Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
A sta je Gojak u Olimpicu radio?Head je napisao/la:Sta radi onaj vam malac u Zvijezdi ?kenan_tm87 je napisao/la:Izasli pitari nakon 5 godina skrivanja po misijim rupama, postavili avatare Sarajeva i poceli pratiti ligu...Umjesto da se brinu sto ce im i u buducnosti djeca odlaziti kako zele, oni se nama sekiraju

Re: Premijer liga BiH - opcenito
Gojak im pobjegao na Otoku, pa onda u Dinamo i nama govori danam djeca bjeze.... 

Sreca pa je Ojler mlad umro...
Isplatite "akademcima" ono što ste im obećali, davamMrWhite je napisao/la:Gojak im pobjegao na Otoku, pa onda u Dinamo i nama govori danam djeca bjeze....

DRUG NEBI TI PUNCA
- kenan_tm87
- Kontakt:
Pa zato ti i kazem, bjeze vama kao i nama, ali vi ste se vise nasekirali zbog Gojaka nego zbog Kapica, to dovoljno govori i vasim kompleksima i pracenju Zelje... Klub nema instrumente da zastiti sebe, pa ako se igracu cefne on ode... Mozda cemo mi i Olimpic vama odvoditi najbilje igrace jer im mognemo ponuditi mjesto u timu a vi od srpskih ili makedonskih "zvijezda" ne mognete, kao i ove sezone... Al jok, opet cete vi odabrati brigu za Zeljom prije sopstvene.
FORZA ZELJO
Sad mi je jasno ko vam pise parole.....bagrcavi je napisao/la:
Isplatite "akademcima" ono što ste im obećali, davamne bježe

-
- Kontakt:
MrWhite je napisao/la:Sad mi je jasno ko vam pise parole.....bagrcavi je napisao/la:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
hahahahhahahahhha joj pitara sto pjene, 5 godina traume a bit ce ih jos, djaba vama pare kad ste slagiran klub 

habib
Plakalo,Radovac,Mihojevic,Handzic,Andjusic,Aganspahic,Gavric.bagrcavi je napisao/la:Isplatite "akademcima" ono što ste im obećali, davamMrWhite je napisao/la:Gojak im pobjegao na Otoku, pa onda u Dinamo i nama govori danam djeca bjeze....ne bježe
Sedam akademaca sa prvim timom,svi dobili minute u prijateljskim i svi imaju ugovore pa ti gledaj

Ne moze svaki akademac u prvi tim,mora nekom i noga biti.
1946
-
- Kontakt:
plakalo radovac i handzic su prije tana jos bili dio vaseg pogona, a ovi su dovedeni, znaci svojim proizvodom mozete nazvati ova prva 3, proizvod akademije nije niko..
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
MrWhite je napisao/la:Sad mi je jasno ko vam pise parole.....bagrcavi je napisao/la:
E jesi pglu haveru, za medalju

MrWhite je napisao/la:Gojak im pobjegao na Otoku, pa onda u Dinamo i nama govori danam djeca bjeze....
@Head Plakalo,Radovac,Handzic, i Aganspahić imali ugovore i igrali za prvi tim ranije, jedino ova trojica što su potpisali. Ista situacija i kod nas zadnjih godina.
DRUG NEBI TI PUNCA
Oni su clanovi akademije.fedeltafrotta je napisao/la:plakalo radovac i handzic su prije tana jos bili dio vaseg pogona, a ovi su dovedeni, znaci svojim proizvodom mozete nazvati ova prva 3, proizvod akademije nije niko..
Pricate o nekom podmladjivanju, ne znam koga lazete kad imamo vise omladinaca od vas u rosteru.Dobro je neki dan Dino Djurbuzovic rekao za neke novine...
1946
Osim ba reko podmladjivanji, i to je podmladjivanje. Bez obzira sto im igra jedan Bucan, Antolovic, Jamak, sve su to u mladi igraci, a i Bucan se podmladi s tom omladinom, neki dam ga Adzem zamjenio s nekim momkom iz juniora. Tako ti je to kod njih... 
U prilogu mozete pogledati o podmladjivanju ekipe na Grbavici
[youtube][/youtube]

U prilogu mozete pogledati o podmladjivanju ekipe na Grbavici
[youtube][/youtube]
HaAHAHAHAHA, a nisam ni vidio sta sam napisao....
Bagracavi

Bagracavi

e cuj novine san i njihovi novinari, i jos levat sav sretan objavio to kao da je na tv u bilo hahaha, e majko svakakvih pitara ima da te bog mili sacuva
bagrcavi je napisao/la:MrWhite je napisao/la:Sad mi je jasno ko vam pise parole.....bagrcavi je napisao/la:
E jesi pglu haveru, za medalju![]()
![]()
MrWhite je napisao/la:Gojak im pobjegao na Otoku, pa onda u Dinamo i nama govori danam djeca bjeze....
@Head Plakalo,Radovac,Handzic, i Aganspahić imali ugovore i igrali za prvi tim ranije, jedino ova trojica što su potpisali. Ista situacija i kod nas zadnjih godina.

Ko je pojeo cokoladu ?

Gdje je cokolda i igracke iz kutijica ?

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Iz godine u godinu se nadam da ce uvrstiti u budžet nesto sitno novca kako bi kupili opremu za normalno obavljanje svih ovih zrijebova koje imaju, ali šipak... Pa nisu to milioni, tu svega nekoliko hiljada KM...
Bez napretka naše lige, reprezentacija će prije ili kasnije drastično pasti. Nećemo imati uvijek igrače koji imaju patriotsko nastrojenje roditelje, pa ih usmjeravaju kako treba.
Savez mora pomoći našim premijerligašima, makar nekim nagradnim fondom za titulu i osvajanja kupa.
Pod hitno mora doći do smanjenja broja klubova u prvoj ligi. Šta se brukaju više sa šesnaest ekipa, kao da smo Francuska, Njemačka ili Italija. Treba početi šamare dijeliti u savezu, šta oni ortodoksi uvijek koče sve, zgade ti i sport.
Savez mora pomoći našim premijerligašima, makar nekim nagradnim fondom za titulu i osvajanja kupa.
Pod hitno mora doći do smanjenja broja klubova u prvoj ligi. Šta se brukaju više sa šesnaest ekipa, kao da smo Francuska, Njemačka ili Italija. Treba početi šamare dijeliti u savezu, šta oni ortodoksi uvijek koče sve, zgade ti i sport.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da vidim kako ces ti izvesti smanjenje lige kad ti iz RS-a traze 4 GARANTOVANA mjesta u ligi od 12 timova..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.