Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Neka Thorntona, koga cemo psovat ovdje na forumu ako i on ode. 

Mozambik je napisao/la:Neka Thorntona, koga cemo psovat ovdje na forumu ako i on ode.

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
CBS Sports
The Brooklyn Nets have hired Lionel Hollins to replace the departed Jason Kidd.
TRUE or FALSE: The Nets got the better end of this strange change.
The Brooklyn Nets have hired Lionel Hollins to replace the departed Jason Kidd.
TRUE or FALSE: The Nets got the better end of this strange change.
ovaj šaban Hollins izgleda ne voli evropske igrače, tako sam pročitao na forumu Netsa
sad, vidjeti ćemo, nadam se da nije istina, jer su sa ovim odlascima Biatcha, Livingstona i možda Thorntona, stvari za Mirzu naglo krenule nabolje 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prvo,lik je od MEM napravio ozbiljnu ekipu i odveo ih u finala Zapada,sto im je najveci uspjeh u historiji i nije nikakav 'saban' kako ga ti nazivas.Drugo,Gasol mu je bio jedan od glavnih igraca u MEM,a na njegov zahtjev je doveden i Koufos iz DEN svojevremeno.Toliko o tome da ne voli evropljane.Ako si dobar i igras odbranu(jer on to posebno cijeni) nema problema sa njim.Chinaglia je napisao/la:ovaj šaban Hollins izgleda ne voli evropske igrače, tako sam pročitao na forumu Netsasad, vidjeti ćemo, nadam se da nije istina, jer su sa ovim odlascima Biatcha, Livingstona i možda Thorntona, stvari za Mirzu naglo krenule nabolje

to 'šaban' sam napisao u žargonu, nije se odnosilo na njega kao trenera, tj. njegove trenerske kvalitete
kad krene sezona vrlo vjerovatno će dobit' epitet debila, ne samo od mene, nego i od šire narodne mase
što se tiče njegovog odnosa prema evropskim igračima, napisao sam šta sam pročitao da RealGM-u, al' ako ti kažeš da to nije istina, onda super
a čak i da ne voli evropske igrače, nije toliki debil da se odrekne Gasola, to čak i ja znam
što se tiče ovog Grka, tu nemam pojma, ni kakav je, ni kako je došao, ako je na njegovu zahtjev, kako ti kažeš, onda opet super 

Novi trener i to ima uspjeha kao što reče NEZALAGANJE, drugo otišao Bleč
, treće Livingston isto pa milina.
Koga mi na forumu ovdje "ureknemo" taj ne ostaje dva trenera ( nisu vrijedni da im imena spomenemo), Reggie, Blatch, Livingston, Tokoooooooo, Kidd ( jedno vrijeme) jesam li koga zaboravio?
PS.
Pa ima li kakvih zamjena, najave nekih pojačanja, šta je sa PP, KG ?

Koga mi na forumu ovdje "ureknemo" taj ne ostaje dva trenera ( nisu vrijedni da im imena spomenemo), Reggie, Blatch, Livingston, Tokoooooooo, Kidd ( jedno vrijeme) jesam li koga zaboravio?

PS.
Pa ima li kakvih zamjena, najave nekih pojačanja, šta je sa PP, KG ?

izgleda da bi im mogao doći Jarrett Jack, a napustit' ih Thornton 

Bude li se to desilo zadnje imaš legendo kafu i sok ja častim, samo da mu onu ružnu facu više ne gledam.

a rahat lokum? 

Ma može i to brate nije problem, samo da ga više ne gledamo.
A hoće li oni sad loviti nekog ovih free agents-a , ima velikih riba, a vjerujem da su ovim odlascima dosta smanjili salary cap pa mogu podnijeti red bi bio da naš MT, JJ i DWill dobiju podršku.
Dokle je Lopez sa oporavkom, na njega smo i zaboravili.
PS.
Kad nam Bavčića dovedu ko pojačanje.

A hoće li oni sad loviti nekog ovih free agents-a , ima velikih riba, a vjerujem da su ovim odlascima dosta smanjili salary cap pa mogu podnijeti red bi bio da naš MT, JJ i DWill dobiju podršku.

PS.
Kad nam Bavčića dovedu ko pojačanje.

@Janez
Ma nemaju oni nešto prostora, pokušat će izgleda dat Bogdanoviću ugovor koji su planirali za Livingstona, pregovaraju još sa Pierceom i Andersonom i to je to što se tiče igračkog kadra. Još naravno i taj trejd sa Thorntonom.
Lopez će trenirati sa ovom ekipom što ide na ljetnu ligu, sad nekad počinju ako već nisu, ali neće igrati. Dakle očekivati je da bude kolko-tolko spreman za početak sezone.
Ma nemaju oni nešto prostora, pokušat će izgleda dat Bogdanoviću ugovor koji su planirali za Livingstona, pregovaraju još sa Pierceom i Andersonom i to je to što se tiče igračkog kadra. Još naravno i taj trejd sa Thorntonom.
Lopez će trenirati sa ovom ekipom što ide na ljetnu ligu, sad nekad počinju ako već nisu, ali neće igrati. Dakle očekivati je da bude kolko-tolko spreman za početak sezone.
- storm_raider
- Kontakt:
Hmm, Holins.. dobar izbor, covjek koji ima poseban sistem u odbrani i koji voli igrace koji igraju odbranu. Napad je stvar inspiracije i naravno znanja, ali odbrana je najvise stvar volje. Holins je sigurno 2 stepenice iznad Kidd-a trenutno, i Mirzi moze samo da odgovara. Eh sada, Jarrett Jack,
pa njega cemo psovati vise nego Thorntona.
On moze svasta, ali je budala.

Sport je lijek za tijelo i duh.
neka je budala, ako dođe, samo neka dodaje više od Livingstona, Thorntona i Biatcha i sve pet 

sad kad jamesa dovedu

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
http://www.netsdaily.com/2014/7/2/58667 ... -do-my-job" onclick="window.open(this.href);return false;
Paul Pierce's future is uncertain, but at this time there is a good chance the free agent will play in Los Angeles this coming season. Pierce's former head coach, Doc Rivers, wants the forward to play for the Clippers and he is currently talking with the Brooklyn Nets about potential sign-and-trade scenarios, reports Ramona Shelburne and Ohm Youngmisuk.
Ono sto je dobro za sad je to sto se ne prica o visok igracima... Dzek je ok igrac , ima svojih bubica ali po meni daleko vise timski nastrojen nego bumbar. Dzek je ja mislim doveden radi toga i odbrane ne vjerujem da ce imat ofanzivnu rolu kakvu je imao bumbo. Vidjet cemo koga ce dobit za trade ukoliko to bude sa pierceom , glupo mi je ako on ode a ostane KG mislim da ce ovaj imat jos manje motiva da igra dobro al to je jos bolje za nas. Ukoliko ne potpisu nikog na poziciji PF C a sto je malo za vjerovat , to znaci da ce mirza imat veliku rolu. Inace ne znam za vas ali ja obozavam igru koju igraju mede neki pljuju i mrze takvu igru ali meni je to prava momacka pametna kosarka , nadam se da ce moc iskoristit mirzu i njegov sut...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala Mirza !!!!

Hvala Mirza !!!!

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ocekujem mirzu u dvocifrenimi brojkama aBd, nekih 10-13 poena uz bolje procente nego prosle sezone.Ukoliko odigra na nivou,ne gine mu jos jedan solidan ugovor(ukoliko je raspolozen za to)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.