AdiFKS je napisao/la:Ovo sto je Zrinjski uradio, shvatam da su morali radi uslova UEFA. Ali onim krovom iznad loze i novinarskih prostora, veci dio tribine iznad nece vidjeti teren uz aut liniju. Po meni ovaj cin sam po sebi namece situaciju da se treba graditi preko puta ove tribine jos jedna ozbiljnija tribina od onog stajanja.
Nemam pojma kako i u koju svrhu bi se moglo iskoristiti onaj drugi sprat tribine sa kojeg se sada ne vidi dio terena. Jel postoje bilo kakvi nacrti u kojem pravcu bi se trebalo ovo raditi, ili je ovo cista trenutna improvizacija

KAžu da se nacrt stadiona i ostalih terena dorađuje,ali ono što je procurilo od nekih ljudi iz kluba sanje je sljedeće:
Iduće ljeto bi se trebala završit ova tribina donja na ovaj fazon i natkriti,nakon toga bi se trebala doraditi malo tribina i izravat njen donji dio da bi se mogao prvući teren skroz do tribina.
Gornja tribina bi se trebala rušit i na njoj imaju neki viziju parkinga šta kako neznam točno ali to je plan.
Nakon toga u dogledno vrijeme bi se trebalo početi pravit stajanje tribina bi bila oko 4000 mjesta naravno i ona bise povukla za terenom te bi se dobio ogroman prostor na istoku stadiona ,a stadion bi bio bez atletske staze,za to vrijeme trebala bi bit neka montažna tribina na jugu za gostujuće navijače,to je neki plan u dogledno vrijeme kako price kruze to bi u roku 2-3 godine da se zavrsi to.
Što se tiče ljudi u klubu su ozbiljni i kažu da bi trebala doć dva velika sponzora u klub ali šute o kome se radi,daj Bože da ovo bude sve ovako al netreba ni za ovo puno para .
Govore da dabi se trebala napravit i sjeverna tribina ispod koje bi bile svlacionice i to,al sve je ovo šuškanje ,jedino sam siguran za ovaj zapad sigurno neće ovako sas nakaradno ostavit,a ovo ostalo dok ne vidim bagere nisam siguran