FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovaj je do sada trebao 5 puta biti banovan.
Re: Odg: FK Željezničar
Zasto imam osjecaj da ce glavna tema svog tog prljavog vesa biti bas taj sa slike?gio10 je napisao/la:Te vaše mitove i laži ostavite više po strani. Mi smo uvijek i uvijek ćemo zavisiti sami o sebi, bez nekih Leotara, Rudara, Sloboda, Veleža, bez poniživanja bilo kojeg kluba.. Vi pišete o tom Leotaru zato što ih mi dobijamo isto kao da je taj Leotar neka jaka ekipa pa se treba potruditi da ih dobijemo ili isto kao da Željo 30 utakmica igra samo sa Leotarom ili Rudarom, ma hajde molim te![]()
Ovim završavam bilo kakvu dalju diskusiju jer je nepotrebna i prežvakana je milion puta.
I da, sretno u tim vašim homo vezama, da što duže potraju
PS: Upravu si za to da će dosta prljavog veša izaći ove sezone, ne sumnjam u to, sve će se to izbaciti iz kuće i biće protjerano a Amar će na kraju sezone opet da se smije

Ali otom, potom, vrijeme ce pokazati da li sam u pravu ili u krivu. Suludo je sad raspravljati o tome

-
- Kontakt:
amar je nas bog, odabi sad jufkice 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ma sve vi znate, samo titule ne znate osvajati 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
-
- Kontakt:
Ove god Nedo će vam donijeti duplu..!!
fcsforever je napisao/la:Ove god Nedo će vam donijeti duplu..!!
za razliku od vas koji dovodite jajala, husejinovice, komazece pa opet prdite po ligi 4-5 i ti se nasao pisati o Nedi. e jadna ti majka.
Nije Bogfedeltafrotta je napisao/la:amar je nas bog, odabi sad jufkice

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Imamo mi Boga svoga i na klupi sina njegovoga !
Ovo je neko u potpisu drz'o, ne mogu sad' da se sjetim ko je, al' ko god da je ubo je da valja
Ovo je neko u potpisu drz'o, ne mogu sad' da se sjetim ko je, al' ko god da je ubo je da valja

Volim te Željo !
Nije još ..ali imam informaciju da bi uskoro trebao...imao je dosta ponuda iz inostranstva ali neće da ide još je mlad....ali igra pravo dobro...ovakav igrač nam treba...Amir Hadžiahmetović...pogledajte samo novi video...ubija...

SarajlijaTM je napisao/la:17g...![]()
![]()
![]()
Jel ovaj momak potpisao?
-
- Kontakt:
Nisi mogao bolji muštuluk donijeti ako će potpisati. Svaka čast malom. Sve na stranu, nisam ja neki fudbalski stručnjak koji prepoznaje talente, ali za ovog malog bi mi baš bilo žao da ne potpiše. Ali baš baš. Žaljivije i od Gojaka i Hajradinovića, a do sada mi je najviše za njih dvojcu bilo žao.dobrinja je napisao/la:Nije još ..ali imam informaciju da bi uskoro trebao...imao je dosta ponuda iz inostranstva ali neće da ide još je mlad....ali igra pravo dobro...ovakav igrač nam treba...Amir Hadžiahmetović...pogledajte samo novi video...ubija...
![]()
![]()
Jel ovaj momak potpisao?
Uostalom što ode ovaj Alibašić? Nije zadovoljio ili?
Možda neko skonta kakav stream od naše raje, samo ne znam ko ima RTCG 2exbabilon je napisao/la:Prenos na RTCG 2, mozemo li ocekivati neki link ?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ovaj mali je inteligentniji od ovih vrsnjaka zajedno.zaboljisportuBiH je napisao/la:Nisi mogao bolji muštuluk donijeti ako će potpisati. Svaka čast malom. Sve na stranu, nisam ja neki fudbalski stručnjak koji prepoznaje talente, ali za ovog malog bi mi baš bilo žao da ne potpiše. Ali baš baš. Žaljivije i od Gojaka i Hajradinovića, a do sada mi je najviše za njih dvojcu bilo žao.dobrinja je napisao/la:Nije još ..ali imam informaciju da bi uskoro trebao...imao je dosta ponuda iz inostranstva ali neće da ide još je mlad....ali igra pravo dobro...ovakav igrač nam treba...Amir Hadžiahmetović...pogledajte samo novi video...ubija...
![]()
![]()
Jel ovaj momak potpisao?
Uostalom što ode ovaj Alibašić? Nije zadovoljio ili?
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Mali je strasan...on bio bio pravo pojacanje da potpise
aBd nadamo se da ce to uraditi sto prije...mogao bi biti nas novi stilic
na malom bi se mogla uzeti dobra lova 

