..bolje i to nego da voda 18-19 igraca pa ne dodju pojacanja on ni ekipe nema..
jesu li igrali Radovanovic, Djoko i Redzepi jucer??
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.