- kenan_tm87
- Kontakt:
Pricajuci puno o njemu samo se moze uciniti da ga Nijaz zavoli, a to ne zelimo...
FORZA ZELJO
- SarajlijaTM
Po tom pitanju,ni forum ni bilo ko ne moze nista da uradi/ne uradi,smjesni zakon u drzavi nam jedinoj omogucava svakakve malverzacije...kenan_tm87 je napisao/la:Pricajuci puno o njemu samo se moze uciniti da ga Nijaz zavoli, a to ne zelimo...
Sve je u glavi igraca,mi nemamo nista s tim

Amar je to lijepo objesnio na tv Alfa nedavno.(mislim za Gojaka naravno). Momak je trebao potpisati ugovor sa Zeljom, i to u trenutku kada smo bili u dva, tri boda sa Sirokim i Zrinjskim, i to pod uslovom da mu se da odredjena minutaza. I kako ce mu dati minutazu kada i sam znas kakva je bila situacija... Svraka, Tomic, Jamak, Zolotic, Sadikovic, nije ni teoretke sanse bilo da igra. Zato ga je Zeljo pustio onoj pitarskoj ublehi zvanoj Nijaz Gracic. Za ovog malog je situacija drugacija samo zato sto je sada pravi trenutak da pristupi prvoj ekipi, sve pod ovom pricom o podmladjivanju tima. Dugo je prvenstvo, Kup, neki ce zasigurno otici poslije evropskih utakmica, tako da ce u svakom slucaju biti otvoren put, ne samo za njega, vec i za ostale talentovane igrace. Na njemu je da trenira (i da potpise ugovor), a ovdje je talenat i kvalitet neosporan.kenan_tm87 je napisao/la:Pricajuci puno o njemu samo se moze uciniti da ga Nijaz zavoli, a to ne zelimo...
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ma znam ja to sve, ali dovoljan je mali razgovor nekoga sa njim, nek mu se ponude bolji uslovi i vise minuta npr on ode...
FORZA ZELJO
- Hordas Doboj
- Kontakt:
**** takve igrace.kenan_tm87 je napisao/la:Ma znam ja to sve, ali dovoljan je mali razgovor nekoga sa njim, nek mu se ponude bolji uslovi i vise minuta npr on ode...

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Uzimate tog Amara u usta kao da je Tito, Amra ovo Amar ono.. Covjek vam maze oci, ulozio svoje pare u ekipu, i sada zeli te pare nazad.. Sta mislite gdje pare zavrsavaju?? Ccc slijepo vjerujete covjeku koji je kriv za ovakvo stanje u vasem klubu...gio10 je napisao/la:Te vaše mitove i laži ostavite više po strani. Mi smo uvijek i uvijek ćemo zavisiti sami o sebi, bez nekih Leotara, Rudara, Sloboda, Veleža, bez poniživanja bilo kojeg kluba.. Vi pišete o tom Leotaru zato što ih mi dobijamo isto kao da je taj Leotar neka jaka ekipa pa se treba potruditi da ih dobijemo ili isto kao da Željo 30 utakmica igra samo sa Leotarom ili Rudarom, ma hajde molim te![]()
Ovim završavam bilo kakvu dalju diskusiju jer je nepotrebna i prežvakana je milion puta.
I da, sretno u tim vašim homo vezama, da što duže potraju
PS: Upravu si za to da će dosta prljavog veša izaći ove sezone, ne sumnjam u to, sve će se to izbaciti iz kuće i biće protjerano a Amar će na kraju sezone opet da se smije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.